70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bişe sorucam size bugün dışardaydım
bi arkadışım herkes içinde kilom hakkında konuştu :KK47: sinir oldum sizinde böyle bişe başınıza geliyormu

Kilo fazlası olan her kızın başına gelmiştir canım.
Şişmansan herkes kilon hakkında konuşma hakkını kendinde buluyor.
Seni tarif edeceklerse esmer, sarışın değil şişko olan kız var ya o işte diyolar.
Hep öyleydi yani.
Salla geç boşver.

Sabah 1 yumurta bi hiyar

Ara oglumla beraber yedik.. Yarim sayilirlar.. Elma portakal havuc

Bi tabak salata marul maydanoz roka 2 kk peynir elma dirkesi
1 brdk light kola
1 kurabiye:KK17:

Aksam da salata ywrm

Akşam sadece salata az değil mi tavuk falan haşlasaydın

Tuğbacım mişli muşlu hurafelere inanma canım, peygamberimizin de eşleri arasında da en fazla 2 yaş fark olurdu o zaman..

Kur'an ile peygamberin hayatı ters düşmez, yok öyle birşey :KK23:

evetyaa ne saçma bi duyummuş benimkide,araştırsana be kızım işte,eğer öyle bişey olaydı,eşi peygamberden 15 yaş büyükmüştü,o olmazdı dimi,:KK47:neyse dediklerimi çöpe atın gitsin:KK1:kulaktan dolma bilgiydi:KK22:bidaha araştırmadan kimseye inanmıycam:KK19::KK37:

evetyaa ne saçma bi duyummuş benimkide,araştırsana be kızım işte,eğer öyle bişey olaydı,eşi peygamberden 15 yaş büyükmüştü,o olmazdı dimi,:KK47:neyse dediklerimi çöpe atın gitsin:KK1:kulaktan dolma bilgiydi:KK22:bidaha araştırmadan kimseye inanmıycam:KK19::KK37:

Evet canım din konusunda kesinlikle araştırmadan ve bizzat kendin görmeden (okumadan) hiçbirşeye inanma :KK17:

:KK16::KK16:

Kilo fazlası olan her kızın başına gelmiştir canım.
Şişmansan herkes kilon hakkında konuşma hakkını kendinde buluyor.
Seni tarif edeceklerse esmer, sarışın değil şişko olan kız var ya o işte diyolar.
Hep öyleydi yani.
Salla geç boşver.

Akşam sadece salata az değil mi tavuk falan haşlasaydın

haklısın :KK16: :KK19:

selam arkadaşlar..ben de aranıza katılmak istiyorum,78-79 arası gidip geliyorum..
geçen yıl 87'den 74'e kadar düşmüştüm ama elimde olmayan nedenlerden ötürü kilo aldım ve 82'yi gördüm
kısa süreli şok bir protein diyetiyle şu anda 78-79 arasındayım..
motivasyonum düşük,aslında metabolizmam çok hızlı,bikaç gün yediklerime dikkat edince hemen fark ediyorum ama başlama gücünü bulamıyorum kendimde
yöntemim belli,eski yöntemimi uygulayacam ama motivasyona ihtiyacım var,lütfen yardım edin..

hoşgeldin

slm fıstıklaaaaaaaaar bir bakınıp kaçtım

Kızlar merhabaaa!! :KK33:

Yeni geldim daha. Hemen yediklerimi yazayım:

Çeyrek ekmek sandviç (marul,peynir,biber)
1 büyük boy elma
1 litre su
1 kase yoğurt

