- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.062
günaydın dilek
birazdan yürüyüşe gideceğim boğazımı her zaman tutamasam da yürüyüşümü her daim yapıyorum
Günaydın Asu abla
Yürüyüş hee süpermişşş
Yesende yürüdükten sonra eritirsin zaten oh ne güzel en faydalı spor bence.
Günaydın kızlar
ben hiç farketmedim seni tabii kafayı ben o sıralar ağda ile bozmuştummmm ayy takıntı haline getirdimmm valla chosen şimcik msjı ile cvp yazıcaktır baana inş. içim rahatlatıcak şeyler duyabilirim
özledim cadı kızçem senide sende öyle yazınca ondan alınıverdim hemencik ama güzel gözlerin beni gördüyse sorun yok
selam kızçeler balla pisim katılıom sana topikte bir durgunluk var henüz yeniler var aramzıda onları dahi takip etme olanağım olmadı ,neden böyle bir hal aldı topiğimizzzzhani noraa hani pucca hani bursa 86 hani gwnnaz hani 2ee hani ay_nil(ikizim)hani mona hani chosen hani umay (şimdilik burda mine abla) hani balkaymaklim hani bensuzi haniiiiiii nerdee hepsiiiiiiii daha unuttuğum çok isim vardır şimdilik aklıma bunlar geldi nerelerde bunlarr napıo bu dobiçler evde acaba tatlıları yürütüolarmı kiii özledim valla eski muhabbetleri ÇABUK GELİN KIZLAR ARAMIZAAAAA
Hİç de uykunuz yok gibi maşallah, enejikiz bugünGGGGÜÜÜÜÜNNN AAAAYYY DIIIIINNN SABAH DOBİÇLERİİİİİ
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
Ay benim hala uykum var bu arada patronlar gelmeden azcık uyusam diyorum
Al bi tane daha benden, gel kız senini saçını başınıgünaydınnnnnnn.ben bu sabah yine yemin ettimmalum etmeyince duramıyorum.dün akşam 1
dilim denge ekmekle bir güzel sebze yemeğimi yedim.sonra duramadım üzerinden birde halka tatlı yedim
sonrada sinirimden spor falan yapmadan uyudum sabah uyandım bitmiş durumdayım sanki eski günlerime geri
dönmüş gibi hissettim aynaya baktım kendimden nefret ettim ve hemen yemin ettim.İnş bidaha yapmam böyle kaçamaklar.
çünkü ben zayıf olmak istiyorum.
neyse bugünkü menümü yazayım
sabah:
1 büyük bardak su
2 dilim denge ekmek 1 dilim beyaz peynir
dere otu
bitki çayı
ara:
1 ad.kepekli galeta
öğle
6 kaşık haşlanmış makarna
1 activita yoğurt
ara:
6 ad. çilek
akşam:
sebze çorbası 1 kase
ara:
1 elma
Günaydın geleceğin çıtır çerezleri
Gününüz güzel, haftanız kaçamaksız geçsin inşallah. Ben akşam kaçamak yaptım, tutun yolun benim saçımdan. Sonra da gece yarısına kadar mide ağrısından kıvrandım
Bir daha mı dedim aslaaaaa, çorba-salata veya sebze yemeği -salata-yoğurt vazgeçmemmmm. Midemiz alışıyor demek ki, gerçekten öyle kötü oldum ki, kaçamağım da börekti. Sayısını sormayverin gariii
gunaydıııın
canlar cıgerler nasılsınız
ben sabh tartıldım cıbıl cıbıl 67 yı gordum gıbı
dun aksm toplantı wardı kurabıyeler kolalar
ben yemedım ama dedım bunlar bayatalan dıokı nasıl bayat ya en ıyı yerden aldm
ahhh ahhh bılmıokı ben dobıclıkten yıyemıorum
Al bi tane daha benden, gel kız senini saçını başını
Sen de benimkini çekebilrisin, birbirimizi döve döve akıllanalım.
