70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kiz ben buralardayim sen yoksun
Valla bilmiyorum ne olcak Yarin gorucz ama rgl doneminden arti cikabilirim arti derken 79.5 in ustunde manasinda

bende anlamadim :44:beni de tarti hic az göstermiyor okdar cok kan kaybettim ki dedim kesin 4-5 kilo birden atiyor ama nerde

Desteksiz diyet yapmak çok zor

Babadan yeşilçay istiyoruz uğraşamam diyo...

Bütün ev öğlen ekmek arası köfte yedi dışardan...

Şuan aklıma gelmiyo ve bir sürü şey daha...

kizlar! ne yazikki firmalar salam,sosisin icine ic organ,deri,kikirdak koyuyorlarucuz urunlerden kesinlikle yemegin firma ismi vermek istemiyorum ama yeditepe ya da lezette bu tur sorunlar var.Gida,Tarim ve Hayvancilik bakanliginin sitesinde artik Turk Gida Kodeksine uygun urun uretmeyen firmalar teshir ediliyor..surekli orayi takip edin..ayrica aldiginiz urunde bir sorun varsa,urunu acmazsaniz eger tarim il/ilce mudurluklerine basvurun..aldiginiz yeri soyleyin..eger aldiginiz yerde o urune ait ayni parti numarali 1 tane daha urun bulunursa numune alinir..cunku numune alinirken 1 asil,1 sahit numune aliniyor..ve ayni parti/seri numarasi olmasi gerekiyor..ayrica alo gida 174 hatti var,eger guvenli olmadigini dusundugunuz bir urun varsa bu numarayi arayip urunun analiz yapilmasini isteyebilirsiniz..piyasada milyonlarca cesit uretici ve isletme var,haliyle gida,tarim ve hayvancilik bakanligi heryerin uretimini takip edemiyo..eger sorunlu yerleri biliyorsaniz,lutfen 174 hattini arayip,sikayette bulunun..174 hattina yapilan sikayet resmi olarak cevaplandirilmasi gerekiyor..o yuzden cevap gelmez diye endiselnmeyin..bu arada etinizi kiyma yaptirin,sucugunuzu kendiniz yapin

oh be yazdiniz sonunda zaten kamis yarim saatim biraz laklak edip cikacam

Desteksiz diyet yapmak çok zor

Babadan yeşilçay istiyoruz uğraşamam diyo...

Bütün ev öğlen ekmek arası köfte yedi dışardan...

Şuan aklıma gelmiyo ve bir sürü şey daha...
cidden cok zor canim ya birde yemedinmi yesene nolcak sanki yok bugünlük ye birsey olmaz bunlarida duymak istemiyorum artik
aleyküm selam rakipcik

amin tatlım teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur
insallah canim saaat kac daydin canim sözlün :26:

oh be yazdiniz sonunda zaten kamis yarim saatim biraz laklak edip cikacam

cidden cok zor canim ya birde yemedinmi yesene nolcak sanki yok bugünlük ye birsey olmaz bunlarida duymak istemiyorum artik

Yok yemedim zaten öğle yemeğimi yemiştim...Kendime ödül veericem zayıflayım görcek onlaar

nekadar kötü birsey ya ben haberlerde duydumda duyduklarima inanamadim türkiyemde at eti esek eti domuz eti bile koyup insanlara yediriyorlar yazik ya ne günlere kalmissiz biz valla
ben yabanci ülkede korkarken yedigim seylerden acaba domuz eti varmidir diye kendi ülkemde böyle birsey olmazi gercekden cok üzücü bir durum..diyecek söz bulamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…