Yoğurdu şuanda yiyorum. O yorgunluğun üstüne soğuk soğuk çok iyi geldi, canlandırdı resmen. :KK12:

bi arkadışım herkes içinde kilom hakkında konuştu :KK47: sinir oldum sizinde böyle bişe başınıza geliyormu

ay ne dedi ki...çok gıcık olurumm

konusana lafı yapıştırırm valla canım eskısehırdeyken görümcemın kayınvalıdesı söledi öel bişi

aldı cevabını

:KK1:lahana çorbam bitince bidaha pişirmedim 3tane ek lahana almıştım duruyolar,içimden ne zaman gelirde yaparım bidaha acep:KK31:
nesfite devam ediyorum şuan:KK56::nazar:bende dün 57.5'tim :KK23:ama bugün süperim süper yine 56.9u gördüm
Eki Görüntüle 391901 :kk77::76:korksun benden benimki:KK8: ama yedikçe dahada zayıflıyorum,eşim cumartesi evdeydi tatiliydi,akşam gece 22.00'da yemek yedik ıspanaklı pilav hemde baya yedim,sözde pilav yemicektim ama bu adam ıspanaklı pilav yapıcaksın bugün diyip ıspanağı aldımıydı,o gün mutlaka pişmeli yemek:KK9:banada yemek düşüyo napiyim:KK53:gündüz çarşıdaykende gofretleri hüplettiydim:KK17:ama ertesi günkü kiloma bakınca 1gün önceki kilomla aynıydı:KK53::KK52::KK52:çok sevindim,sözde tartılmıycaktım okadar yemeğe artıda olurumkesin diyodum,dayanamadım çıktım sonuç harika motive etti beni:21:e bide eşim dün çarşıda yürürken şey demesinmi,ben devamlı boğazla ilgili bişeyler istiyorum et tavuk sucuk:KK17:
-hep boğaz hep boğaz dedi,görcez bakalım doğum gününde 55i görmede sen tartıda ozaman sen bile tutamıycan beni,nasılsa artık arabada var:21:
çok sinir etti,ama sevindim baksanıza o daha beni 59kiloda biliyo:KK53::KK1:ben desem 56yı gördüm cameradaki resmide göstersem gözleri fırlar vazgeçer hatta,süre uzatmaktan:KK9:

bu arada kızlar arabayı aldık sonunda ilk kez arabamız oluyo:KK43:,ve inanırmısınız,arabayı kendi isteğiyle üstüme yaptırdı:KK53:ehliyetim yok ama bi arabam var:KK60::KK60:şansıma ediyim ne diyim:KK53:

ay yi,ne çenem düştü ben kaçıyorum yemek yapcam,makarna ve fırında patates kızartması var menümde,ne zamandır ne patetes nede makarna pişmedi evde bende çocuklarda en çokta eşim bayılıcak bu süprizee:KK23::KK56:
eşim bu hafta gündüzde,yani akşam 5te evde olucak yandım ben:18::KK31:

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız
ben hemen hemen her gün tartılıyorum bir gün tartılıyorum 74.3
ertesi gün tartılıyorum 74.8 bu nasıl olıyo acaba

menüm
sabah
şekersiz çay
bir dilim kepek ekmek
iki parmak beyaz peynir
haşlanmış yomurta
4 zeytin
domatez biber salatalık

ara beşibiyerde bir fincan

öğle iki kaçık pazı
bir kase çorba
bir salatalık
3 kaşık yoğurt

14
iki dilim
sütlü irmikli bisküvili pasta:KK17::KK17::KK17::KK17:
çok pişmanım yediğime ama tutamadım kendimi
o kadar pişmanımki pişmanlıktan miğdem bulanıyo :KK1: 2 litre su
akşamda bakıcaz artık

slm kizlar :KK3:nabersiniz :KK14: okudugum kadariyla herkes bir bunalim icinde :KK53: gerci hizli gectim gecmisi derin dalamadim sayfalar cok fazla birikmis :KK37:
isyerine gittim bugün 9.30 a kadar calisabildim sonra bi sanci bi sanci devam edemedim sekretär madem iyi degilsin niye geldin dedi :KK22: ne bileyim sancim tutacagini dedim kadina fircayi attim benim yutacagimi sandi neyse geldim eve biraz uzandim simdide yanimda sicak su torpasini tasiyorum ben nereye oda pesimde :KK25:
3 gün öküz gibi yedikden sonra :KK1: regl oldum sonunda ama cok fena sancili geldi iste :KK14:

