70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım google'da lesslie sansone indir tek link yaz,orda açılan ilk sayfaya tıkla,ordaki adresi kopyalayıp indir
fazla zaman alıyo yüklemesi ama bence en ideali 3 mil olanı
48 dk sürüyo ama çok etkili
dilersen ilk bikaç gün alışana kadar 500 adım olanını yapabilirsin

banada atın şu leslie sporunuu
önümüzdeki hafta spora başlıcam inşallah
buqün yan,qöbek faln çalıştım ama sadece ısınma haraketi gibi..
oğluş uyudu kalkıp yarım saat qöbüş atcam

Bende ailemle yaşıyorum ayrıca anneannem bizde kalıyor, hergün evde birileri oluyor, ben zaten çalışıyorum, odamda da tv pc fln yok bana imkansız o ama mayıs başında platese gitme gibi bi planım var

ben de çalışıyorum,kızım akşamlar ilgi bekliyo ama spordu,banyoydu derken 9 oluyo saat
annem güzel güzel yemekler pişiriyo gel de yeme...
bi de eşim bizden ayrı,ancak cuma günleri gelebiliyo ve haftaiçi dışarıdan yediği için haftasonu ona yemek pişiriyorum,bu da kilo vermemi engelliyo
5 gün diyet,2 gün fire olunca da düzensiz besleniyorum

70 olmamak için çabalıycan böyle aferim

Çok duygulandım be orti.

tşk ederim cnm
bende 2 gündür jillian michaels le çalışıyordum akşamları ama yeterli olmuyor tabi
sabahları uyandığımdada bişeler yapım diyorum

Bi ay bi aydir kiradan olmayalim demislerdir...
Dugunumuz var deyip depozitin ustune yatmasinlar da..
Bahar geldi ev bulursun cnm ya uzulme
Di mi oyledir d mi

Merhaba arkadaşlaar
Merhabaaaa.

Hoşgeldin, takıl bize hayatını yaşa

İyiyiiz canım, senden ne haber?

öğle öğünümü yiorummm
2 kepçe ezogelin çorbası
yarım kepçe kadar yğurt
5 adet form büsküvi
Afiyet oslun da, o form bisküvi aranda herhalde değil mi?

Maalesef dikkat edemiyoruz, hangi organik pazara güvenicez ki acaba? Ortalık sahtekar dolu.

biri bana çiko bulsun mutsuzum ya sıkıldımda

Patrona gıcık olmayan var mı ki???

Selam canım, tut kendini salma.

uykum var,karnım ağrıyo ve şiş,yarın pikniğe gitmek istemiyorum,oğlumda uyumadı zaten
ne gıcık bir günnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Ne oluyonuz kızzzz, kendinize gelin bakem, çıtır olcez bizzzzzz, pozitifi olun bakayım

kızlar bişe sorucam size bugün dışardaydım
bi arkadışım herkes içinde kilom hakkında konuştu sinir oldum sizinde böyle bişe başınıza geliyormu

arkadaşlar size lesslie ile yürüyüşü öneriyorum
aletli spora göre çok eğlenceli ve keyifli
cidden sıkılaştırıyo vücudu ve acayip terletiyo,çalışmayan yeriniz yok yani
Jillian var, leslieden kesinlikle daha yorucu ve terletici,ama onu 30 gün düzenli olarak yapmak gerekiyor. Tavsiye ederim herkese.
ah ah bilmem mi iyice sapıttım öğlen aerobik akşam üstü yürüyüş gece hareketler sanırım sıyırdım ben
Canım, bence fazla abartma, vücut o düzene alıştı mı, bırakınca hemen kilo alırsın. Her gün yapabileceğin bir spor veya yürüyüş yap. Süreklilik önemli olan, 1-2 ay yapıp bıraktıktan sonra anlamı olmaz.

Biz de genelde 5 gün diet, 2 gün serbest oluyor canım. Sonuçta hafta içi düzenli beslenirsen, 2 günde abartmamak koşuluyla istediğin şeylerden yiyebilirsin. Haftanın 7 günü de diyet, zaten uzun süreli olmaz, ama 5 gün sıkıp, 2 gün biraz serbest olursan, devamını getirebiliyosun.

kızlar bişe sorucam size bugün dışardaydım
bi arkadışım herkes içinde kilom hakkında konuştu sinir oldum sizinde böyle bişe başınıza geliyormu
Ben de bir keresinde, şirketçek yemeğe gitmiştik. Kızın birisi, tanımadığı biri ona bakıyormuş, bu kimki bana bakıp duruyor dedi. Biraz benziyoruz birbirimize, ben de belki ben sanmıştır seni dedim, direk bana ne dedi biliyonuz mu: BEN O KADAR ŞİŞMAN MIYIM? düşünün benim halimi, milletin içinde, ne diyeceğimi şaşırdım

