70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hadi hayirli ugurlu olsun arabaniz tugbis allah kazadan beladan saklasin isallah kiz bende unutkanlik var nezaman son tarihdin idaanin bitmesine
Selam Suzi regl olmana sevindim ama 3 gün çok yemene sinir oldum.
:18: biliyorum dilek ama patliycak gibiydim demekki öyle belirtmis kendini simdi agridan baska birsey hissetmiyorum ama rahatladim bitarafdan sisme balon gibi hissetim kendimi tuhaf olan okadar yememe rahmen sade 400 gramm fazla cikdi tartida birde metom hizlandimi ne bugün 3 kere wcye gittim
Suuuzziiii özleeettiiyyooorssuuuunn
bende sizi özledim canim sabah geldim firar ettim de isyerinden ama yazayim diyene kadar sancim artmaya baslayinca kapattip eve geldim
selam aslicim
cok kötü oluyor gercekden canim yaa biz kadinlar neler cekiyoruz gerci annemde yok sanci manci hic olmamis tuhaf calisamadim kivrandim resmen amannn dedim bende sicak su torbasi iyi geliyor bi ayagima koyuyorum bi belime öyle geztirdimmi vucutumda biraz hafifliyor

kızlar cevap verin bana

canim arada kacamaklar olur okadar sIkma kendini :26: üzülme ama devamini da getirme canim ha birde hergün tartiliyorum diyorsun bende hergün tartiliyorum bazen az bazen cok cikiyorum ama kayle almiyorum cünkü cumadan cumaya ne cikarsa o sonuca bakiyorum cünkü bazen vucut su topluyor wcye gitememis oluyorsun onlarda etki ediyor

Son düzenleme:
çooooooook tşk ler cevabın için
yok devamını getirmem bir daha

çooooooook tşk ler cevabın için
yok devamını getirmem bir daha

bazen laf yetistirirken gözden kaciyor canim sen arada kaynarsan yardim diye ciglik at yine
benim zayif yanim kacamak yaptigim zaman aman bozdum zaten deyip devamini getiriyorum sen o yanlisa düsme cünkü kötüyken daha kötü oluyor

Selam AslıCIm
Kuru pastalar falan

Cuma'ya kadar 1 kilo gider herhalde

kalorı lıstesii

Yapılan İş Süre
Harcanan kalori miktarı
Ağırlık çalışmak
30 dak
135 kalori

Paten yapmak
15 dak
18 kalori

Piyano çalmak
30 dak
14 kalori

Merdiven çıkmak
15 dak
18 kalori

Bulaşık yıkamak
15 dak
6 kalori

İp atlamak
15 dak
26 kalori

Araba kullanmak
15 dak
30 dak
1 saat
37.5 kalori
75 kalori
150 kalori

Dans etmek
30 dak
1 saat

75 kalori
150 kalori

Bahçe işleri
30dak
150 kalori

Aerobik
30 dak
1 saat
210 kalori
410 kalori

Bisiklete binmek
30 dak
1 saat
315 kalori
630 kalori

Kürek çekmek
30 dak
210 kalori

Ayakta yapılan işler
30 dak
1 saat
105 kalori
210 kalori

Eşya taşımak
15 dak
30 dak
120 kalori
240 kalori

Bilgisayar kullanmak
30 dak
1 saat
45 kalori
90 kalori

Duş almak
15 dak
37.5 kalori

Temizlik yapmak
15 dak
30 dak
52.5 kalori
105 kalori

Mutfak işleri
30 dak
1 saat
75 kalori
150 kalori

Tenis oynamak
30 dak
117 kalori

Uyumak
15 dak
21 kalori

Televizyon seyretmek
15 dak
21 kalori

Bowling oynamak
20 dak
117 kalori

Yürüyüş yapmak
20 dak
72 kalori

Basketbol oynamak
30 dak
261 kalori

Yüzmek
30 dak
324 kalori

Voleybol oynamak
1 saat
186 kalori

Step yapmak
20 dak
114 kalori

Golf oynamak
1 saat
318 kalori

ben gecen ay dusuk yaptım ya sanırırm bu ay ondan dolayı bı sancılanma oldu normalde

benımde bu kadar agrı gecmezz :) ay evet benım sadık yarım sıcak su torbasıdır eheheh

selam kızlar ne zamandan 2 günden beri doğru dürüst giremedim
girsem bile çok az durup hemen çıkmak zorunda kaldım

yemek konusuna gelince valla öğünler sapıttı ,çok yemedim hatta tartıda baya şok edici rakamlar dahi gördüm ama sağlıklı beslenmedim hiç hep 2 öğünle geçiştirdim +su fazla içmedim +kola falan içtim vb.bunları yaptığım halde kilo almadım şükürler olsunki