aynen bende öle oluorum cnm yaa.. kimse bana gelmicek gitmicek anca o zaman sağlam duruyorum
yoksa ben de kaçırıyorum mecburen gittiğin yere veya gelen misafire uymak zorunda kalıyo insan
evimize qelenlerde diyette olsa ne qüzel olur dimi :KK53:
inşallah bidaha kaçamaksız bir diyet yaparsın tatlım bu son olur :26:
yok artik regl oldum gelecekmisde ondan herhalde 4aydir yolunu bekliyordum :KK30:
dilekim güzel pötüşüm benim ellerine sağlık ben unutmuş çıkmıştım
bildirim yapmayı sen listeye almışsın yerim seni ben
çok yorgundum kaç gündür kociş iyi şimdi artık menülerimi
her akşam paylaşcam
gene haftasonu azıttım cuma c.tesi
bügün toparlıyım ve öyle gideyim yoksa ipin ucu kaçıyor
sizleri çok zöledim
burası olmasa motive inan olmuyor
sadece zayıflamak değil burdaki amaç güzel sohbetleriniz ve seviyeli arkadaşlıklarımız
sıkıntımızı paylaşmak birlikte
sizleri seviyorum
suzim ya inana aklım sizdeydi haklısın kaç gündür giremedim doğru düzgün
ama işte herşeyin başı sağlık bende seni özledim bu arada 300-500 gidiyon gene
görmedim sanma:KK4:sık dişini diyom lennnnnnnnnn sana senin varya saçlarını böle böle:KK4::KK4:çekecemmmmm
soğan suyu suzimmmmmmm:KK35::KK35::KK35::KK35:
dün yengem geldi dedi suzan bak sana ne diycem sogan suyu yap :KK52: bana basladi tarifini verme dur dedim :KK1: yaptim ben onu icemedim icine seker bile attim dedim :KK30:
kistlere iyi geliyormus keske yapsaydin dedi birde ondanda firca yedim :83:
merhaba arkadaşlar.benide aranıza alın lütfen.3 yıl ara ile iki doğum yapmış biri olarak fazlalıklarım mevcut neyazıkki.9 ay önce 85 kilo ile doğuma gittim.1 nisanda diyete başlama kararı aldığımda 74 kiloydum.kafama göre yediklerimi azaltarak ve evde bisiklete binerek 2 kilo vermiş durumdayım.şu anda 72 kiloyum.ama ideal kilom 60.önümüz yaz ve ben bi an önce bu kilolardan kurtulmak istiyorum.sizin yazdıklarınız bana motivasyon olduki bu bence şart.yalnız ben şu anda emziriyorum kızlar.bebeğim gündüzleri fazla emmiyor neyseki.ama geceleri 3-4 defa emmek için uyanıyor.boş boş emmesin istiyorum.ama kararlıyım.az ve sık yiyerek,bol su içerek yola devam...:26:
hosgeldin canim :KK3:
Kızlar yardım! 73 kiloyum ve Mayısın sonuna kadar (yani 1.5 ayım var) en az 65 e düşmem gerekiyor :KK43: Sizin zayıflamanıza yardımcı olan pratik bilgilerinizi ğrenebilir miyim? Binlerce sayfa var ne yazık ki hepsini okuyamıyorum :)
Spor olarak sadece aşağıda ki linkte olan hareketleri yapıyorum. Aslında sadece göbeğimin gitmesini istiyorum...
10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube Bu linki burdan bulmuştum.

Yemek konusunda çok kural koyamıyorum kendime :KK43: Ama artık eskisi gibi cipsler kolalar yok tabi ki..

