günaydın tatlı dobiççç
nasılsın bakem bugün
dün okudum keyifsizmişsin
kızlar avatardaki benim dobiç halim
ama gidecek o fazlalıklar başka yolu yok.
bu arada kahvaltı menümü yazayım hemen..
1 kalın dilim kendi yaptığım kepekli undan ekmeğim
2 haşlanmış ymrtanın beyazı ve 1 sarısı kızım yemedi ben yedim
biraz peynir 3 bardak şekerli çay
şimdide büyülü bohçamı içiyorum.
minderbob bencede mavisi daha güzellllllll olmuş..
kızlar avatardaki benim dobiç halim
ama gidecek o fazlalıklar başka yolu yok.
bu arada kahvaltı menümü yazayım hemen..
1 kalın dilim kendi yaptığım kepekli undan ekmeğim
2 haşlanmış ymrtanın beyazı ve 1 sarısı kızım yemedi ben yedim
biraz peynir 3 bardak şekerli çay
şimdide büyülü bohçamı içiyorum.
minderbob bencede mavisi daha güzellllllll olmuş..
eveeeet cıss yedimEvet dün pazartesi sendromumdaydım, yemeklerimi evde unutmuşum bugün iyiyim canım sen nasılsın , gene cıss yemişsin
eveeeet cıss yedim
bende yemeğimi getirdim araları unutmuşum
Vücutta, alınan enerjinin yağa dönüşmesi 24 saat alır. Yediklerimizin yağa dönüşmesi için vücut, eşit miktarda karbonhidrat-protein birlikteliğine ihtiyaç duyar. Eğer aldığınız fazla enerjiyi vücuttan atabilmek için ertesi gün suyu ve proteini artırıp karbonhidratı yarıya indirirseniz, yediklerinizin yağa dönüşmesini önlemiş olursunuz.
günaydın güzelliklerrr
kızlar eşim köy unu diye alıp getirmiş. tam olarak bilemiyorum tahıllıda olabilir kepeklide.rengi esmer olduğundan kepekli dedim.ama tadıda süper güzel oluyo.yuvarlak şekil verip fırına veriyorum.1.5 saat içi çekene kadar kalıyo.un bitene kadar onu yicez mecburen.gerçi biterse yine bulur bi yerden alır.çünkü çok seviyor ve doğal geliyor ona..kepek kansızlık yapıyor cnm ona dikkat et bide çaya şekersiz alışırsan inan şekerliden daha
güzel oluyor.nacizane önerim.....
kızlar eşim köy unu diye alıp getirmiş. tam olarak bilemiyorum tahıllıda olabilir kepeklide.rengi esmer olduğundan kepekli dedim.ama tadıda süper güzel oluyo.yuvarlak şekil verip fırına veriyorum.1.5 saat içi çekene kadar kalıyo.un bitene kadar onu yicez mecburen.gerçi biterse yine bulur bi yerden alır.çünkü çok seviyor ve doğal geliyor ona..
şekere gelince ben kahvaltılarımda şekersiz çay içemiyorum ya.tatsız tuzsuz bir kahvaltı oluyor sanki.şurda bi kahvaltı keyfimiz var..diğer zamanlarda istesem şeker kullanmıyorum.kahvaltıda şekerli çay olmazsa olmazlardanım.hem diyetisyenim 2 atıyorsan 1 at dedi.tamamen kıstırmadı.yorumlarınız için tşkler..
kalori sepetine üye oldum fakat bir türlü kullanmayı beceremedim bilen varsa sölesin lütfen..