70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

regl olmuş bulunmaktayım
ama henüz dişlerini gösterdi
sırıtıyo öylece
yarın artıda olacam ilk defa kendi kendime şaşırdım
ama bu hafta bilerek yedim onuda biliyom
bende çok kötüyüm yaaaa
göbeğimi içime çekemiyorum okadar şişim
bilmiyordum bu numarayı
sağol canım

Arkadaşlar aradım ama hiçbir yerde bulamadım Konya (mevlana) Şekerinin kalorisini biliyo musunuz ?:44::44::44::44::44::44:

sabah 8.30'da okulda oluruz bize hasta vercekler onları hazırlıcaz önce...
sonra da sözlü başlıyor:18::18::18::18::18:
bak sana ne anlatacam ben bikeresinde hastanede yatiyorum kan alacaklar genc bir kiz geldi öyle damar bulmaya calisiyor en az 7 kere igneyi batirip cikarmisdir birde ben okdar igneden korkmuyorum neyse bi baktim kolum mosmor dedim sen napiyon dedi ben ögrencigim utana sIkILa bende dedim ben tek degilim ki bak odada 4 kisiyiz onlarida denesene
hadi yarin nasil gecti anlat canim gicik olan hocada gircekmi sözlüye :44:
Yok yemedim zaten öğle yemeğimi yemiştim...Kendime ödül veericem zayıflayım görcek onlaar
afferim zaten yedikmi kendimize zarar veriyoruz iyi yapmissin canim yeme kanma

nasılsın rakibem

çok şükür şekerim iyiyim

canım yaa süpersin
iyi dayanmışsın 7 kereye
biz pek kan almıyoruz onlar hemşiredir muhtemelen.. ben arkadaşımdan kan almıştım ilk alışımdı damarı patlattım gibi geldi ama kıza çaktırmadım
morarma filan olmadı da acımış
biz hastaları değil birbirimize yapıyoruz böyle şeyleri

evet canım o hoca da gircek ama hocalar ikiye bölünüyor yani yüzde 50 ihtimalle ondan giriyorum
kendimi diğer hocalardan gircek gibi hazırlıyorum inşallah yarın bi sürpriz olup da ondan girmem

Arkadaşlar aradım ama hiçbir yerde bulamadım Konya (mevlana) Şekerinin kalorisini biliyo musunuz ?:44::44::44::44::44::44:
baya bi aradim ama bulamadim canim ya bende :26:
napim kiz cagresiz bakiyordun bana ama sonra dayanamadim bi keresinde de hemsire yanlis yapmis igne yerini elimde ozaman kütük gibi sismisdin cok canim yanmisdi elimi biyere degdiremiyordum
isallah o gelmez canim ya

kactim kizlar öpüldünüz dikkat ettin yemek tuzaklarina düsmeyin ki yarin tartida yüzümüz gülsün

napim kiz cagresiz bakiyordun bana ama sonra dayanamadim bi keresinde de hemsire yanlis yapmis igne yerini elimde ozaman kütük gibi sismisdin cok canim yanmisdi elimi biyere degdiremiyordum
isallah o gelmez canim ya

sen de pek dertliymişsin canım bizden yana
zaten bizi kimse sevmiyor
ama o iğne ağrıları kötü oluyor yaa bana olmadı şükür de arkadaşlarda oluyor bazen çok acı çekiyorlar
böyle bi şey olunca sen gel bana
bi de ben morartayım, nedir bu doktor-hemşirelerden çektiğin burda da buldun bi tane

bende çıkayım canlarım...
hepinize iyi akşamlar
ayşe canım görüşmek üzere
bu akşam dikkat edin yarın tartı günüüüü

Birazdan akşam yemeğimi yiceeeeeeem yaşasın

Öğleden sonra

Ara : 3 adet form bisküvi (saat 3 civarı)

Ara : Bi yeşil elme (Saat 5 civarı)

Akşam : Special K ( Bi kase)

Saat 8 civarı : Bi kupa yeşil çay

Gün içinde : Şimdilik 2 litre su

Haa birde çorba içicem boş ekmeksiz... Yoksa sindirim sistemim çalışmayacak

Son düzenleme:
bende anlamadim :44:beni de tarti hic az göstermiyor okdar cok kan kaybettim ki dedim kesin 4-5 kilo birden atiyor ama nerde
Yazik bize beeee
Desteksiz diyet yapmak çok zor

Babadan yeşilçay istiyoruz uğraşamam diyo...