Birde bu imza kısmında ki kilo verme bannerları nasıl yapılıyor ? Bence çok motive edici bişey olmuş onlar.
Merhaba bayanlar,beni de aranıza alır mısınızz:)
76 kiloyum.Hergün düzenli yürüyüş yapıyorum,bunla beraber extra spor da yapmaya gayret ediyorum.
Yarın Dukana başlıyorumm:)

selam kızlar..nasılız bakalım..
suzi bugün nasıl gitti bebekim..
nolsun canim ya :KK14: sagol ayrica beni merak ettigin icin tatlim :KK19:
selam kızlaar. gunaydınlar ayrıca :) bende bugun size katıldım kabul ederseniz :) 74 kg ile geldim , bakalım 2 ay duzenli spor hedefi koydum kendime (hiç istikrarlı degilim de spor konusunda ) 60a düşmek hedefim. haftada 3,5 saat spor ve duruma göre 4-5 saatde yuzme programladım.umarım sizle zayıfliciiiim bende..
evet cidden 2 ay dişimizi sıksak hoop 0 beden :KK53: :KK53: :KK53:

hadi o olmasın 36 olsun olur yani bence bana uyar :KK24:

hoşbulduk pucca :) yok yook o zmana baslıorm dedımdı baslayamadımdı

dün akşam son fastfoodumu son dondurmamı yidim son pazar kahvalımı yaptım geldım eheh

eşim dio ölmiceksin tramam dur yersın gene dıo ben yook ben 65 kg e düşene kadar

kaçamak nyapmıycam ahanda yazıyorum bunalrda son yedıkelrımdır haberın olsun dişdim ve geldım :)

hazır ve nazırım :) yalnız bu arada ben diyet yapmayımı unutum ne öğlen ne yıyoduk neye dıkkat edecedık ehehe :)
tekrar hosgeldin aysecim :KK3:
Ay suzi nerde esek rakip olalim dedi kayboldu :KK70:
söz verdik ya birakirmiyim öyle kolay kolay :KK53: aklimdasin ona göre :KK15: bu hafta senden fazla vereyimde gör sen :KK33:
merhabalar bende 69 kıloyum :KK1:
hiçte diyet yapasım yok ama 55 olmak ısterdım :KK5::KK16:
Selam kizlar...
Kayınvalidem rahatsızlandı ordaydik cumartesiden berri şimdi eve eşyalarımı almaya geldim hbr vereyim dedim bı kac gün orada kalçam internet yok giremicemmmm kusura bakmayinnnn......öptüm cok
gecmis olsun canim :KK19:
slm arkadaslar 1-2 gündür moralım sıfır.şoktayım yanı :KK50::KK50::KK50:
ev sahıbı pat dıe evlenmeye karar verdı, hemde 2 ay ıcınde ev bulup tasınmam lazım :KK43::KK43::KK43:
bunu bıze yenı söylüyor,ki bız evı tutarken en az 3 sene oturcaktık evlenmeyı falan düşünmüyordu.
sözüne güvendık kontrat ımzalamaadık.tanıdıktı bırıydı aynı zamanda.ama saman altında su yürütmüşlerr
her ay soruyor esım evlenme durumun varmı dıe,yok abı nerdeee cvbı alıyordu herzaman
daha 2 hafta önce altkatım boşaltı orayı tutardım,hem tasınma telaşımda cok az olurdu.
sırf bır ıkı ay daha kırayı alanbılmek ıcın yalan söledıler.
neyss Allah a havale edıyorum.
burası kucuk bı ilçe.kalorıferlı evler sınırlı sayıda.olanlarda cok uçuk fıyat falan
bu sıtenın ortalama fıyatları ıyıydı ama hıc boş ev yok
napıcaz bılmem moralım cok bozukkk
Allah yardfım etsın inşallah

