70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ne dağıtin kız baktım da anlamadım sayfaya

Benim belli olmuyo da sabahtan ondan karışık oluyo ama sanırım akşam toplu da yazabiliyoruz. Öyle yaparım artık. Heran değişebiliyo çünkü menüm. Evin durumuna göre yani.

dün gece burayada attım link sizlerinde ilginizi çeken olursa sizede vericektim msj atan olsaydı ama fazla ilgilenen olmadı sanırım dün elimde 10 tl lik daybuyday hediye çeki vardı birde daybuyday de kargoda bedavaydı millet sandalaetleri falan 2 tlye alanlar oldu çok güzel şeyler vardı oyuncaklar falan 90 kuruşa davullar vardıı çekle birlikte kullanınca hemde ücretsiz dağıttım herkese ilgini çekermiydi bilmiom pisim :44::44:

bu çek olayı ne canım yaaa
bende inceledim o sayfayı ama anlayamadım
dün bizde aldık daybuydayden sandalet ama çek falan kullanmadık
sadece kargo bedavaydı
37 lira tuttu kızıma sandalet aldım

azıcık alışveriş delisiyim de iyiki görmemişim. şimdi girdim mi doğru durmaz bir sürü lüzumsuz şey alırdım canım

bu çek olayı ne canım yaaa
bende inceledim o sayfayı ama anlayamadım
dün bizde aldık daybuydayden sandalet ama çek falan kullanmadık
sadece kargo bedavaydı
37 lira tuttu kızıma sandalet aldım
ayy ablacım keşke sölesydin bana bende 10 tl indirim vardı 27 alırdın ne güzel daha iyi olurdu senin için hemde ben ücretsiz dağıttım elimdeki çekleri ihitiyacım yok diye:18::18: fikirmetre die bir site daybuydaye özel 10 tl çek dağıttı bende almıştım kargo bedava die belki güzel şey olursa harcarım diye ama baktımki bana göre şeyler yok dedim vereyim başkalarına ücretsiz o 10 tl yüklü hesap veriolar sen girip o hediye çekini kullanarak alışverişini yapıosun bilmem anlatabildimmi ama isteseydin kesin ilk sana verirdim direk ondan burayada attım link sizlerede faydam dokunsun diye

azıcık alışveriş delisiyim de iyiki görmemişim. şimdi girdim mi doğru durmaz bir sürü lüzumsuz şey alırdım canım

sorma canım çek olayı bağımlılık yapıyor resmen ,yeni evimin çok eşyasını hep çeklerle aldım hepsi kolilerde bekliyorlar alıştım artık netten alışverişe kociş sayesinde

neyse kızlar kaçayım ben bakalım yarını iple çekiyorum inş süprizle karşılaşırım tıpkı bu sabah gibi, bu sabahki gördüğüm rakamı kimseciklere sölemem ancaaaaa yarında görürsem o rakamı öle sölerimmmm

iyigeceler arkadaslar bende yoğunluktan 2 gündür yazılanlara bakamadım
şimdi menümü yazıyım yatıcam çok yorgunum
sabah salatalık domates maydonoz 2 dilim peeynir 5 zeytin 1 dilim ekmek
ara öğün:10badem
45 dkka aerobik
2.ara öğün:2 grisini 1 bardak ayran
akşam17:00da 3 yemek kaşığı çorba 3 yemek kaşığı pırasa salata ve yoğurt 1 dilim ekmek
17:30da 1:15dk yürüyüş
20:30da 1 yeşil elma
kayısı cayı gün içinde 3 ltre su
kızlar bide sunu kesfettim sabah ve akşam yemeklerinden önce 1 tatlı kaşığı keten tohumu ve arkasından 2 bardak su yemek yedirmiyor.daha doğrusu porsiyonlarımı bitiremiyorum.bu hafta inanılmaz kilo verdim yarın neticeyi yazarım
hepinizi öpüyorum

selam kızlar yatmıştım uykum gelmedi
geri geldim
mine burdamısın canım
ayyy regl bunalımıdır bilmiyom depresif hallerim var bugün üzerimde melankolik ağlamaklı pöffffffffff

slm canım.günde üç defa yeşilçamı içiyosun?dikkatimi çektide.onun dışında güne gidipte bukadarcık yemekle kaldıysan iradene sahipsin anlaşılan.kuaföre gidince bi başka oluyor insan dimi.saçlardaki ufacık değişiklik insana renk katıyo.mutlu olmana sevindim
bende diyetteyim diye ne biyere gidesim var,nede kimse gelsin istiyom.çünkü zorlancam biliyom,düzenimi bozcam.biraz daha vereyim sonra bi rahatlık olcak illaki ama şimdilik çok sıkıdayım bakalım nolcak.çok merak ediyom kilomu.evdeki baskülüm bozuk.sipariş verdik yenisini internetten yarın gelcek oda.bu hafta çok güzel uyamamış olabilirim belki diyetime.evde yeşillik kalmadı.domates,salatalık,meyve vs.pazar günü pazarıma gidip dolabımı doldurmayı düşünüyom kısmetse.önümüzdeki hafta çok daha güzel olcak inşallah...

