sormaa ablacımm yaaa bu hafta nasıl geçti anlamadım ben hiç diyorum kociş yarın cumamı eet dio nasıl geçti çabuk diyorum yarın tartı günüm benim ne olcak bakalım diyorum öle işte :44::44::44:sapıttım iyice günleri ayları ki ben ne çalışıyorum ne de çocuğum var kesin beni sınavlar çarptıdengem alt üst oldu resmen inş. önümüzdeki hafta kocişinde gündüze geçmesi ile birlikte eve güzel temizlik ve kendime de güzel bir diyet menüsü ohh cillop gibi olurummm hıhı dağıtttım dün gece hep onlarla uğraştımm buraya bile dönüş yapamadım valla ablacım :18::18:
menülerini karışık yazıyorsun canım
sabah
ara
öğlen
ara
akşam şeklinde toplu yazarsan daha kolay yorumlanır
ne işlerin var kıııız
biz bile geliyoruz
hem işçiyiz, hem ev hanımı hemde anneeeeee
naptın çekleri dağıtabildinmi?
ne dağıtin kız baktım da anlamadım sayfaya
dün gece burayada attım link sizlerinde ilginizi çeken olursa sizede vericektim msj atan olsaydı ama fazla ilgilenen olmadı sanırım dün elimde 10 tl lik daybuyday hediye çeki vardı birde daybuyday de kargoda bedavaydı millet sandalaetleri falan 2 tlye alanlar oldu çok güzel şeyler vardı oyuncaklar falan 90 kuruşa davullar vardıı çekle birlikte kullanınca hemde ücretsiz dağıttım herkeseilgini çekermiydi bilmiom pisim :44::44:
dün gece burayada attım link sizlerinde ilginizi çeken olursa sizede vericektim msj atan olsaydı ama fazla ilgilenen olmadı sanırım dün elimde 10 tl lik daybuyday hediye çeki vardı birde daybuyday de kargoda bedavaydı millet sandalaetleri falan 2 tlye alanlar oldu çok güzel şeyler vardı oyuncaklar falan 90 kuruşa davullar vardıı çekle birlikte kullanınca hemde ücretsiz dağıttım herkeseilgini çekermiydi bilmiom pisim :44::44:
ne dağıtin kız baktım da anlamadım sayfaya
ayy ablacım keşke sölesydin bana bende 10 tl indirim vardı 27 alırdın ne güzel daha iyi olurdu senin için hemde ben ücretsiz dağıttım elimdeki çekleri ihitiyacım yok diye:18::18: fikirmetre die bir site daybuydaye özel 10 tl çek dağıttı bende almıştım kargo bedava die belki güzel şey olursa harcarım diye ama baktımki bana göre şeyler yok dedim vereyim başkalarına ücretsiz
bu çek olayı ne canım yaaa
bende inceledim o sayfayı ama anlayamadım
dün bizde aldık daybuydayden sandalet ama çek falan kullanmadık
sadece kargo bedavaydı
37 lira tuttu kızıma sandalet aldım
azıcık alışveriş delisiyim de iyiki görmemişim. şimdi girdim mi doğru durmaz bir sürü lüzumsuz şey alırdım canım
cuma öncesi yine erken terkedilmiş
yarın inş herkes istediği rakamları görür tartıda
selam kızlar geçmişe hiç bakmadım hemen menümü vereyim
ssabah
yeşil çay bir yumurtadan omlet
salatalık 2 adet
ara öğün
yeşil elma
öğlen (halamlara oturmaya gittik kızlar borekler pastalar gırla gitti ama ben çok az yediiim herkes acıdı bana ama ben çok mutluyum az yediğim için :) )
bir patatesli fırında sigara böregi
4 adet küçük sarma
3 çorba kaşıgı kısır
ara
yeşilçay
akşam
peynirli zeytinli salata
yarımkase den az şehriye çorbası
ara
üç adet diyet bisküvi
yeşil çay
kızlar bugün oğlumu komşuma bıraktım kuaföre gittim saçlarımı kestirdim fön çektirdim mutlu oldum :) geldim
nasıl kızlar menüm
ben göremiyeceğim için rahat rahat uykum kaçmışken
oturabilirim
sen dün yazdıktan sonra bende inceledim biraz fikirmetreyi daybuydayden çek aldım bendeayy ablacım keşke sölesydin bana bende 10 tl indirim vardı 27 alırdın ne güzel daha iyi olurdu senin için hemde ben ücretsiz dağıttım elimdeki çekleri ihitiyacım yok diye:18::18: fikirmetre die bir site daybuydaye özel 10 tl çek dağıttı bende almıştım kargo bedava die belki güzel şey olursa harcarım diye ama baktımki bana göre şeyler yok dedim vereyim başkalarına ücretsizo 10 tl yüklü hesap veriolar sen girip o hediye çekini kullanarak alışverişini yapıosun bilmem anlatabildimmi ama isteseydin kesin ilk sana verirdim direk ondan burayada attım link sizlerede faydam dokunsun diye
hayırdır kuzum yaaaselam kızlar yatmıştım uykum gelmedi
geri geldim
mine burdamısın canım
ayyy regl bunalımıdır bilmiyom depresif hallerim var bugün üzerimde melankolik ağlamaklı pöffffffffff
günaydın kızlaaarrr:119::119::119::119::119::119:
bugün topiği ben açayım
3.30 civarında kalktımve deli gibi açım ama tartılcaz diye bişey yemeden bekledim öyleee
az önce tartıldım artık kahvaltı yapmam lazım..
sonucumu dileğe msj atcam da size de yazıp çıkayım..
başlangıç:73
geçen hafta:68.1
bu hafta:66
giden:2.1
toplam giden:7
sınava gidicem birazdan dualarını bekliyorum onu da geçersem bugün süper olcak inşallah
hoşçakalııınnn
Yok canım yemedim valla ama hiç pişman değilim. Keşke yeseydim demiyorum yani. Ben sadece insanların anlayışsız olmasına üzüldüm.