kafanızı sısırdim kusura bakmayın arkadaslar.sinirden yemege vermesem kendımı iyi :KK14::KK14::KK14::KK14:
insan kimseye güvenmiycekmis seker yine bi örnek bidaha güvensende kendini güvence almadan inanma :KK45:ben cocukluk arkadasima güvendim evini damini biliyordum 10.000 schilling eski avusturya parasiyla kredi cekdim napti almanyaya temeli kacti izi mizi kaybolmusdun:KK47:
isallah uygun bir ev bulursun yakinda :KK16:
selam arkadaşlar..ben de aranıza katılmak istiyorum,78-79 arası gidip geliyorum..
geçen yıl 87'den 74'e kadar düşmüştüm ama elimde olmayan nedenlerden ötürü kilo aldım ve 82'yi gördüm
motivasyonum düşük,aslında metabolizmam çok hızlı,bikaç gün yediklerime dikkat edince hemen fark ediyorum ama başlama gücünü bulamıyorum kendimde
yöntemim belli,eski yöntemimi uygulayacam ama motivasyona ihtiyacım var,lütfen yardım edin..
önceden bende ona buna sinir olurdum ama artik cevap yapistiriyorum altda kalma canim her insanin bir eksiyi vardir illaki :KK47:
İki gündür kollarımda seğirme vardı ve internete şöyle yazıyor

kaslarda seğrime, gevşeme ve erime belirtisidir.
asla hareketlerini bırakma egzersiz ve hareket erimeyi
yavaşlatır tek çaresi hareket ve egzersiz bıraktığın anda ilerliyor.
çok geçmiş olsun ...

:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:
o ne olakii canim :26:

Kızlar merhabaaa!! :KK33:

Yeni geldim daha. Hemen yediklerimi yazayım:

Çeyrek ekmek sandviç (marul,peynir,biber)
1 büyük boy elma
1 litre su
1 kase yoğurt

Yoğurdu şuanda yiyorum. O yorgunluğun üstüne soğuk soğuk çok iyi geldi, canlandırdı resmen. :KK12:

Gayet güzel küçüğüm afferin sanaaa :13::KK16:

slm kizlar :KK3:nabersiniz :KK14: okudugum kadariyla herkes bir bunalim icinde :KK53: gerci hizli gectim gecmisi derin dalamadim sayfalar cok fazla birikmis :KK37:
isyerine gittim bugün 9.30 a kadar calisabildim sonra bi sanci bi sanci devam edemedim sekretär madem iyi degilsin niye geldin dedi :KK22: ne bileyim sancim tutacagini dedim kadina fircayi attim benim yutacagimi sandi neyse geldim eve biraz uzandim simdide yanimda sicak su torpasini tasiyorum ben nereye oda pesimde :KK25:
3 gün öküz gibi yedikden sonra :KK1: regl oldum sonunda ama cok fena sancili geldi iste :KK14:

aynen bende öle oluorum cnm yaa.. kimse bana gelmicek gitmicek anca o zaman sağlam duruyorum
yoksa ben de kaçırıyorum mecburen gittiğin yere veya gelen misafire uymak zorunda kalıyo insan
evimize qelenlerde diyette olsa ne qüzel olur dimi :KK53:
inşallah bidaha kaçamaksız bir diyet yaparsın tatlım bu son olur :26:
yok artik regl oldum gelecekmisde ondan herhalde 4aydir yolunu bekliyordum :KK30:
dilekim güzel pötüşüm benim ellerine sağlık ben unutmuş çıkmıştım
bildirim yapmayı sen listeye almışsın yerim seni ben
çok yorgundum kaç gündür kociş iyi şimdi artık menülerimi
her akşam paylaşcam
gene haftasonu azıttım cuma c.tesi
bügün toparlıyım ve öyle gideyim yoksa ipin ucu kaçıyor
sizleri çok zöledim
burası olmasa motive inan olmuyor
sadece zayıflamak değil burdaki amaç güzel sohbetleriniz ve seviyeli arkadaşlıklarımız
sıkıntımızı paylaşmak birlikte
sizleri seviyorum
suzim ya inana aklım sizdeydi haklısın kaç gündür giremedim doğru düzgün
ama işte herşeyin başı sağlık bende seni özledim bu arada 300-500 gidiyon gene
görmedim sanma:KK4:sık dişini diyom lennnnnnnnnn sana senin varya saçlarını böle böle:KK4::KK4:çekecemmmmm
soğan suyu suzimmmmmmm:KK35::KK35::KK35::KK35:
dün yengem geldi dedi suzan bak sana ne diycem sogan suyu yap :KK52: bana basladi tarifini verme dur dedim :KK1: yaptim ben onu icemedim icine seker bile attim dedim :KK30:
kistlere iyi geliyormus keske yapsaydin dedi birde ondanda firca yedim :83:
merhaba arkadaşlar.benide aranıza alın lütfen.3 yıl ara ile iki doğum yapmış biri olarak fazlalıklarım mevcut neyazıkki.9 ay önce 85 kilo ile doğuma gittim.1 nisanda diyete başlama kararı aldığımda 74 kiloydum.kafama göre yediklerimi azaltarak ve evde bisiklete binerek 2 kilo vermiş durumdayım.şu anda 72 kiloyum.ama ideal kilom 60.önümüz yaz ve ben bi an önce bu kilolardan kurtulmak istiyorum.sizin yazdıklarınız bana motivasyon olduki bu bence şart.yalnız ben şu anda emziriyorum kızlar.bebeğim gündüzleri fazla emmiyor neyseki.ama geceleri 3-4 defa emmek için uyanıyor.boş boş emmesin istiyorum.ama kararlıyım.az ve sık yiyerek,bol su içerek yola devam...:26:
Kızlar yardım! 73 kiloyum ve Mayısın sonuna kadar (yani 1.5 ayım var) en az 65 e düşmem gerekiyor :KK43: Sizin zayıflamanıza yardımcı olan pratik bilgilerinizi ğrenebilir miyim? Binlerce sayfa var ne yazık ki hepsini okuyamıyorum :)
Spor olarak sadece aşağıda ki linkte olan hareketleri yapıyorum. Aslında sadece göbeğimin gitmesini istiyorum...
10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube Bu linki burdan bulmuştum.

Yemek konusunda çok kural koyamıyorum kendime :KK43: Ama artık eskisi gibi cipsler kolalar yok tabi ki..

Birde bu imza kısmında ki kilo verme bannerları nasıl yapılıyor ? Bence çok motive edici bişey olmuş onlar.
Merhaba bayanlar,beni de aranıza alır mısınızz:)
76 kiloyum.Hergün düzenli yürüyüş yapıyorum,bunla beraber extra spor da yapmaya gayret ediyorum.
Yarın Dukana başlıyorumm:)

selam kızlar..nasılız bakalım..
suzi bugün nasıl gitti bebekim..
nolsun canim ya :KK14: sagol ayrica beni merak ettigin icin tatlim :KK19:
selam kızlaar. gunaydınlar ayrıca :) bende bugun size katıldım kabul ederseniz :) 74 kg ile geldim , bakalım 2 ay duzenli spor hedefi koydum kendime (hiç istikrarlı degilim de spor konusunda ) 60a düşmek hedefim. haftada 3,5 saat spor ve duruma göre 4-5 saatde yuzme programladım.umarım sizle zayıfliciiiim bende..
evet cidden 2 ay dişimizi sıksak hoop 0 beden :KK53: :KK53: :KK53:

hadi o olmasın 36 olsun olur yani bence bana uyar :KK24:

hoşbulduk pucca :) yok yook o zmana baslıorm dedımdı baslayamadımdı

dün akşam son fastfoodumu son dondurmamı yidim son pazar kahvalımı yaptım geldım eheh

eşim dio ölmiceksin tramam dur yersın gene dıo ben yook ben 65 kg e düşene kadar

kaçamak nyapmıycam ahanda yazıyorum bunalrda son yedıkelrımdır haberın olsun dişdim ve geldım :)