ama bu akşam birazdan nesfit yerim +bol bol su tüketmeye çalışçam kociş gelinceya kadar(gece 12 de gelicek)+birde elma ile kayısılı bitki çayı içeceğim yarından itibaren kesinlikle düzene sokuyorum kendimi kızlarr söz veriyorum :18::18::18::18:

ben gecen ay dusuk yaptım ya sanırırm bu ay ondan dolayı bı sancılanma oldu normalde

benımde bu kadar agrı gecmezz :) ay evet benım sadık yarım sıcak su torbasıdır eheheh

aysecim ondan olmus olabilir bencede benimde olurda bukadar siddetli olmamisdin resmen karnimm yirtiliyor sandim bendede kist cikdi o düsüyor sanirsam aman isallah düsmüsdür reglle birlikde de kurtulmus olurum

merhaba kızlar
bugün protein diyetine basladım.umarım faydası olur dilekcim 3 gün sonunda ortalama kaç kilo verebiliyorsun bu diyetle .birde bi tane elma yedim.birşey olur mu kiiii:26::26::26::26::26::26:

sabah

2 dilim peynir
5 dilim salam
1 bardak nescafe sekersız
domates
salatalık

ara dısardaydım yapamadım

öğle
1 adet şinitzel
3 yk.yoğurt

ara

elma

akşam

1 adet şinitzel
bol salata

2 kupa yeşil çay,3 lt su,1 kupa form çayı

herkese ıyı aksamlar......

Kızlar cuma kilo bildirimi yapılacak ya hani, ben o gün okuldan geldikten sonra mı tartılayım yoksa sabah gitmeden mi? Okuldan 4 gibi geliyorum ama yemek falan yemiş oluyorum. Sabahtan tartılmak eve gelince de başlığa yazmak daha mantıklı geldi bana... Sizce?

bugünkü menüm
doymak bilmedim valla

sabah(7.30)
1 dilim çavdar ekmek
2çay kaşığı reçel
1 bardak light süt

öğlen (11.30)
çorba
2.5 köfte
az patates
komposto

öğleden sonra hiç bu kadar aç olmamıştım
1 avuç leblebi,3 ceviz,3 kuru kayısı kesmedi :122:
1.5 dilim çavdar ekmek,2 dilim light peynir,2 zeytin,yarım domates,çok az saltalık

akşam (19.30)
5 yemek kaşığı mısır gevreği
yarım bardak light süt

ara
acıkırsam belki az meyve

2.5 litre su
2 kupa yeşil çay

evet dileğim kızlar benm diyetimi sabote ettiler
bende uydum şeytana
canım benim topik dışı bir konu olucak ama ağda ile ilgili bazı bilgiler almam gerek sanırım sen kuaförde çalışıyormuşsun doğrumudur bilgin varmı bu konularda:44:yaz geliyor diye kaç günlerden beri strese girdim bu yüzden takıntı haline geldi bende bu konu

evttt ögleden sonra kıler
st00 yarım yesıl elma,10 tane sarıleblebi 1hurma(toktututugu ve bolsu ıcırdıgını soyledı ark.onun ıcın yedım
st,13:45 ile 15:30 arasında bolyuruyuss ve beledıyenın spor aletlerıyle hasır nesırdım:)))
bayagı ıyı oluyoryaaaa
sonra geldım yemek yaptımm
su ana kadar 1,5lt su ıcebıldım:))
st00 1tabak zeytın yaglı pırasa 3 kasık suzme yogurt(annemgonderdıde:)
1 brdk su 1dılım kepek ekmegii
aksamada 1kasecorbadusunuyormm tabıı yersemm oda

Son düzenleme:
aysecim ondan olmus olabilir bencede benimde olurda bukadar siddetli olmamisdin resmen karnimm yirtiliyor sandim bendede kist cikdi o düsüyor sanirsam aman isallah düsmüsdür reglle birlikde de kurtulmus olurum

aqyy yumurtan mı kıstleşmişti canım öyleyse reglle atılıyo evet aman o yumurtanın

kıstleşmeıs pek fena oluyo kasıgı patlıo ınsanın adım adım ındıgı hıssedılıo :)

regl gunun yakınsa ondadırdacnımmm,
bende ole olurda:))

canım sabah aç karnına wc den sonra tartılacaksın asıl kilon o oluyormuş diye biliyorum ben ama yine cevaplar ne olucak kızların bakalım:44::44:

sabah wcye çıktıktan sonra aç karnına ve cıbıl tartılıyoruz canım
gün içinde yediklerimiz içtiklerimiz fazla çıkarır kilonu

kuaför ve güzellk salonum var kendime ait canım
sıkıntın nedirki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…