70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Özlee bizi pıtırcık
H.sonu gezme tozutma malum havalar güzelleşiyor artık.

Bizden ayrı kalma şeker biz olmasakta gel yaz sen yediklerini sonra itinayla saç çeken bir hatun bulunur.
Dün biraz fazla kaçsa da bugün toparladım ben.
Dün yedim ama bi o kadar da yürümüştüm zaten.

Kocişine de o zaman sabote etmesin menünü zayıf bi htun istemiyor musun de ona

Oooo paşamm nerelerdesin sen arkadaşın gitti mi?
Dön artık aramızaa

arkadasim gitti de canim,3 gunluk egitim var besiktasa gidiyorum,sabah 7de evden cikiyorum,sabahlari ugrayamam da aksamlari gelirim siz noruyonuzz?havadisler iyidir isallahh..
alisverise gidiyoz simdi,baharlik ceket alicam,tavsiyesi olan:26:

Kızlaaaar ben kaçar

Öğle yemeğimi evde unutmuştum 1 avuç leblebi ve 1 kase yoğurtla duruyorum sabah 7:30 dan beri çok acıktıııımmm

Hepinizi çok seviyorum yarın görüşmek üzere , umarım yarın enerjik ve mutlu bi buse olur gelirim

Hoşgeldin aramıza
Boyun kaç peki?
Tahıllı ekmek yemeni öneririm kahvaltı da 1-2 dilim
Kahvaltın çok az.
Öğlen yemek yok zaten.
Akşamda..
Bu şekilde vücudun korumaya girer kaybın sadece sudan olur.

Bide nacizane önerim ilk başlarda hem diyet hem spor diye başlamaman birden böyle başlayınca insan yılıyor bir iki günde.
Sağlıklı beslenmeni öneririm ben.

hoşqeldin canımm
umarım kilolarını biran önce sağlıkla verip hedefine ulaşırsın

öyle söylemesem zaten neler neler gidicek miğdeye ucuz atlattım bunada şükür ama düzene giricem artık söz verdim kendime burayada yazmaya çalışıcam kocişten pc sırası bana gelirse 1 hafta böle idare etçem artık menüleri akşama doğru paylaşırım sizlerle zaten akşam menüsü hep bir hafta nesfit yapacağım kızlar

Kııız olur mu öyle şey haftasonu buralardaydın ama sen seni gördü gözlerim bi kere
ben hiç farketmedim seni tabii kafayı ben o sıralar ağda ile bozmuştummmm ayy takıntı haline getirdimmm valla chosen şimcik msjı ile cvp yazıcaktır baana inş. içim rahatlatıcak şeyler duyabilirim

özledim cadı kızçem senide sende öyle yazınca ondan alınıverdim hemencik ama güzel gözlerin beni gördüyse sorun yok

eveett özüme dönmem lazım
berbat menüm

sabah: 2 dilim tam bugday ekmeiyle dometesli tost

ara 10 fındık

öğlen 1 çay bardağı kola 3 kuru pasta

akşam:ton balıklı salata

Görüşürüz çekirge

arkadasim gitti de canim,3 gunluk egitim var besiktasa gidiyorum,sabah 7de evden cikiyorum,sabahlari ugrayamam da aksamlari gelirim siz noruyonuzz?havadisler iyidir isallahh..
alisverise gidiyoz simdi,baharlik ceket alicam,tavsiyesi olan:26:

Ne iş yapıyorsun dicektim de mühendismişsin.
Koton da çok şık şeyler vardı bide mango da
Ama gene de favorim koton benim.

kızlar edremit ilçesinde bildiğiniz sırf bayan çalışan olan temiz bir kuaför salonu varmı :44:topik dışı konu ama buradaki arkadaşlara güvendiğim için soruyorumözel msj atabilirsiniz

Son düzenleme:
slm kızlar,hemen baslıyorum
sabah kalkınca

yarım lt su

kahvaltı
1 dilim ekemek
1dilim beyaz peynir
1 küçük ilim lor peynir
1 salatalık
1 haslanmıs yumurta

öğlen

1 kase nesfit süt ilen beraber

ara
teyzemin kızına gittim kahve söyledi ben sade istedim ama yanında küçük çikolata getirdiler ben de ziyan olmasın diye yemedim yani kötü bir niyetim yoktu

aradan sonra
kaju ve 4 adet gün kurusu kayısı

aksam
mantar sote az zaytin yağında bollll soğanlı
1 koca tabak roka

ya kızlarr şimdilik böyle saat 8 gibi nesfit yicem bir sakıncası varmı kızım 5 aylık ve emziriyorum da

3lt su daha da artabilir yesil cay

tecrübeli arkadaslar nasıl benim menum bakar mısınız daha 4 gün oldu diyetteyim de

boyum 165 ya zaten ekmekle pek aram yok etiform yiyorum bol su tüketmeye çalışıyorum yani sıvı besleniyorum işte

selam kızlar
nabersiniz?
giremiyorum kaç gündür
geçmişi okumaya çalışcam biselam vereyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…