70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

işin zor canım bende tutamıyorum kendimi hep bugun diyete baslıyorum diyerekten uyanıyorum ama olmuyorr :KK1: boğazımızı tutmalıyıızz:21:

Evet bogazimiz tutmadan bisey yok bole dobis kalcaz yoksa. Gecen hafta basladim diyete spor yapmama ragmen cokiyiydim 1.2 kilo verdim cumartesi misafir pazar gunude kocam evde derken herkeslebirlikt,e yedim yarin. Cok dikkat edicem aksam salata öglen k flakes yemegi dusunuyorum bakalim bu hafta 5 gun bole yapicam ins iyi olur 2 kilo. Vermeyi hedefliyorum :

Evet bogazimiz tutmadan bisey yok bole dobis kalcaz yoksa. Gecen hafta basladim diyete spor yapmama ragmen cokiyiydim 1.2 kilo verdim cumartesi misafir pazar gunude kocam evde derken herkeslebirlikt,e yedim yarin. Cok dikkat edicem aksam salata öglen k flakes yemegi dusunuyorum bakalim bu hafta 5 gun bole yapicam ins iyi olur 2 kilo. Vermeyi hedefliyorum :
inşAllah verirsin ya bu arada k flakes işe yarıyor muu canım bende denesem mii:KK56:

sabah(7:15)
domates,salatalık,kk peynir,4 siyah zeytin,simitin4/1 i ,1haşlanmış yumurta,bir bardak çay

ara(10:00)
1 portakal veya,salatalık

öğlen(13:00)
tarhana çorbası ve cacık,4-5 siyah zeytin

Ara(16:00)
1portakal veya salatalık

akşam(19:30)
fırında tavuk yemeği ve yanınada üşenmezsem salata ya da cacık yaparım bakalım ne gösterecek zaman :KK1::KK1::KK1:

böyle işte varmıdır kusur :44::44:
ogle yemegi yetersizz:KK19::KK19: ne biliyim bi sebze yemegi olabilirdi..yesil cay yok,ogle ve aksam salata yap,tembel olma eccuk:KK20::KK20:onun haricinde guzel:KK52:
sormaa canım yaa kociş kıskançlık duygularımı kabarttı bide bazı şeyler oluo hayatımızda sinir oluom o benim yanlış anladığımı düşünüo ama bilmiyorum ya kime hak vereceğimi artık:KK14::KK14::KK14:

aynen sabah erken kalkınca düzenli oluyor canım +daha çabuk verebiliosun kilo hoş geçen hafta ben sağlıksız beslenmeme rağmen kilo verdim(1.100 kg)ama şöyle bir durumda oldu geçen hafta sırf kocişe kızdığım için birgün hiç yemek yemediğimi biliyorum :KK31:

bu arada bendensin canım çünkü uyumamak için bende zor tutuom kendimi :KK37:
gece 1 de yattim sabah 12 de kalktim:KK9::KK9::KK9: 11 saat:KK53::KK53:
aynen eet işyerindeki kızdan :KK14::KK14::KK14:

sizce biri sizin eşinize ne bileyyim isminin sonuna sahiplenme eki koysa örn:ahmetim mehmetim vs.gibi konuşurken hoş olurmu :44:benim eşime göre konuşma tarzı öylemiş yaa bıktımm valla artık bazen kendimden nefret eder oldum yaaaa hep benmi haksızım acaba o kızda hiçmi anormallik yok sırf kızın yüznde mesai saatleri değişti çünkü diğer bekar oğlanlar bu kıza aşık olmuşlar pehhhhh :KK52::KK52:hadi ben kocama güveniyorum ama ya o kıza nasıl güveneyimmm :KK14::KK14:gece sırf bu yüzden uyuyamadım nerdeyse ağlıyacaktım ,sabahta söledim dedim üstüme gelip durma kociş benim sonra tartışma çıkıo aramızda bu yüzden diom ben dio seni kızdırmak için yappıom dio sonra ben kızışıncada ama kavga çıkıo (kavga dediğimde yanlış anlaşılmasın ağız tartışması en fazla):KK14::KK14::KK14::KK14:

sakın takma canım kafana öle şeyleri benim takmamın sebebi bazı şeyler olduğu için :KK14:sende olaylar olmadığına göre hiç kuruntu yapma kendine :KK34:
off yaa deli oldun haa:KK47::KK47::KK47:sen bence kizi cek bir kenara konus..konusmana dikkat et de..ahmetim,mehmetim hepsi benim bu ne yaa de..isyerinde bey diye hitap edilir pazarda mi saniyon kendini dee..off cok sinirlendimm yaa kusura bakma canim sinirden boyle yazdimm:KK47::KK47:
Nabıyonuz leen :KK52::KK52:

