bak nasıl hemen cecik tuzağa düşüyor. diet topiğindeyiz hanııııııııııııım yok kaçamak falanbilmem ki yapsak mı....
sorma ablacım yaa ağda ile ilgiliydi chosen sağolsun yanıtladı sorularımı (ilk nasıl oluyor falan kuaförde nasıl yapıyorlar falan diye sormuştum)ama ekstra bilgilerin çözümlerin varsa yazabilirisn bana
şşşştttt noluyozz bakammmmhiç ben acıkıyormuyum ama bak sessiz sessiz oturdum sizleri okuyorum hiç kalkmayın mutfağa oturun yerinize çabuk
takıl bana fıstı 2013 te kesin zayıflayacağızPisicim ben de sana eşlik edicem galiba bu gidişle
kocam mutfakta bir güzel gece gece tıkındı bense bakakaldım oylece.....açım işte açımmmmm
takıl bana fıstı 2013 te kesin zayıflayacağız
ay bende akşam ızgara et 2 kaşık yoğurt 1/4 yufka yedim. heeeeeeeç doymadım hala açııııııım aç aç aç aç
ben okulda modem bozuk için giremedimselam kızçeler balla pisim katılıom sana topikte bir durgunluk var henüz yeniler var aramzıda onları dahi takip etme olanağım olmadı ,neden böyle bir hal aldı topiğimizzzzhani noraa hani pucca hani bursa 86 hani gwnnaz hani 2ee hani ay_nil(ikizim)hani mona hani chosen hani umay (şimdilik burda mine abla) hani balkaymaklim hani bensuzi haniiiiiii nerdee hepsiiiiiiii daha unuttuğum çok isim vardır şimdilik aklıma bunlar geldi nerelerde bunlarr napıo bu dobiçler evde acaba tatlıları yürütüolarmı kiii özledim valla eski muhabbetleri ÇABUK GELİN KIZLAR ARAMIZAAAAA
hmm malesef bilgim yok canımsorma ablacım yaa ağda ile ilgiliydi chosen sağolsun yanıtladı sorularımı (ilk nasıl oluyor falan kuaförde nasıl yapıyorlar falan diye sormuştum)ama ekstra bilgilerin çözümlerin varsa yazabilirisn bana
şşşştttt noluyozz bakammmmhiç ben acıkıyormuyum ama bak sessiz sessiz oturdum sizleri okuyorum hiç kalkmayın mutfağa oturun yerinize çabuk
cancazım kg larımız yakın bu hafta senı gecmek lıstede yukarıda olmak ıcın senı yoldan cıkarayım dedım ama yemedım....herseyı ye bunu yeme...olmaz ki aammmmaaaaaaaa
kız beni yenmek çok kolay. zaten versem 100-200 gr veriyorum. sonraki haftada 500-600 gr alıyorum. 1 ileri 2 geri yani
ay bende kesiyordum tüüü o zaman birde bölerek yiyemDiyetisyen Ekmeği Kesmen Lazım Dedi, 3 Aydır Keserek Yiyorum. Bi Tuhaflık Var Ama Dur Bakalım, Bi Bildiği Vardır Heralde :)
ver onu yiyeyim ben
kızlar ben kaçtım gözlerim bozuldu valla bilg bakmaktan ya.
iyi geceleeeeeeeeeer
ben ödev sebebi ile pek giremiyorum ama gerçekten eskiler dağılıyor gibi. merak etme ben bu gram gram verme sebebi ile 2013 e kadar sizinleyim
iyi geceler gülümannenlere selam...
Görüşürüz çekirge
Ne iş yapıyorsun dicektim de mühendismişsin.
Koton da çok şık şeyler vardı bide mango da
Ama gene de favorim koton benim.
daha kotonla mangoya gidemedim yawrum, lc waikiki ile colinse gittim,colleziona da gittim ama foto cekemedimyarin da mango ve koton yapicamm
fotolari yukledim,siz hangisini begendiniz yawrular?
Eki Görüntüle 392201
Eki Görüntüle 392202
Eki Görüntüle 392203
daha kotonla mangoya gidemedim yawrum, lc waikiki ile colinse gittim,colleziona da gittim ama foto cekemedimyarin da mango ve koton yapicamm
Eki Görüntüle 392201
Eki Görüntüle 392202
Eki Görüntüle 392203
Eki Görüntüle 392201
Eki Görüntüle 392202
Eki Görüntüle 392203