bugünki menüm...
sabah:
1 bardak limonlu ılık su
kahvaltı:
1 dilim çavdar ekmeği
1 domates
1 kk beyaz peynir
5 tane yeşil zeytin
2 bardak şekersiz çay
2 köz biber
1 haşlanmış yumurtanın beyazı(sarısını bebem yedi)
ara:
1 bardak şekersiz sütlü kahve
1 form bisküvi
öğlen:
1 kase ezogelin çorbası
ara:
1 elma
akşam:
3-5 kaşık az yağda sotelenmiş,patates,biber
yoğurt
3 kaşık special k
ara:
yeşil çay
3 lt su
böyle geçirdim bugünümü.eksiklerim,yanlışlarım vs.oluyor ama burda sizi takip ettikçe anlıyom bazı şeyleri.iyiki varsınız.hepinize iyi geceler

sen dün yazdıktan sonra bende inceledim biraz fikirmetreyi daybuydayden çek aldım bende
bidaha nasıl alınacak onu bilmiyorum ama
önemli değil canım ben dün sabah almıştım zaten
selam kızlar yatmıştım uykum gelmedi
geri geldim
mine burdamısın canım
ayyy regl bunalımıdır bilmiyom depresif hallerim var bugün üzerimde melankolik ağlamaklı pöffffffffff
hayırdır kuzum yaaa
kocişinemi kızdın yoksa pek bu saatlerde gelmezdin
bugün beni görseydin
anaokulundaydım müzik açtılar bütün çocuklar oynadılar hopladılar zıpladılar
bense nasılda mutlular diye ağladım oturduğum yerde
kızım aklıma geldi oda böyle olacakmı diye
kimbilir ne dertleri vardır, evde neler yaşıyorlardır ama çocuk işte diye düşündüm
tutamadım kendimi aktı gözümden yaşlar
regl olmasam hamileyim diyecektim yani

günaydın kızlaaarrr:119::119::119::119::119::119:
bugün topiği ben açayım
3.30 civarında kalktımve deli gibi açım ama tartılcaz diye bişey yemeden bekledim öyleee
az önce tartıldım artık kahvaltı yapmam lazım..
sonucumu dileğe msj atcam da size de yazıp çıkayım..
başlangıç:73
geçen hafta:68.1
bu hafta:66
giden:2.1
toplam giden:7
sınava gidicem birazdan dualarını bekliyorum onu da geçersem bugün süper olcak inşallah
hoşçakalııınnn

Günaydın canımmm sınavında başarılar ve tebrikler kilo verimin içinde

Yok canım yemedim valla ama hiç pişman değilim. Keşke yeseydim demiyorum yani. Ben sadece insanların anlayışsız olmasına üzüldüm.

Tatlim cok gencsin belli oluyor..
Sen diyettesin diye insanlar da diyet yapamaz ki. Ben mesela kocisime keveplar tatlilar bi suru guzel sey hazirliyorum keza ogluma oyle krepler ballar vs... Canim is sende birer
Sen diyetten agrasiflesmissindir yasin geregi beklentin de yuksek tabi...
Bence kendine odaklan etrafini gormemeye adapte ol

Gunaydiiiiiiiiiiinnnnnnn!!!!!!
Bol - li , hayirli cumalar olsun insallah
Ayol ben bugunun cuma oldugunu unutup bi guzrl kahvalti yaptim!!!
Aradan once tartilaym baro
Gerci reglim ve diyet degistirdim arti cikmam muhtemel ama hic umrumda olmaz cunku farki anliyorum

Kahvaltim
2 dilim Uno denge ve 1 kk beyaz peynirden tost
3 zeytin
1 koz biber
Su
Az light sutlu kahvemi yudumluyorum simdi
Babamizi yolcu ettik oglusum da kahverengi ayicigi izliyo keyif yapiyoruz

Günaydın kızlar.:80:
Gene bir Cuma gününde daha beraberiz
Kilo bildirimlerini şu şekilde eksiksiz yapıp bana mesaj atın lütfen.

Başlangıç kilo:
Geçen hafta:
Bu hafta:
Giden veya Gelen:
Toplam verilen kilo:
Hedef:

Yeni gelenlerde başlangıç kilosunu yazıp yeni üye yazsınlar.

Mesaj sayısı olmayanlarda buraya PUCCAAA'NIN DİKKATİNE yazarak belirtsinler

Hayırlı Cumalar efenimmm.:82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…