Günaydın kızlar, ben varyaaa beeeen, çok hastayıım beeenn..
:KK14:
Dün eve giderken bi yağmura yakalandım boğazlarım fln çok feciiii:KK14::KK14::KK14:

Ankarada havalar hala düzelmedi , mal gibiyim resmen :KK53:
oyy gecmis olsun kuzummm:KK43::KK43:nane-limon kaynat hemen,sifa olsunn:KK34:
Kızlar öğle-akşam yemeği arasında yapacağım ara öğün için öneriye ihtiyacım var bilemedim bi türlü ne yicemi
muz,misir,havuc harici sebze ve meyvelerden bir tane yiyebilirsin..kavrulmamis findik,badem,ceviz,1 porsiyon dondurma, yogurt..
gördüüüüm, gördüüüüüm, yıllar sonra bu sabah tartıda ilk kez 6yı gördüüüümmmm!:KK76::KK76::KK76:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
polikistik over canım yani birden fazlacaa kist.. kilom 70 e çıktı adet göremediğim için 4 aydır. Çocuk olmasınada engel ayrıca.. Yani anlayacağınız canım çook sıkkın sürekli acı çekiyorum ağrılar dinmiyor en kısa sürede kilo vermem gerek..
Allah sifani versin canimm:KK31:

Bu günlük menüm değişti yeniden yazayım en iyisi :KK1:

Kahvaltı : Special K (yoğur ile) , Yeşilçay

Ara: 7 adet kuru dut

Spor - ne kadar yaptım hiç bakmadım :26:

Ara: Yarım kepekli galeta

Öğlen : Mantar-Tavuk sote , bi dilim tahıllı ekmek , yoğurt , orta boy bi domates

Ara: Elma

Spor : Yürüyüşe çıkacağım inşallah yağmr yağmazsa

Akşam :
Barbunya , salata , yoğurt

(Kahvaltımı değiştiricem kızlar Dilek'imin önerisiyle... :KK16: )

ogle yemegi yetersizz:KK19::KK19: ne biliyim bi sebze yemegi olabilirdi..yesil cay yok,ogle ve aksam salata yap,tembel olma eccuk:KK20::KK20:onun haricinde guzel:KK52:

off yaa deli oldun haa:KK47::KK47::KK47:sen bence kizi cek bir kenara konus..konusmana dikkat et de..ahmetim,mehmetim hepsi benim bu ne yaa de..isyerinde bey diye hitap edilir pazarda mi saniyon kendini dee..off cok sinirlendimm yaa kusura bakma canim sinirden boyle yazdimm:KK47::KK47:

muz,misir,havuc harici sebze ve meyvelerden bir tane yiyebilirsin..kavrulmamis findik,badem,ceviz,1 porsiyon dondurma, yogurt..

Sağol canım benim amin cemil cümlemizin :KK16:

Bu günlük menüm değişti yeniden yazayım en iyisi :KK1:

Kahvaltı : Special K (yoğur ile) , Yeşilçay

Ara: 7 adet kuru dut

Spor - ne kadar yaptım hiç bakmadım :26:

Ara: Yarım kepekli galeta

Öğlen : Mantar-Tavuk sote , bi dilim tahıllı ekmek , yoğurt , orta boy bi domates

Ara: Elma

Spor : Yürüyüşe çıkacağım inşallah yağmr yağmazsa

Akşam :
Barbunya , salata , yoğurt

(Kahvaltımı değiştiricem kızlar Dilek'imin önerisiyle... :KK16: )

bence de normal kahvaltı yapsan daha iyi olur :KK34:

Teşekkürler canım ara öğün önerilerin için. Güzelmiş gerçekten bazen insanın aklına hiç bişey gelmiyo ki...

