70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın güzeller
nasılsınız bugün

menüm yazayım biyorumlayın bakem

sabah
1 yumurta
1 kk beyaz peynir
4 zeytin
domates, salatalık marul

öğlen
3 tane köfte
çeyrek domates közlenmiş
2 köz biber küçük ve incecik :KK9:
salata

ara
1 incir/hurma/kuru kayısı hangisi olursa yanıma almayı unutmuşum

akşam
semizotu kavurması düşünüyorum
yoğurt

ara
1 bardak süt

Günaydın kızlar işyerim sakin gibi şimdilik o yüzden sizi takipteyim....Sabah sabah yine geç kaldım ama evden hiç değilse haşlanmış yumurtamı yiyip çıktım....

İşyerimde smileyler çıkmıyooooooo.....

günaydın fıstıklar :KK55::KK55::KK55:

dünki menümü paylaşayım hemende kızın bana

menüm

sabah
1 dilim t.t ekmek
1 dilim köy peyniri
1/2 salatalık
1/2 kırmızı biber
ara
6/7 fındık
öglen
mercimek çorbası
ızgara tavuk
2 yeşil biber
1/2 domates
ara
elma
ara
6 fındık
akşam
yumurtalı ıspanak
zero
2 kaşık yoğurt
azcıktan azcık fazlacık ekmek kadayıfı :KK47:

Gunaydin kizlarrrr
Gerci oglum sagolsun gun 7 de basliyo bana

:2:

Bugun yagizda da bende de kiriklik var yuruyuse gitmicez bugun
Hava lutfeder acarsa parka gotururum belki.
Sabahtan beri avuc ici kadar bi tost yedim bi brd light kola bi fincan kahve icine biraz sut doktum

Spor namina bugun
Yagiz uyuyunca jillianimi yapiciiim 20 dk
Gun icinde agirligimi da calisirim.

Ogle ve aksam yemek olarak haslanmis tavuklu salata
Ve keten yohumlu ufak kase yogurt dusunuyorum

hava kapali olunca icim daraliyo ya bi gunes goremedik dogru durust

kızlar avatardaki benim dobiç halim:KK9::KK9:
ama gidecek o fazlalıklar başka yolu yok.:KK20::KK20:
bu arada kahvaltı menümü yazayım hemen..
1 kalın dilim kendi yaptığım kepekli undan ekmeğim
2 haşlanmış ymrtanın beyazı ve 1 sarısı kızım yemedi ben yedim
biraz peynir 3 bardak şekerli çay
şimdide büyülü bohçamı içiyorum.

minderbob bencede mavisi daha güzellllllll olmuş..

kepek kansızlık yapıyor cnm ona dikkat et bide çaya şekersiz alışırsan inan şekerliden daha
güzel oluyor.nacizane önerim.....

Şekerli mi :KK19::KK20:

Vücutta, alınan enerjinin yağa dönüşmesi 24 saat alır. Yediklerimizin yağa dönüşmesi için vücut, eşit miktarda karbonhidrat-protein birlikteliğine ihtiyaç duyar. Eğer aldığınız fazla enerjiyi vücuttan atabilmek için ertesi gün suyu ve proteini artırıp karbonhidratı yarıya indirirseniz, yediklerinizin yağa dönüşmesini önlemiş olursunuz.

Vücutta, alınan enerjinin yağa dönüşmesi 24 saat alır. Yediklerimizin yağa dönüşmesi için vücut, eşit miktarda karbonhidrat-protein birlikteliğine ihtiyaç duyar. Eğer aldığınız fazla enerjiyi vücuttan atabilmek için ertesi gün suyu ve proteini artırıp karbonhidratı yarıya indirirseniz, yediklerinizin yağa dönüşmesini önlemiş olursunuz.

sağol şekerim güzel bilgi :21:

kepek kansızlık yapıyor cnm ona dikkat et bide çaya şekersiz alışırsan inan şekerliden daha
güzel oluyor.nacizane önerim.....
kızlar eşim köy unu diye alıp getirmiş. tam olarak bilemiyorum tahıllıda olabilir kepeklide.rengi esmer olduğundan kepekli dedim.ama tadıda süper güzel oluyo.yuvarlak şekil verip fırına veriyorum.1.5 saat içi çekene kadar kalıyo.un bitene kadar onu yicez mecburen.gerçi biterse yine bulur bi yerden alır.çünkü çok seviyor ve doğal geliyor ona..
şekere gelince ben kahvaltılarımda şekersiz çay içemiyorum ya.:KK19::KK19:tatsız tuzsuz bir kahvaltı oluyor sanki.şurda bi kahvaltı keyfimiz var..diğer zamanlarda istesem şeker kullanmıyorum.kahvaltıda şekerli çay olmazsa olmazlardanım.hem diyetisyenim 2 atıyorsan 1 at dedi.tamamen kıstırmadı.yorumlarınız için tşkler..
kalori sepetine üye oldum fakat bir türlü kullanmayı beceremedim bilen varsa sölesin lütfen..:KK14::KK14:

Son düzenleme:

kızlar eşim köy unu diye alıp getirmiş. tam olarak bilemiyorum tahıllıda olabilir kepeklide.rengi esmer olduğundan kepekli dedim.ama tadıda süper güzel oluyo.yuvarlak şekil verip fırına veriyorum.1.5 saat içi çekene kadar kalıyo.un bitene kadar onu yicez mecburen.gerçi biterse yine bulur bi yerden alır.çünkü çok seviyor ve doğal geliyor ona..
şekere gelince ben kahvaltılarımda şekersiz çay içemiyorum ya.:KK19::KK19:tatsız tuzsuz bir kahvaltı oluyor sanki.şurda bi kahvaltı keyfimiz var..diğer zamanlarda istesem şeker kullanmıyorum.kahvaltıda şekerli çay olmazsa olmazlardanım.hem diyetisyenim 2 atıyorsan 1 at dedi.tamamen kıstırmadı.yorumlarınız için tşkler..
kalori sepetine üye oldum fakat bir türlü kullanmayı beceremedim bilen varsa sölesin lütfen..:KK14::KK14:

ben kullanıyorum canım çok güzel bir site. kalorimetrenin üzerine tıkla önce kilonu gir ve vermek istediğin süreyi falan. sana günlük alman gereken kalori miktarını çıkarıyor. ama tabii o çok az kalori çıkarıyor. ben mesela günlük 1600 kalori olacak şekilde ayarlamak için uzun bir tarih giriyorum. mesela hazirana kadar 2 kilo hedef koyuyorum. sonra kalorimetren oluşuyor. senin günlük alman gerekene o otomatik hesaplıyor boy ve kilodan. kilo vermek için alman gerekeni de tarihi uzun tutarak sen belirliyorsun. sonra günlük olarak yediklerini gir o kalorileri hesaplayıp sana rapor yapıyor. site ye gir biraz karıştır çözersin. anlamadığın yerleri sor bana anlatmaya çalışırım.

slm fıstıklar niye sadece 1 syf ilerledi bakiiiiiiim ayıp ayıp çene yapın kız biraz. :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

X