Cok guzel bi menuu okadar azyiyemiyorum ben napicam valla...Sevinc canim bu special k yi nekadar yiyorsun ?
grisinileri yemesem çok daha iyi olurdu ama qaliba sabah yarım ekmek yediğim için
çok acıktımneyse yedim bikere
spichal K yı yarım bardaktan biraz daha fazla süte (yarım yağlı)
2-3 kaşık kadar spichal K koyuyorum canım
ya canım bu tarz beslenme sıkıyor bi zaman sonra normal türk usulü evyemeklerinden az yemek daha iyi bence...
cnm ben 15 kiloyu bu şekilde verdim hiçte sıkılmadım.. tavsiye ederim
sebze yemekleri turk usulü yemeklerinden daha sağlıklı hem..
türk usulü diyince şimdi aklıma pilav makarna qeliooo
grisinileri yemesem çok daha iyi olurdu ama qaliba sabah yarım ekmek yediğim için
çok acıktımneyse yedim bikere
spichal K yı yarım bardaktan biraz daha fazla süte (yarım yağlı)
2-3 kaşık kadar spichal K koyuyorum canım
selam kızlar..
ya eskisi gibi giremiyorum 2gündürde net yoktu hem önceden herkes daha tanıdıktı ya çok kişiler kayboldu bende sıkı sıkı girmeyince
muhabbet kuramadım..
dilek dün dieytisyene gittim,adetliydim ödemde vardır dedi sadece 600 gr vermişim ama yağdan 2kilo gitmiş buna çok iyi dedi.
bu nasıl oluyor anlamadım..haftada 3gün yürüyüşe başla dedi,böyle canım....
sizden naber,nasılsınn az kaldı askere değilmii...
Şu an ibrahim tatlısesle evlenip çiğ köfte yemek istiyorum
ben seni çok seviyom fıstık. sen idolümsün. günün birinde bende boğazıma tös demeyi öğrenip çıtır olucam sayende. o zaman bana bir mezuniyet belgesi verirsin artıkın
Umarım ilerde fitness hocası veya diyetisyenle evlenirsin.
saba tumer ın programnda kı modacı bayanlar ıcın
kocalarından sureklı bısı ısteyen kadınlar sewılır dıo
mesela adam esıne bısı alck ıste gerek yok butcemız musaıt dııl bırıkım yapalım dıyen bayanlar pek tutulmazmıs
ama bende gerek olmayan selerı alma dıorum bırıkım yapabılmek ıcın kotu mu yapıorum yanı ben:18::18::18:
dilekcim bende iiym nolsun aynı hayat..bölümümle ilgili çalışmalara devam belge alıcma ya bisınavı çok şükür yükske puanla geçtim
darısı mülakata..biyandanda diyetisyenle zyaıflamaya çalışıyom kendim başaramadım..
ya şimdi yağı ayrı söyleyince yani veridğim az ama yağdna çok güzle azalmış dedi....
evet adetim yarın biityor ama ben antepe gidiyorum kızkardeşime annemler ankaradan gelicek bizde brdan inş..
yurtdışındaki öğretmen olan kardeşim öğrenci geziisi için türkiyeye geliyor bölge olarak oraya geliyorlar hep orda buluşcaz..
şerbetli şeylere düşkün değilim ama azda olsa kaçırırım oranın yemekleri çok meşhur bakalım inş. gerilemeden gelirim zaten 3gün kaLICAZ.
BOL bolda geizcez inş. bişey olmazz...:26:
Buna katılıyorum Hasret'Cim neden diyecek olursan erkekler biraz zorlanmaktan hoşlanıyor.
Dozajını bildikten sonra güzel birşey bence.
Sürekli bişeyler istemek değilde erkeğin senin için bişeyler yapmak için çabalaması güzel bence.
Gözlemlediğim kadarıyla ( kişiden kişiye değişir ) hatunlar kendilerini değerli görüp bişeyler istediklerinde daha el üstünde tutuluyor.
Karışık yazdım ama anlaşılır sanırım.
yok cnm anladm ne demk ıstedıgınıde
mesela benmkısı bna tel almıs dogum gunmde ama benm zaten ıı bı telım wardı ne gerk wardı tel almaya
tabı ona ole demedım de mesela bna alcm deseydı alma gerek yok war cunku derdım
ısraf cunku
en ıısı ben degıstıreyım bıraz kendımı
bı kolye begenmıstm aldırayım
kızlaaaarr nasılsınıızz
ben sınavdan geldim çok şükür güzeldi.. sözlü de böyle gelirse geçerim inşallah..
sabah bi haşlanmış yumurtayla bi parça peynir yiyip çıkmıştım
deli gibi acıktım
bi halley yedim okulda:26:
eve geldim hala açım
ton balıklı salatamı yaptım hemen geldim buraya
dilekcim bende iiym nolsun aynı hayat..bölümümle ilgili çalışmalara devam belge alıcma ya bisınavı çok şükür yükske puanla geçtim
darısı mülakata..biyandanda diyetisyenle zyaıflamaya çalışıyom kendim başaramadım..
ya şimdi yağı ayrı söyleyince yani veridğim az ama yağdna çok güzle azalmış dedi....
evet adetim yarın biityor ama ben antepe gidiyorum kızkardeşime annemler ankaradan gelicek bizde brdan inş..
yurtdışındaki öğretmen olan kardeşim öğrenci geziisi için türkiyeye geliyor bölge olarak oraya geliyorlar hep orda buluşcaz..
şerbetli şeylere düşkün değilim ama azda olsa kaçırırım oranın yemekleri çok meşhur bakalım inş. gerilemeden gelirim zaten 3gün kaLICAZ.
BOL bolda geizcez inş. bişey olmazz...:26:
yawrum sen milleti kafana takma,bazilari sirf psikolojini bozmak icin yapiyo olabilirler..benim de bazi arkadaslarim cok konusurlardi..sinav sonucu bi aciklanirdi,dusuk alirlardi..bosver sen onlari,guzelce calis..filtre kahve ve turk kahvesi..odanin camini ac gecenin koru,kulaklikla cok gurultulu bi muzik dinle..uykun acilir,canavar olursunn
hatun tipta okuyan nasil tembel olur yaaa
anladım canım muhabbete gel açarız seniAynen canım sen hemen farkediyorsun zaten.
Havalardan sanırım biraz garibim.:100:
ay kız çiğköfteyi severim ama ibrahim tatlısesle evlenmeye değmezŞu an ibrahim tatlısesle evlenip çiğ köfte yemek istiyorum
İlginçmiş neden acaba daha kıymetli olunuyor çok şey isteyincesaba tumer ın programnda kı modacı bayanlar ıcın
kocalarından sureklı bısı ısteyen kadınlar sewılır dıo
mesela adam esıne bısı alck ıste gerek yok butcemız musaıt dııl bırıkım yapalım dıyen bayanlar pek tutulmazmıs
ama bende gerek olmayan selerı alma dıorum bırıkım yapabılmek ıcın kotu mu yapıorum yanı ben:18::18::18: