70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ara: havuc

Oglen : light kola
1 ince ilim tavuk gogus izgara
4 yaprak marul
4 yk kadar yogurt
2 yk koz ptlican
1 koz biber
1 dilim uno denge
1 twister yedim tatliiii 73 kalori

Ara:az light sutlu kahve
Aksam
Ton balikli maril havuc salata

slm kizlar yazamiyorum kapilari aciyorlar yanimdakide lafa tutuyor

Nerdesin kiz sen!
evde koca birakmiyor isyerinde isarkadaslari rahat birakmiyor gelemiyorum yaa icim gidiyor

okadar alinti yapmisdim sildim hepsini rahat yazamiyorum kizlar kusura bakmayin ben okuma moduma geri dönüyorum öpüldünüz canlar

+5 garanti
entepliyimde biliyorum ondan sölüyorum cnm
ayy 5miii allah korusun yerim kafayı taamm vermiyim ama almıyımdaaa6kilo vvermiştm zaten
3ünü alımışım nasıl üzüldüm
ya evimdeki gibi olmuycak tabiki ama herşeyden azda olsa tadarım tabiki..acısı az olursa tabi kızkardeşim içli köfte yaptıryor
eşimle bana acıszı diğerleirne acılı...

saol canım..bend eöyle diyorum enaz artı belkide tempoda çok olucak almam ya yarın yol için ana öğünlerim araöğünleirmi bile
hazırlıycma ıvır zıvır yemeyim diye..çünkü onları yemeyinc eyağdan gitti...
çok istiyorum bukez gerçekten hiçbi engel çıkmasın istiyorumda zaten..kardeşlerime gidicem yemekler umrumdamı

Kahvaltı sonrası

Ara : 4-5 adet kuru dut

Öğlen : Bi tavuk but , 3yk yoğurt , bi dilim kepekli ekmek

Sporumu normalde öğle yemeğinden önce yapardım fakat evdeki bazı sorunlardan dolayı yarım kaldı. tekrar baştan yapıcam evin kalabalığı gidince...

suziii naber canım yazın geliyonmu türkiyeye

Suzzzii kıızz türkiyeye gel ,ankaraya da gelde bi soğan suyu yapiim sana

kusura bakmayin canlar okadar sIk bogaz yapiyorlar
he gelcem isallah türkiyeye 7inci ayda dügünümüz var topikdeki kizceleri bekliyorum ona göre
yaza kadar zayiflayalim da citir citir gidelim dügüne

noracim sogan suyunu bosverde ankaraya geldigimde beni kumbirciye götür icimde kaldi

Evet tatlı. Başladım bugün o listeye s aban cok doyurucu oluyo ama öğlen ve aksam icin aynı şeyi diyemicem....

kocaaa bir tabak ton balıklı salatamı yedim ve şiştim
ben çıkayım canlarım bugünü güzel değerlendirmem lazım sözlüde ne soracakları belli olmaz
öpüyorm hepinizi kendinize iyi bakın..
iyi ki varsınız hepiniz

Kizlar napiyonuzzzz....sabah erkenden uludag Üniversitesine gitti. Su osym sınavı icin....offf ne zormussssss birsuru saçma sapan seyler istiyolar...eve geldi. Cocuklarımı doyurdum. Bı yığın ütüm var sele dolu nasil bitecek bende bilmiyorum....
Bügün kaynaşmamın dogum gunu bişey almadım orayada gitcez daha.....

suuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzziiiiiiii önce kilo ver de bakarız

get ders çalış bak sopa yirsin haa o sözlü iyi geçmezse

Fistikarimmmm ben ufaktan başlıyayimmm ütüye gömlekler bitse yetecek banaÖptüm cok ütü bitince gelirim yine...

Okula niye gitmedin şeker

Çok severim bu şarkıyı

Sınıfçak gitmeme kararı aldık. Sözde ders çalışmak için Sabahtan beri ders çalışmaya çalışıyorum ama içim hiç rahat değil, debeleniyorum sadece.

Son düzenleme:
ders çalışmak için okula gitmemek he

oldu canım

Canım biz son sınıfız okuldayken zaten ders çalışmamız için matematik haricindeki tüm dersler bize veriliyor. Test çözüyoruz. Diğer derslerin tüm hocaları bu seneki tüm konuları bitirdi. Son bir hafta daha okula gidilecek ve sonrasında bir daha gidilmeyecek. Lys sınavı yüzünden. Yakınında hiç üniv. sınavına hazırlanan falan yok mu? Varsa onunla da konuş sana aynı şeyleri söyleyecek.

regl olmuş bulunmaktayım
ama henüz dişlerini gösterdi
sırıtıyo öylece
yarın artıda olacam ilk defa kendi kendime şaşırdım
ama bu hafta bilerek yedim onuda biliyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…