- 5 Kasım 2010
- 5.206
- 30
bende çok kötüyüm yaaaaregl olmuş bulunmaktayım
ama henüz dişlerini gösterdi
sırıtıyo öylece
yarın artıda olacam ilk defa kendi kendime şaşırdım
ama bu hafta bilerek yedim onuda biliyom
göbeğimi içime çekemiyorum okadar şişim
bilmiyordum bu numarayıkizlar! ne yazikki firmalar salam,sosisin icine ic organ,deri,kikirdak koyuyorlarucuz urunlerden kesinlikle yemegin firma ismi vermek istemiyorum ama yeditepe ya da lezette bu tur sorunlar var.Gida,Tarim ve Hayvancilik bakanliginin sitesinde artik Turk Gida Kodeksine uygun urun uretmeyen firmalar teshir ediliyor..surekli orayi takip edin..ayrica aldiginiz urunde bir sorun varsa,urunu acmazsaniz eger tarim il/ilce mudurluklerine basvurun..aldiginiz yeri soyleyin..eger aldiginiz yerde o urune ait ayni parti numarali 1 tane daha urun bulunursa numune alinir..cunku numune alinirken 1 asil,1 sahit numune aliniyor..ve ayni parti/seri numarasi olmasi gerekiyor..ayrica alo gida 174 hatti var,eger guvenli olmadigini dusundugunuz bir urun varsa bu numarayi arayip urunun analiz yapilmasini isteyebilirsiniz..piyasada milyonlarca cesit uretici ve isletme var,haliyle gida,tarim ve hayvancilik bakanligi heryerin uretimini takip edemiyo..eger sorunlu yerleri biliyorsaniz,lutfen 174 hattini arayip,sikayette bulunun..174 hattina yapilan sikayet resmi olarak cevaplandirilmasi gerekiyor..o yuzden cevap gelmez diye endiselnmeyin..bu arada etinizi kiyma yaptirin,sucugunuzu kendiniz yapin
sağol canım