Ay valla bilmem ki, gözüm dönmüştü herhalde, 3 mü desem 5 mi desemKaç tane yedin len söyle çabuk
gunaydıııın
canlar cıgerler nasılsınız
ben sabh tartıldım cıbıl cıbıl 67 yı gordum gıbı
dun aksm toplantı wardı kurabıyeler kolalar
ben yemedım ama dedım bunlar bayatalan dıokı nasıl bayat ya en ıyı yerden aldm
ahhh ahhh bılmıokı ben dobıclıkten yıyemıorum
Ay valla bilmem ki, gözüm dönmüştü herhalde, 3 mü desem 5 mi desem
.
Uuullleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnn
GAMZE VE FTEMİZ...SİZİ BEN VARYAAAAAAAAAAAAAAA
yaz geliyoooo yaaaaaazzzz kendinize gelin len
çok kızdım
İşteee buuhelal olsun
Günaydın canımcım
Süpersin tatlımmmm.
valla istemeden oldu bidaha yapmıcam
bide dün mesaiye kaldım 9 du eve gittiğim sinirlerim bozuktu bi anda oluverdi bide spor yapıcam rahatlığı vardı
ama valla sabaha kadar vicdan azabı çektim sabahta çok mutsuz uyandım.yaz geliyor ve ben hala dobiçim
Bak canım benimde dün mesela sofrada bi ton cips soslu fıstık vardı, hiç dayanamadığım şeydir ...
Bir ara elim uzandı, ama düşündüm bi, yersem nasıl bi halde olcam diye
O an yiyemediğim için mutsuzdum ama şimdi bu hafta onun mutluluğu olcak hep...yeseydim o an mutlu olcaktım ama ağlicaktım bu hafta full bende
Bu vicdan azabı sana 1 ay yeter umarım
canıııııım sen elmaları getirmişin ama ben gitmiştim tüh. artık ara yaparım birini
sağol canıııııııımiyi geceler gülümannenlere selam...
evet ya anneler bu konuda tam bir engel. az yedin ye hadi . bende sabah 2 dilim kadar ekmek yedim böööööööööörekten kaçtım annem az yedin diyor halaselam kızlar.yeni haftamızın ilk gününü geride bırakmış bulunuyoruzinş.ufak tefek kaçamaklar dışında diyetimize uyduğumuz bir gün olmuştur
az önce benim yaramazları uyudu nihayet.bende şöle bi bakayım dedim ama topik hızla ilerlemiş bugün.oku oku bitmedi
bugün çok yoruldum.sabah 10 da çıktık evden.4-5 saat gezdik,dolaştık eşimle.ama şunu anladımki diyetteyken dışarı çıkıp gezmek hiçte iyi bi fikir değilmiş.etrafımdaki herkes hominigırtlak götürürken ben sadece bakmakla yetindimve anladımki evde olmak daha iyi.ya birde işin garibi eşim kilo almak için uğraşırken,ben vermeye çalışıyorum.evde pişirsen olmuyo,pişirmesen olmuyo.çocuklar da var.vayy vayy vaayyyyy vay benim halimeeeeee.....
yarında rahmetli dedemin ölüm senesi olduğu için annem konu komşuyu toplıcakmış,benide çağırıyo.ayyy korkar oldum valla anneme gitmekten.çünkü anneler nedense hep yiyelim istiyolar.senin kilonmu var diyo bananeyse ben bugünki menümü yazayım size.
sabah: ılık limonlu bir bardak su.
1 saat sonra falan special k bir küçük kase.
ara: 5 form bisküvi.