Nasıl kilo verebiliyorsan öyle yap şekerim bende duraksama dönemindeyim, hayat çok anlamsız geliyo :KK9: :KK9: :KK9:

Sağol bebişiiimm :KK23:

Ben böyle aşkın ızdırabını diyorum sen anla :KK52: :KK52: :KK9:

Kızz ben hastayım diyorum sen iştahın kesilir diyorsun, dobiç olmak böyle birşey işte :KK9: :KK9: :KK9:

Sağol beybi :KK23:

Sağol yavru kuşş :KK23:

aayyy ben canavar gibi değilim ama bünyem camışa bağladı gram vermiyor valla :KK50:

Acaabaa nasıl bi duyduu :KK9: :KK9:

Tebrikler canım :KK9:

Sağol diilom inciyle de buluşamadık benim halim yüzümden :KK50:

LEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNNNNNN SAKIN HASTA OLMAYIN HOŞ BİRŞEY DEĞİL :KK14: :KK14:

:KK1::KK1::KK1: Ay geçmiş olsun tekrar canım ya.. Ben daha yeni iyileştim anlıyorum seni. 7/24 yatıyordum bide ben. Ama iyi tarafından bakmak lazım valla 1 kilo vermiştim 5 günde hiç zorlanmadan. Zaten

canım yemek istemiyordu. Ama tabi şaka sen yemeye çalış bozma diyetini. Gerçi bilmiyorum iştahın ne durumda :KK1:

bence de normal kahvaltı yapsan daha iyi olur :KK34:

Haklısınız kızlar... Ekmeği azaltmak için bi öğünü special k yapayım dedim ama Dilek de akşamları ye diyor ben hiç doymuyorum akşam onu yiyince :KK1:

Bi çözüm bulana kadar karmaşık gitcem böyle heralde. :26:

Haklısınız kızlar... Ekmeği azaltmak için bi öğünü special k yapayım dedim ama Dilek de akşamları ye diyor ben hiç doymuyorum akşam onu yiyince :KK1:

Bi çözüm bulana kadar karmaşık gitcem böyle heralde. :26:

akşamları k-special+süt yiyince doymuyosan ondan sonra bir meyve yiyebilirsin

akşamları k-special+süt yiyince doymuyosan ondan sonra bir meyve yiyebilirsin

Canım Ben sütle yiyemiyorum kii :44: Hiç sevmem de sütü o yüzden yoğurtla yiyorum.

Kızlar söylemişti meyve ye diye. Yarın akşam da öyle deneyim bakayım. Bugün artık yedim Special K.

ben aç kalamıyorum daa:KK55: ondan sordum anladım canım işe yarıyor mu bu kahvaltı dıyorlarda genelde

valla kahvaltı önemli bir öğün ben normal kahvaltılık(çavdar ekmek,peynir,zeytin,domates,salatalık,yeşillik gibi) yemeği tercih ediyorum.
bi sitede kahvaltı önemiyle ilgili şöyle bi yazı vardı
***Sabah kahvaltısı atlanırsa 12 saatlik açlıktan sonra öğlene kadar bir şey yenmemiş ve vücut 16-17 saat aç kalmış demekfir. Bundan sonra birden yendiğinden hem fazla kaçırılır hem de yediklerimiz doğrudan yağa çevrilir***
bu yazıya katılıyorum :KK31:
güne kahvaltıyla başlıyoruz ne de olsa :KK34:

valla kahvaltı önemli bir öğün ben normal kahvaltılık(çavdar ekmek,peynir,zeytin,domates,salatalık,yeşillik gibi) yemeği tercih ediyorum.
bi sitede kahvaltı önemiyle ilgili şöyle bi yazı vardı
***Sabah kahvaltısı atlanırsa 12 saatlik açlıktan sonra öğlene kadar bir şey yenmemiş ve vücut 16-17 saat aç kalmış demekfir. Bundan sonra birden yendiğinden hem fazla kaçırılır hem de yediklerimiz doğrudan yağa çevrilir***
bu yazıya katılıyorum :KK31:
güne kahvaltıyla başlıyoruz ne de olsa :KK34:
mantıklıymıs canım ne yazık ki kahvaltı etmeyi hiç sevmiyorum düzensiz besleniyorum... Ama birşeyleri istiyorsak katlanmamız gerekiyormuş... inşAllah hepimiz istediğimiz kiloya en kısa zamanda kavuşuruz:KK12:

Kızlar hani bebeklere dişleri çıktığında diş buğdayı yapılır ya, biliyorsunuzdur belki. Ben ondan yesem sizce ağır mı olur? İçinde yağ, şeker vs. yok. Tek korkum buğday. Buğday, nohut ve kuru fasulye haşlaması. Sizce olur mu? :44:

Resmi de şu:

$DSC07071.JPG

Son düzenleme:
X