Sabah 1 yumurta bi hiyar

Ara oglumla beraber yedik.. Yarim sayilirlar.. Elma portakal havuc

Bi tabak salata marul maydanoz roka 2 kk peynir elma dirkesi
1 brdk light kola
1 kurabiye

Aksam da salata ywrm

banada aynı milletin içinde dedi direk şok oldum bişe diyemedim tabiki

İki gündür kollarımda seğirme vardı ve internete şöyle yazıyor

kaslarda seğrime, gevşeme ve erime belirtisidir.
asla hareketlerini bırakma egzersiz ve hareket erimeyi
yavaşlatır tek çaresi hareket ve egzersiz bıraktığın anda ilerliyor.
çok geçmiş olsun ...

bu arada yaştan konuşuluyorken bende söliyim
89 doğumluğum yıl olarak 23 oluyorum ama henüz ay olarak yaşıma qirmedim
yani 22 yaşındayım 4,5 yıllık evliyimm
2 yaşında bi oğlum var bu kadar
allah bağışlasın oğlunu canım,bende seni büyük sanıyodum,niye baştan tanıtmadın bakiim kendini,şok etkisi yarattı bende,
bu arada bende 4.5 yıllık evliyim ne güzel aynıyız,fakat tek fark var ben 4.5yıla 2tane gebelik 2tane doğum ve 2tane çocuk sığdırdımherkez çok hızlısın,daha çok gençsiniz siz hangi ara dere yaptınız 2çocuğu demiyolarmı yazık geçen kadın utana bozara ben 15yıllık evliliğe 1tane çocuk anca sığdırdım dedi kafasını öne eğerek
benim eşimle 2yaş var aramızda,eygamberimiz diyomuşki,eşinizle aranızda 1 en fazla 2yaş aranız olması geerkiyor,fazlası veya azı günahbende yeni öğrendim,ama neyseki gocuncak bişeyim yok 2yaş sınırdayız yani ben tam denkimi bulmuşum

bende seni daha büyük sanıyodum ne tesadüf,hemen hemen aynıymışız 3ümüzdee
kız çakal beni gizli gizli biyerlerden takip etmeyim bırakbenim verdiğim kilolar senin verceğin kiloları döver(ciddiye alma emi şaka yaptım)

dermişiiiiiimmm
ah canımyaa,çok kötü olmuş,allah yardımcın olsun,,bizde 1yıl dolmadı bile bu eve geleli,bu aralar evarama telaşındayız,evin üstü taras katı tarsında çat varmış avin tavanına sıza sıza ıslattı iyice canımız sıkıldı artık kurtulmak istiyoruz biran evvel,taşınmak çok zor ben çok iyi bilirim ,inanırmısın 4yıllık evliliğimiz boyunca 6ev taşıdık bu ev 6.cıydı şimdi 7.ciye çıkıcaz rekora bak rekoraya ben evtaşıyıp yerleşip 2ay sonra tekrardan taşındığımı biliyorum çok koymuştu,dedik bu evde 6-7yıl duralım artık ama yok nasip değilmiş bıktımallahım istediğimiz güzel evler nasip etsin,hatta bigün kendi evimizi almayı nasip etsinde,böyle insanlarla evlerle uğraşmak zorunda bırakmasın rabbim

ben pazardan alışveriş yapıyorum valla,organiktir büyük ihtimal,çünkü marketlerdekinlere bakıyorumda ne o öyle kusursuz meyve sebzemi olurmuş,organikneyin kötüsü varsa ondan alcan pazardaonlar organik oluyoo

Son düzenleme:
tuğba saçını başını yolarım

Seni takip etmicem de kimi takip etcem

Dilomla senin izinden yürüyorum ben ki kere

Tuğbacım mişli muşlu hurafelere inanma canım, peygamberimizin de eşleri arasında da en fazla 2 yaş fark olurdu o zaman..

Kur'an ile peygamberin hayatı ters düşmez, yok öyle birşey

oha çüş falan oldum,ciddimisinya ben hayatta diyemem herkez içinde bi insanı aşağılamaktır bu,ne sinir bi durum,inşallah bigün sen zayıf olupta o şişman olarda sende ona çarpıtırsın bi laf,ödeştik dersin,hayat bu olmıycak şey yok valla
tuğba saçını başını yolarım

Seni takip etmicem de kimi takip etcem

Dilomla senin izinden yürüyorum ben ki kere

gel yavrum gel yüzlerce insanı kuyruk gibi peşimdeme takmaya yeterim evelallah,ya bütün bu topiktekiler gelecekte zapzayıf olunca nolucakki diyaloglarımız çok merak ediyorum,en kısa zamanda hepiniz isteiğiniz vücuda kilolara kavuşursunuz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…