- 7 Mart 2011
- 9.186
- 4
özledim kız sizleri nerelerdesiniz sizlerde sankim az girdiniz hafta sonunda arada yazılara baktım hiç yoktu isimleriniz
nasıl gidiyor bakalım diyet gördüğüm kadarı ile hedefe pür dikkat devam ediliyor
ben sizden ayrı kalınca menüler azaldı yemek yememe olayı oldu yesem bile hep zararlı şeyler yedim
pek bir değişik haftasonu yaşadım yarından itibaren dikkat edeceğim bu kociş benim menü düzenimi hep işi sayesinde bozuyor :113::113::113::113:
beni unuttunmubeni hiç aramamış gözlerin küstüm işte
Oooo paşamm nerelerdesin sen arkadaşın gitti mi?
Dön artık aramızaa
kızlar benide alın aranıza 32 yaşındayım 6 yaşında oğlum ve 2 aylık kızım var kilolar yapıştı kaldı....kilom 71 hedefim 55.... dün başladım ben diyete... evde koşu bandında 45 dakika yürüyorum 10 dakika bisiklet çeviriyorum ayrıca ebru şallı ile yarım saat plates yapıyorum... sabah kahvaltı 1 yumurta ve domates felan ekmek yok... öğlen çorba etimek arada etimek krem peynir yada yoğurt... 6 dan sonra yemek yok bol su ve eşil çay bakalım ne olucak...
kızlar benide alın aranıza 32 yaşındayım 6 yaşında oğlum ve 2 aylık kızım var kilolar yapıştı kaldı....kilom 71 hedefim 55.... dün başladım ben diyete... evde koşu bandında 45 dakika yürüyorum 10 dakika bisiklet çeviriyorum ayrıca ebru şallı ile yarım saat plates yapıyorum... sabah kahvaltı 1 yumurta ve domates felan ekmek yok... öğlen çorba etimek arada etimek krem peynir yada yoğurt... 6 dan sonra yemek yok bol su ve eşil çay bakalım ne olucak...
öyle söylemesem zaten neler neler gidicek miğdeye ucuz atlattım bunada şükür ama düzene giricem artık söz verdim kendime burayada yazmaya çalışıcam kocişten pc sırası bana gelirseÖzlee bizi pıtırcık
H.sonu gezme tozutma malum havalar güzelleşiyor artık.
Bizden ayrı kalma şeker biz olmasakta gel yaz sen yediklerini sonra itinayla saç çeken bir hatun bulunur.
Dün biraz fazla kaçsa da bugün toparladım ben.
Dün yedim ama bi o kadar da yürümüştüm zaten.
Kocişine de o zaman sabote etmesin menünü zayıf bi htun istemiyor musun de ona
ben hiç farketmedim seni tabii kafayı ben o sıralar ağda ile bozmuştummmm ayy takıntı haline getirdimmm valla chosen şimcik msjı ile cvp yazıcaktır baana inş. içim rahatlatıcak şeyler duyabilirimKııız olur mu öyle şey haftasonu buralardaydın ama sen seni gördü gözlerim bi kere
Kızlaaaar ben kaçar
Öğle yemeğimi evde unutmuştum 1 avuç leblebi ve 1 kase yoğurtla duruyorum sabah 7:30 dan beri çok acıktıııımmm
Hepinizi çok seviyorum yarın görüşmek üzere , umarım yarın enerjik ve mutlu bi buse olur gelirim
arkadasim gitti de canim,3 gunluk egitim var besiktasa gidiyorum,sabah 7de evden cikiyorum,sabahlari ugrayamam da aksamlari gelirimsiz noruyonuzz?havadisler iyidir isallahh..
alisverise gidiyoz simdi,baharlik ceket alicam,tavsiyesi olan:26:
eveett özüme dönmem lazım
berbat menüm
sabah: 2 dilim tam bugday ekmeiyle dometesli tost
ara 10 fındık
öğlen 1 çay bardağı kola 3 kuru pasta
akşam:ton balıklı salata
Hoşgeldin aramıza
Boyun kaç peki?
Tahıllı ekmek yemeni öneririm kahvaltı da 1-2 dilim
Kahvaltın çok az.
Öğlen yemek yok zaten.
Akşamda..
Bu şekilde vücudun korumaya girer kaybın sadece sudan olur.
Bide nacizane önerim ilk başlarda hem diyet hem spor diye başlamaman birden böyle başlayınca insan yılıyor bir iki günde.
Sağlıklı beslenmeni öneririm ben.
hoşqeldin canımm
umarım kilolarını biran önce sağlıkla verip hedefine ulaşırsın
Merhaba canım nasıl gidiyo
selam kızlar
nabersiniz?
giremiyorum kaç gündür
geçmişi okumaya çalışcam biselam vereyim dedim