- 8 Temmuz 2011
- 9.364
- 8
hadi hayirli ugurlu olsun arabaniz tugbis allah kazadan beladan saklasin isallahlahana çorbam bitince bidaha pişirmedim 3tane ek lahana almıştım duruyolar,içimden ne zaman gelirde yaparım bidaha acep
nesfite devam ediyorum şuanbende dün 57.5'tim ama bugün süperim süper yine 56.9u gördümEki Görüntüle 391901 :76:korksun benden benimki ama yedikçe dahada zayıflıyorum,eşim cumartesi evdeydi tatiliydi,akşam gece 22.00'da yemek yedik ıspanaklı pilav hemde baya yedim,sözde pilav yemicektim ama bu adam ıspanaklı pilav yapıcaksın bugün diyip ıspanağı aldımıydı,o gün mutlaka pişmeli yemek banada yemek düşüyo napiyim gündüz çarşıdaykende gofretleri hüplettiydim ama ertesi günkü kiloma bakınca 1gün önceki kilomla aynıydı çok sevindim,sözde tartılmıycaktım okadar yemeğe artıda olurumkesin diyodum,dayanamadım çıktım sonuç harika motive etti beni e bide eşim dün çarşıda yürürken şey demesinmi,ben devamlı boğazla ilgili bişeyler istiyorum et tavuk sucuk
-hep boğaz hep boğaz dedi,görcez bakalım doğum gününde 55i görmede sen tartıda ozaman sen bile tutamıycan beni,nasılsa artık arabada var
çok sinir etti,ama sevindim baksanıza o daha beni 59kiloda biliyoben desem 56yı gördüm cameradaki resmide göstersem gözleri fırlar vazgeçer hatta,süre uzatmaktan
bu arada kızlar arabayı aldık sonunda ilk kez arabamız oluyo,ve inanırmısınız,arabayı kendi isteğiyle üstüme yaptırdı ehliyetim yok ama bi arabam var şansıma ediyim ne diyim
ay yi,ne çenem düştü ben kaçıyorum yemek yapcam,makarna ve fırında patates kızartması var menümde,ne zamandır ne patetes nede makarna pişmedi evde bende çocuklarda en çokta eşim bayılıcak bu süprizeeeşim bu hafta gündüzde,yani akşam 5te evde olucak yandım ben:18:
:18: biliyorum dilek ama patliycak gibiydim demekki öyle belirtmis kendini simdi agridan baska birsey hissetmiyorumSelam Suzi regl olmana sevindim ama 3 gün çok yemene sinir oldum.
bende sizi özledim canimSuuuzziiii özleeettiiyyooorssuuuunn
selam aslicim
slm kızlar
geçmişe bakem dedim içinden çıkmadaım vazgeçtim nabersiniz
ben öğlen ne güzel tonlu salata yiyecektim arkadaşlar geldi işyerime
gelirken kurupasta ve kola almışlar
yarım bardak kola ve 3 kuru pasta yedim
öğlen yemek yemedim
salatamıda saat 6 gibi yiyip günü kapatmayı düşünüyorum
cok kötü oluyor gercekden canim yaa biz kadinlar neler cekiyoruzhoşbulduk canım :)
ayy bu ay bende hem gec hem agrılı regl oldum öldüm öldümmm doğum yapsam
olmazdı o kadar sancım neysekı bugun iyiyim 4. gunu reglın :) baya baya ıyılestım :)
ağrı fena canım çok gecmsolsn sana da :)