Ben ortadakini daha çok yakıştırdım
Bu sırada benim de işim icabı klasik giyinmem gerekiyor:44: Ama kotonda çok güzel kıyafetler beğenmeme rağmen üstüme bi türlü olmuyor42 beden pantolonları bile bi garip duruyor Benim bacaklarım özellikle de alt kısmı kalın olduğundan ve aşağıya doğru daralan pantolonlar olduğundan tayt gibi duruyorlar üstümde sinir oluyorum Bi de o koco totomun girebildiği nadir pantolonlarda da bel kısmı bol geliyor:26: Böyle bi dertten muzdarip olan var mı acaba aranızda Ve bu bedenle nerden rahatça pantolon bulurum yardımcı olabilir misiniz:44:
Bu sırada bugün uzun zamandır giyemediğimbi pantolonumun içine zorla da olsa girmeyi başardım darısı diğer alıp da bi kere bile giyemeden kaldırdığım pantolonlarımın başına diyorum
Ben ortadakini daha çok yakıştırdım
Bu sırada benim de işim icabı klasik giyinmem gerekiyor:44: Ama kotonda çok güzel kıyafetler beğenmeme rağmen üstüme bi türlü olmuyor42 beden pantolonları bile bi garip duruyor Benim bacaklarım özellikle de alt kısmı kalın olduğundan ve aşağıya doğru daralan pantolonlar olduğundan tayt gibi duruyorlar üstümde sinir oluyorum Bi de o koco totomun girebildiği nadir pantolonlarda da bel kısmı bol geliyor:26: Böyle bi dertten muzdarip olan var mı acaba aranızda Ve bu bedenle nerden rahatça pantolon bulurum yardımcı olabilir misiniz:44:
Bu sırada bugün uzun zamandır giyemediğimbi pantolonumun içine zorla da olsa girmeyi başardım darısı diğer alıp da bi kere bile giyemeden kaldırdığım pantolonlarımın başına diyorum
ay benimde aynı senin gibi zayıflıyınca hiç böyle dertlerimiz olmıcak amaaaa
canim benim de bacaklarim aynen senin tarif ettigin gibicollinsde var sana uygun kot pantalonlar. ben de ordan almistim..ust kisim strech gibi sariyo asagi dogru yarim ispanyol tarzi pantalon alabilrisin..olmazsa belden daralttir
Fikrimi söyleyeyim
Mavi Trençkot daha güzel...Bej çok sıradan oldu artık. Farklı renkler denemek lazım. Ben lacivert aldım ve çok seviyorum.
Almayı düşünen arkadaşlar ben Morhipo dan 50 tl ye almıştım ama kampanya bitmiştir. Yinede bu tür siteleri takip edin diyorum :)
Evet zayıflıycam diye de yenilerini almak istemiyorum geçen baharda aldığım bi kumaş pantlonum vardı bej rengi daha hiç giymedim paçasını bile yaptırmadım bekliyo öyle dolapta:18:Bi tane de lacivert pantolonum var kumaş onu da daha giyemedim aldığımda üstüme olmuştu sonra da bi daha olmadı zatenOnların içine gireyim bi ondan sonra yenilerini alıcam ya yoksa üstüme yeni ciciler alınca zayıflama işini bırakıyorum ben nası olsa üstüme giycek kıyafetim var diye
Canım benim bi kotum da colinstendi hatta onun içine şu an giremiyorum gibi bişey çok sıkıyor düğmesi falan kapanıyo ama içinde nefes alamıyorum o yüzden annemin pantolonunu giyiyorumZayıflayınca geri vermek üzere annemden aldım Ama sorun kot değil ya kumaş pantolonlar daha beter diye düşünüyorum
İyi geceler kimse var mı:44::44::44:
iyi geceler canim hosgeldin
Hoşbulduum,herkes uyumuştur diye düşündüm ama birileri varmış. Ayşe ben foruma geleli birkaç gün oldu
İyi gidiyo şimdilik inşallah biran önce zayıflarımama bazen zorlanıyorum çünkü yurtta kalıyorum öğrenciyim.burada istediğim yemeği hazırlama şansım olmuyo
Anladim canim, az az yiyip spor yaparsan tabikide olur. Ben de bi ara biraktim her istedigimi yedim durdum ama simdi artik kararliyim son gaz devam.
benim eşimle 2yaş var aramızda,eygamberimiz diyomuşki,eşinizle aranızda 1 en fazla 2yaş aranız olması geerkiyor,fazlası veya azı günahbende yeni öğrendim,ama neyseki gocuncak bişeyim yok 2yaş sınırdayız yani ben tam denkimi bulmuşum
slm kızlar,hemen baslıyorum
sabah kalkınca
yarım lt su
kahvaltı
1 dilim ekemek
1dilim beyaz peynir
1 küçük ilim lor peynir
1 salatalık
1 haslanmıs yumurta
öğlen
1 kase nesfit süt ilen beraber
ara
teyzemin kızına gittim kahve söyledi ben sade istedim ama yanında küçük çikolata getirdiler ben de ziyan olmasın diye yemedim yani kötü bir niyetim yoktu
aradan sonra
kaju ve 4 adet gün kurusu kayısı
aksam
mantar sote az zaytin yağında bollll soğanlı
1 koca tabak roka
ya kızlarr şimdilik böyle saat 8 gibi nesfit yicem bir sakıncası varmı kızım 5 aylık ve emziriyorum da
3lt su daha da artabilir yesil cay
tecrübeli arkadaslar nasıl benim menum bakar mısınız daha 4 gün oldu diyetteyim de
Bugün ki menümün devamı...