Bütün ev öğlen ekmek arası köfte yedi dışardan...

Şuan aklıma gelmiyo ve bir sürü şey daha...

Koftelerden bi tane atsaydin kacamak bile sayilmazda hani...izgara sonucta

kimse yokmuuuuu???? ben geldimmmmm

akşam yemeğim:
1 tabak yağsız sebze çorbası
1 tabak közlenmiş patlıcan salatası

ara:
1 muz
2 bardak bitkiçayı

herkese iyi akşamlar kızlar özledim sizleri işlerimin yoğunluğu nedeniyle uzak kaldım buradan ama hiçbirinizi unutmadım hep aklımdasınızz eee nasıl gidiyor kilo verimleri bakalım şahsen beni sorarsanız bu hafta bir haller oldu kendime gelemiyorum yarın tartıda umarım üzüleceğim rakamlar görmemmmmmm

Ahhh kızçelerrr ahhhh,

Vize dönemindeydim ve hiiçç gelemedim buralara...
ne diyetime dikkat ettim ne de spora devam edebildimmm vallahiiii bu yüzden depresyona girmek üzereyim

selam kızlar geçmişe hiç bakmadım hemen menümü vereyim
ssabah
yeşil çay bir yumurtadan omlet
salatalık 2 adet

ara öğün
yeşil elma

öğlen (halamlara oturmaya gittik kızlar borekler pastalar gırla gitti ama ben çok az yediiim herkes acıdı bana ama ben çok mutluyum az yediğim için :) )

bir patatesli fırında sigara böregi
4 adet küçük sarma
3 çorba kaşıgı kısır

ara
yeşilçay

akşam
peynirli zeytinli salata
yarımkase den az şehriye çorbası

ara
üç adet diyet bisküvi
yeşil çay

kızlar bugün oğlumu komşuma bıraktım kuaföre gittim saçlarımı kestirdim fön çektirdim mutlu oldum :) geldim

nasıl kızlar menüm

bence güzel canım. öğlen tabi biraz karbınhidrat yüklü olmuş ama gün olduğu için yine de iyi kurtarmışsın

menülerini karışık yazıyorsun canım
sabah
ara
öğlen
ara
akşam şeklinde toplu yazarsan daha kolay yorumlanır
ne işlerin var kıııız
biz bile geliyoruz
hem işçiyiz, hem ev hanımı hemde anneeeeee
naptın çekleri dağıtabildinmi?

menüm
sabah
1 dilim çavdar ekmeği
domates
salatalık
taze nane bikaç yaprak
1 kk beyaz peynir
4 zeytin

ara
1 elma

öğlen
2 yemek kaşığı pilav,
salata
1 pet bardak ayran
tavuk biber domates mangalda

ara
1 dilim kek
1 fincan türk kahvesi

ara
1 avuç kadar çekirdek

akşam
1 kase çorba
salata
6 yemek kaşığı yoğurtlu bakla

sormaa ablacımm yaaa bu hafta nasıl geçti anlamadım ben hiç diyorum kociş yarın cumamı eet dio nasıl geçti çabuk diyorum yarın tartı günüm benim ne olcak bakalım diyorum öle işte :44::44::44:sapıttım iyice günleri ayları ki ben ne çalışıyorum ne de çocuğum var kesin beni sınavlar çarptı dengem alt üst oldu resmen inş. önümüzdeki hafta kocişinde gündüze geçmesi ile birlikte eve güzel temizlik ve kendime de güzel bir diyet menüsü ohh cillop gibi olurummm hıhı dağıtttım dün gece hep onlarla uğraştımm buraya bile dönüş yapamadım valla ablacım :18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…