yok canım ben hakketen azmine hayranım. eski resimlerine bakıyorumda şuan ki halinle arada hiç bağlantı yok. sanki ablan yada annenin resimleri onlar. o kadar gençleştirmişki seni zayıflamak. ben geldiğimden beri sen çok güzel zayıfladın her hafta 1 kilo verdin vermediğin haftalarda pes etmedin.Vücudun su tutmuştur canım o yüzden 600 gram vermiş olarak tartıya yansımıştır.
süper bence 2 kilo regl geçtikten sonra tartıda da o rakam sana görünür zaten.
20 gün kaldı canım bitirdi neredeyse askerliği bekliyoruz bakalım
Sende ne var ne yok?
Umarım ilerde fitness hocası veya diyetisyenle evlenirsin.
Yok canım idol falan yaaa
Zamanla gidio sadece o.
Benimde depresif anlarım çok oldu.
Şimdi olduğu gibi.
Bakalım havalar düzelince bunlarda geçer insaallah.
canım et ye bol bol . etleri çok güzel. ama baklavadan uzak dur feci kalorili. ama eti yağsız yapıyorlar. salata yoğurtla götür valladilekcim bende iiym nolsun aynı hayat..bölümümle ilgili çalışmalara devam belge alıcma ya bisınavı çok şükür yükske puanla geçtim
darısı mülakata..biyandanda diyetisyenle zyaıflamaya çalışıyom kendim başaramadım..
ya şimdi yağı ayrı söyleyince yani veridğim az ama yağdna çok güzle azalmış dedi....
evet adetim yarın biityor ama ben antepe gidiyorum kızkardeşime annemler ankaradan gelicek bizde brdan inş..
yurtdışındaki öğretmen olan kardeşim öğrenci geziisi için türkiyeye geliyor bölge olarak oraya geliyorlar hep orda buluşcaz..
şerbetli şeylere düşkün değilim ama azda olsa kaçırırım oranın yemekleri çok meşhur bakalım inş. gerilemeden gelirim zaten 3gün kaLICAZ.
BOL bolda geizcez inş. bişey olmazz...:26:
suziiiiiiii gelince git bir künefe ye bacım. o tatdan mahrum kalma.
kusura bakmayin canlar okadar sIk bogaz yapiyorlar
he gelcem isallah türkiyeye 7inci ayda dügünümüz var topikdeki kizceleri bekliyorum ona göre
yaza kadar zayiflayalim da citir citir gidelim dügüne
noracim sogan suyunu bosverde ankaraya geldigimde beni kumbirciye götür icimde kaldi
yok canım ben hakketen azmine hayranım. eski resimlerine bakıyorumda şuan ki halinle arada hiç bağlantı yok. sanki ablan yada annenin resimleri onlar. o kadar gençleştirmişki seni zayıflamak. ben geldiğimden beri sen çok güzel zayıfladın her hafta 1 kilo verdin vermediğin haftalarda pes etmedin.
:
regl olmuş bulunmaktayım
ama henüz dişlerini gösterdi
sırıtıyo öylece
yarın artıda olacam ilk defa kendi kendime şaşırdım
ama bu hafta bilerek yedim onuda biliyom
Kilo vermediki azmimi hayatımdaki bazı şeylere de yansıtsam keşke.
Bende artıda çıkıyordum biliyorsun ama bi iki gün yedikten sonra hopp demeyi biliyordum.
Bu aralar gene cozutma modundayım
Bakalım yarın güzel ne aklıma gelirse yicem sonra devam
sebze, salata yemekten sıkıldım.
Akşamları k-fleks denicem bi hafta maksat değişiklik olsun
Ne güzel oldun ama
Regl canavarına teslim olmazsın umarım olduktan sonra rahatlıo insan gerçi.
ohohohohoo olmamı pötüşüm ya bu hafta çikosuz günüm olmadı
olmadı çocuğun çikolarına bile sardım
akşam eşim geliyo dolaba bakıyo bunları oğluşmu yedi diyo bende hehe hehe o yedi diye kandırık yapıyom
halbuki arda tırtıklayan evde fındık faresi varrr
ben o kfleks lerle doymuyorum ya. sonra tüm akşam mutfakta dolanıyorum fare gibiKilo vermediki azmimi hayatımdaki bazı şeylere de yansıtsam keşke.
Bende artıda çıkıyordum biliyorsun ama bi iki gün yedikten sonra hopp demeyi biliyordum.
Bu aralar gene cozutma modundayım
Bakalım yarın güzel ne aklıma gelirse yicem sonra devam
sebze, salata yemekten sıkıldım.
Akşamları k-fleks denicem bi hafta maksat değişiklik olsun
Ne güzel oldun ama
Regl canavarına teslim olmazsın umarım olduktan sonra rahatlıo insan gerçi.
ben o kfleks lerle doymuyorum ya. sonra tüm akşam mutfakta dolanıyorum fare gibi
Peff aynen
Maksat bünye şaşsın
Sonrasında şekersiz Türk kahvesi içerim keser beni.
Bide pilatese başlamam gerek ama totom kalkmıyo.
biri pilates mi dediii
pilates çok güzel bişey rahatladığını hissediyosun yaptıktan sonra
ilk başta bende yapamıyodum sonradan alışıyosun
bu arada uzun süredir giremiyorum nasılsın
son 1 ayda sadece 1 kg verebildim acaba diyorum günde yedıgım 3 dilim ekmegı kessemmi cogunuz ekmek yemıyorsunuz sanırım
selam arkadaşlar nasılsınız.....
bugün kü menümü paylaşayım....
sabah
1 domates
1 salatalık
1 yeşil acı biber
4 zeytin
1 dilim salam
yarım dilim ekmek
ara yok kahvaltıyı gec yapmıştım..
öğle
1 kase arpa şeh.tavuksuyu çorba
1 kase yoğurt
ara
yeşil elma
akşam
1 kapuska
1 kase yoğurt
salata
ılave :acıkırsam belkı bır elma daha yerım,3 lt su 2 kupa form cayı,
şu yeşil cayı bır sevemedım.ıcmek ıcın zorluyorum kendımı ama olmuyor...neyse yarın sabah gorusmek dılegı ıle......
Kızlar bişey soracağım ??
Bu diyet için gevrekler varya special k falan gibi...Bunları yoğurtla yesem olurmu? Süt ben hayatta ağzıma sürmem nefret ederim. Eğer yoğurtla yenebiliyorsa buna başlamayı düşünüyorum. Her zaman yemek bulmak çok zor böyle daha kolay.
Evet yeniliyo ama bence sütle daha güzel
Peki hangisini önerirsiniz marka olarak en tok tutanı hangisi
Bu haftadan sonra ona başlıcam bu hafta artık bi diyet yapıyorum zaten.
Ya sütü hiiç sevmem kokusuna bile dayanamam o derece. Yani mümkün değil sütle yemem
slmm
yenisin sanırım
ben k-special yiyorum
eğer doymazsam ondan sonra 1 meyve yiyorum
bu arada bende sütü hiç sevmezdim kokusuna bile dayanamazdım ama mısır gevreğiyle yiye yiye alıştımm şimdi çok seviyorum