öğlen: bir kase yoğurdun içine haşlanmış yağsız ve tuzsuz 2,3 kaşık nohut.(öle açtımki yemeye başladığımda ama bitiremedim bile.çok doyurucu oldu.lezzetlide oldu.ilk defa denedim.acıkmadım epey bi)
ara bir elma.
akşam haşlanmış bi parça et ve yanında salata.
ara:soda içcem şimdi sade bi tane.
eski arkadaşlar ne güzel yol almışsınız.darısı bizim başımıza inş. :26:
iyi geceler...
he he tabiki deCanım yoksa sen de benim gibi kilo aldıkça tıkırı (yani ticker'ı) ilerletmeyenlerden misin
maviiiiiii maviiiiiiiiii maviiiiiiiiiidaha kotonla mangoya gidemedim yawrum, lc waikiki ile colinse gittim,colleziona da gittim ama foto cekemedimyarin da mango ve koton yapicamm
fotolari yukledim,siz hangisini begendiniz yawrular?
Eki Görüntüle 392201
Eki Görüntüle 392202
Eki Görüntüle 392203
Günaydın kızlar
GGGGÜÜÜÜÜNNN AAAAYYY DIIIIINNN SABAH DOBİÇLERİİİİİ
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
Günaydın geleceğin çıtır çerezleri
Gününüz güzel, haftanız kaçamaksız geçsin inşallah. Ben akşam kaçamak yaptım, tutun yolun benim saçımdan. Sonra da gece yarısına kadar mide ağrısından kıvrandım
Bir daha mı dedim aslaaaaa, çorba-salata veya sebze yemeği -salata-yoğurt vazgeçmemmmm. Midemiz alışıyor demek ki, gerçekten öyle kötü oldum ki, kaçamağım da börekti. Sayısını sormayverin gariii
çizelgene göre kilon yok gibi görünüyorselam kızlar.yeni haftamızın ilk gününü geride bırakmış bulunuyoruzinş.ufak tefek kaçamaklar dışında diyetimize uyduğumuz bir gün olmuştur
az önce benim yaramazları uyudu nihayet.bende şöle bi bakayım dedim ama topik hızla ilerlemiş bugün.oku oku bitmedi
bugün çok yoruldum.sabah 10 da çıktık evden.4-5 saat gezdik,dolaştık eşimle.ama şunu anladımki diyetteyken dışarı çıkıp gezmek hiçte iyi bi fikir değilmiş.etrafımdaki herkes hominigırtlak götürürken ben sadece bakmakla yetindimve anladımki evde olmak daha iyi.ya birde işin garibi eşim kilo almak için uğraşırken,ben vermeye çalışıyorum.evde pişirsen olmuyo,pişirmesen olmuyo.çocuklar da var.vayy vayy vaayyyyy vay benim halimeeeeee.....
yarında rahmetli dedemin ölüm senesi olduğu için annem konu komşuyu toplıcakmış,benide çağırıyo.ayyy korkar oldum valla anneme gitmekten.çünkü anneler nedense hep yiyelim istiyolar.senin kilonmu var diyo bananeyse ben bugünki menümü yazayım size.
sabah: ılık limonlu bir bardak su.
1 saat sonra falan special k bir küçük kase.
ara: 5 form bisküvi.
öğlen: bir kase yoğurdun içine haşlanmış yağsız ve tuzsuz 2,3 kaşık nohut.(öle açtımki yemeye başladığımda ama bitiremedim bile.çok doyurucu oldu.lezzetlide oldu.ilk defa denedim.acıkmadım epey bi)
ara bir elma.
akşam haşlanmış bi parça et ve yanında salata.
ara:soda içcem şimdi sade bi tane.
eski arkadaşlar ne güzel yol almışsınız.darısı bizim başımıza inş. :26:
iyi geceler...
mavi olan sanki daha zayıf göstermiş canımdaha kotonla mangoya gidemedim yawrum, lc waikiki ile colinse gittim,colleziona da gittim ama foto cekemedimyarin da mango ve koton yapicamm
fotolari yukledim,siz hangisini begendiniz yawrular?
gerçekten beğendinmiGüzelmiş MineCim
günaydın tatlı dobiçççGGGGÜÜÜÜÜNNN AAAAYYY DIIIIINNN SABAH DOBİÇLERİİİİİ