Öğlen : Enginar ve 3 kaşık makarna
Enginar sanırım rahatsız etti beni çok yemiş gibi hissediyorum. O yüzden akşam yemeği yemedim bu saatten sonrada yenmez zaten
Bi saat sonra biraz karpuz yesem tutar beni sabaha kadar sanırım :/
Bugün sporumuda yapamadım. Ev çok kalabalıktı.
Kısacası bugün kötü geçti benim için
canım haşlanmış yumurta çekmişti kendileri malum vitamin mineral deposu yedim birkaç saat önce... çok rahatsız etti. midem yandı.Akşam yemeği olarak kendime geleyim diye bir kepçe kadar tarhana çorbası 2 dilim kadar da ekmek yedim. Bir de muz yemiştim saatler önce. Ben kilo veremicem sanırım.
Hepsinden berbatı benim terminatör annem mutfağa girmiş poğaça ve limonlu kek yapıyor.Ay atın beni denizlereeee!
edit: Fikir değiştirmiş havuçlu tarçınlı yapacakmış keki.
menüm
sabah
yarım kk beyaz peynir
domates
salatalık
5 tane zeytin
1 ev yapımı poaça
ara
çeyrektende az simit (2-3 lokma bişeydi)
öğlen
salata yarım kk kadar beyaz peynirli
ara
1 fincan türk kahvesi, orta şekerli
1 tane gül tatlısı
akşam
mangal yaptık
köfte ve tavuk (ekmeksiz) nekadar yedim hiç bilmiyorum
2 küçük tavuk kanat, 3-4 tanede köfte yemişimdir sanırım
yanındada közlenmiş soğan, domates biber ve salata
dün tatlı yapmıştım dolapta bekliyor aklım onda
regl krizi fena vuruyor, bende tatlıya hiç ama hiç dayanamam
napcam bilmem
aşağıda 25 misafir 5 üye diyo ya ne oluyor bu ne kalabalık:26::26::26:
dilek te yok he he he hadi kaçamak yapalım
arkidişler bugün ki menümü yazıyorum
sabah salatalık biber maydonoz 2 diilim peynir domates 5 zeytin 2 dilim ekmek
10dkka sonra yeşilçay
11:30da ara öğün.:10 fındık
13:30da aerobik 45 dk
2.ara öğün 2 galeta bir bardak ayran
17:00da 1 kase çorba ızgara et salata 1 dilim ekmek
2.5 ltre su kayısı çayı yeşilçay
az önce 15 dkka basen ve karın hareketleri yaptım
yürüyüş yapamadım bugün çookkk yağmur yağdı
haydi bakalım herkese Allah kolaylık versin sabır versin irade versin
selam kızlar.yeni haftamızın ilk gününü geride bırakmış bulunuyoruzinş.ufak tefek kaçamaklar dışında diyetimize uyduğumuz bir gün olmuştur
az önce benim yaramazları uyudu nihayet.bende şöle bi bakayım dedim ama topik hızla ilerlemiş bugün.oku oku bitmedi
bugün çok yoruldum.sabah 10 da çıktık evden.4-5 saat gezdik,dolaştık eşimle.ama şunu anladımki diyetteyken dışarı çıkıp gezmek hiçte iyi bi fikir değilmiş.etrafımdaki herkes hominigırtlak götürürken ben sadece bakmakla yetindimve anladımki evde olmak daha iyi.ya birde işin garibi eşim kilo almak için uğraşırken,ben vermeye çalışıyorum.evde pişirsen olmuyo,pişirmesen olmuyo.çocuklar da var.vayy vayy vaayyyyy vay benim halimeeeeee.....
yarında rahmetli dedemin ölüm senesi olduğu için annem konu komşuyu toplıcakmış,benide çağırıyo.ayyy korkar oldum valla anneme gitmekten.çünkü anneler nedense hep yiyelim istiyolar.senin kilonmu var diyo bananeyse ben bugünki menümü yazayım size.
sabah: ılık limonlu bir bardak su.
1 saat sonra falan special k bir küçük kase.
ara: 5 form bisküvi.
öğlen: bir kase yoğurdun içine haşlanmış yağsız ve tuzsuz 2,3 kaşık nohut.(öle açtımki yemeye başladığımda ama bitiremedim bile.çok doyurucu oldu.lezzetlide oldu.ilk defa denedim.acıkmadım epey bi)
ara bir elma.
akşam haşlanmış bi parça et ve yanında salata.
ara:soda içcem şimdi sade bi tane.
eski arkadaşlar ne güzel yol almışsınız.darısı bizim başımıza inş. :26:
iyi geceler...
daha kotonla mangoya gidemedim yawrum, lc waikiki ile colinse gittim,colleziona da gittim ama foto cekemedimyarin da mango ve koton yapicamm
fotolari yukledim,siz hangisini begendiniz yawrular?
Eki Görüntüle 392201
Eki Görüntüle 392202
Eki Görüntüle 392203
günaydın kızlar
menemenimi yaptım geldim
biraz geçmişe bakayım...