70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay benimde aynı senin gibi zayıflıyınca hiç böyle dertlerimiz olmıcak amaaaa

Fikrimi söyleyeyim

Mavi Trençkot daha güzel...Bej çok sıradan oldu artık. Farklı renkler denemek lazım. Ben lacivert aldım ve çok seviyorum.

Almayı düşünen arkadaşlar ben Morhipo dan 50 tl ye almıştım ama kampanya bitmiştir. Yinede bu tür siteleri takip edin diyorum :)

canim benim de bacaklarim aynen senin tarif ettigin gibicollinsde var sana uygun kot pantalonlar. ben de ordan almistim..ust kisim strech gibi sariyo asagi dogru yarim ispanyol tarzi pantalon alabilrisin..olmazsa belden daralttir

ay benimde aynı senin gibi zayıflıyınca hiç böyle dertlerimiz olmıcak amaaaa

Evet zayıflıycam diye de yenilerini almak istemiyorum geçen baharda aldığım bi kumaş pantlonum vardı bej rengi daha hiç giymedim paçasını bile yaptırmadım bekliyo öyle dolapta:18:Bi tane de lacivert pantolonum var kumaş onu da daha giyemedim aldığımda üstüme olmuştu sonra da bi daha olmadı zaten Onların içine gireyim bi ondan sonra yenilerini alıcam ya yoksa üstüme yeni ciciler alınca zayıflama işini bırakıyorum ben nası olsa üstüme giycek kıyafetim var diye

canim benim de bacaklarim aynen senin tarif ettigin gibicollinsde var sana uygun kot pantalonlar. ben de ordan almistim..ust kisim strech gibi sariyo asagi dogru yarim ispanyol tarzi pantalon alabilrisin..olmazsa belden daralttir

Canım benim bi kotum da colinstendi hatta onun içine şu an giremiyorum gibi bişey çok sıkıyor düğmesi falan kapanıyo ama içinde nefes alamıyorum o yüzden annemin pantolonunu giyiyorumZayıflayınca geri vermek üzere annemden aldım Ama sorun kot değil ya kumaş pantolonlar daha beter diye düşünüyorum

tesekkur ederim canim koyu renk almamamin sebebi koyu rengin daha cok isiyi emmesi:26: o yuzden bej renk tercih etmek istiyorum..bir de blazer ceketler 70-80 lira denedigim ceketler 50-60 lira..ne aliyim karar veremedim,cok kararsizim yaaa:18:

ben de yeni bişe almıyorum şimdi eski bol olanlarını giyiyorum bi 5lii rakamlara yaklaşıyım alıcamm :122:

Lacivert çok zayıf gösterdi beni

Ama tabi sen bilirsin ısı çekmesi bakımından biraz rahatsızlık verici olabilir...

Blazer ceket yerine bu denediklerinden almanı tavsiye ederim. Daha kullanışlı..

İyi gidiyo şimdilik inşallah biran önce zayıflarım ama bazen zorlanıyorum çünkü yurtta kalıyorum öğrenciyim.burada istediğim yemeği hazırlama şansım olmuyo

İyi gidiyo şimdilik inşallah biran önce zayıflarım ama bazen zorlanıyorum çünkü yurtta kalıyorum öğrenciyim.burada istediğim yemeği hazırlama şansım olmuyo

Anladim canim, az az yiyip spor yaparsan tabikide olur. Ben de bi ara biraktim her istedigimi yedim durdum ama simdi artik kararliyim son gaz devam.

Anladim canim, az az yiyip spor yaparsan tabikide olur. Ben de bi ara biraktim her istedigimi yedim durdum ama simdi artik kararliyim son gaz devam.

Oluyo bazen bıkabiliyo insan önemli olan o süreyi çok uzatmadan kilo veremesende almadan kapatabilmek.çabuk toparlamak önemli ki o kadar vermişsin veririsin canım

öyle bir şey yok canım Peygamberimiz ile eşi arasında 15 yaş vardı ve bayan büyüktü
inanma böyle şeylere

hızlı hızlı baktım ve çıkıyorum canlarım alıntı yapamadım pek kusuruma bakmayın..
yeni gelenler hoşgelmişler
okulda baktım herkes deli gibi çalışmış bi ben tembel
artık son günlerde bari iyi çalışayım diyorum kurtarırım inşallah
kahvaltımı yaptım
domatesli peynirli maydanozlu menemen yaptım 1 yumurtayla.. yağsız tuzsuz..
2 dilim uno denge light
10 yeşil zeytin
bitki çayımı da içtim..
muhtemelen yarın sabah uğrarım anca şimdiki gibi hızlı hızlı bakarım..
öptüm canlarım hepinizi kendinize iyi bakın..
haftaya her şeyi takip etmeye çalışcam inşallah

Güzel bence sütün artması için akşamları yarım ayva yiyebilirsin

Menünü tam paylaşırsan yorumlamamız daha kolay olur

Ooo naptın sen çorba varsa ekmek yeme şeker

Güzelmiş MineCim

aşağıda 25 misafir 5 üye diyo ya ne oluyor bu ne kalabalık:26::26::26:

Yaz geldi ya herkesin paçaları tutuştu.

dilek te yok he he he hadi kaçamak yapalım

Sanki Dilek hiç gelmicek buraya

Ekmek yersen çorba yeme bence.
Güzel bence

Hoşgeldin topiğimize.
Yediklerin az ve vücudunu çalıştırmayan yiyecekler.
Sabah kfleks yerine güzel bi kahvaltı yapmanı öneririm.
Ara için 5 tane form çok 2 tane kafi
İlk başlar bakliyatlardan uzak dur.
her öğününde salata ve yoğurt olsun

Ben sondakini daaha çok beğendim Minderim
Çok yakışmış.
Gayette hoş duruyorsun ne güzel boyun uzun

günaydın kızlar
menemenimi yaptım geldim
biraz geçmişe bakayım...

Günaydın şeker afiyet olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…