hazır ve nazırım :) yalnız bu arada ben diyet yapmayımı unutum ne öğlen ne yıyoduk neye dıkkat edecedık ehehe :)
Ay suzi nerde esek rakip olalim dedi kayboldu :KK70:
söz verdik ya birakirmiyim öyle kolay kolay :KK53: aklimdasin ona göre :KK15: bu hafta senden fazla vereyimde gör sen :KK33:
merhabalar bende 69 kıloyum :KK1:
hiçte diyet yapasım yok ama 55 olmak ısterdım :KK5::KK16:
Selam kizlar...
Kayınvalidem rahatsızlandı ordaydik cumartesiden berri şimdi eve eşyalarımı almaya geldim hbr vereyim dedim bı kac gün orada kalçam internet yok giremicemmmm kusura bakmayinnnn......öptüm cok
gecmis olsun canim :KK19:
slm arkadaslar 1-2 gündür moralım sıfır.şoktayım yanı :KK50::KK50::KK50:
ev sahıbı pat dıe evlenmeye karar verdı, hemde 2 ay ıcınde ev bulup tasınmam lazım :KK43::KK43::KK43:
bunu bıze yenı söylüyor,ki bız evı tutarken en az 3 sene oturcaktık evlenmeyı falan düşünmüyordu.
sözüne güvendık kontrat ımzalamaadık.tanıdıktı bırıydı aynı zamanda.ama saman altında su yürütmüşlerr
her ay soruyor esım evlenme durumun varmı dıe,yok abı nerdeee cvbı alıyordu herzaman
daha 2 hafta önce altkatım boşaltı orayı tutardım,hem tasınma telaşımda cok az olurdu.
sırf bır ıkı ay daha kırayı alanbılmek ıcın yalan söledıler.
neyss Allah a havale edıyorum.
burası kucuk bı ilçe.kalorıferlı evler sınırlı sayıda.olanlarda cok uçuk fıyat falan
bu sıtenın ortalama fıyatları ıyıydı ama hıc boş ev yok
napıcaz bılmem moralım cok bozukkk
Allah yardfım etsın inşallah

kafanızı sısırdim kusura bakmayın arkadaslar.sinirden yemege vermesem kendımı iyi :KK14::KK14::KK14::KK14:
insan kimseye güvenmiycekmis seker yine bi örnek bidaha güvensende kendini güvence almadan inanma :KK45:ben cocukluk arkadasima güvendim evini damini biliyordum 10.000 schilling eski avusturya parasiyla kredi cekdim napti almanyaya temeli kacti izi mizi kaybolmusdun:KK47:
isallah uygun bir ev bulursun yakinda :KK16:
önceden bende ona buna sinir olurdum ama artik cevap yapistiriyorum altda kalma canim her insanin bir eksiyi vardir illaki :KK47:
İki gündür kollarımda seğirme vardı ve internete şöyle yazıyor

kaslarda seğrime, gevşeme ve erime belirtisidir.
asla hareketlerini bırakma egzersiz ve hareket erimeyi
yavaşlatır tek çaresi hareket ve egzersiz bıraktığın anda ilerliyor.
çok geçmiş olsun ...

:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:
o ne olakii canim :26:

Selam Suzi regl olmana sevindim ama 3 gün çok yemene sinir oldum.:KK47::KK47:

slm kızlar nasılsınız
ben hemen hemen her gün tartılıyorum bir gün tartılıyorum 74.3
ertesi gün tartılıyorum 74.8 bu nasıl olıyo acaba

menüm
sabah
şekersiz çay
bir dilim kepek ekmek
iki parmak beyaz peynir
haşlanmış yomurta
4 zeytin
domatez biber salatalık

ara beşibiyerde bir fincan

öğle iki kaçık pazı
bir kase çorba
bir salatalık
3 kaşık yoğurt

14
iki dilim
sütlü irmikli bisküvili pasta:KK17::KK17::KK17::KK17:
çok pişmanım yediğime ama tutamadım kendimi
o kadar pişmanımki pişmanlıktan miğdem bulanıyo :KK1: 2 litre su
akşamda bakıcaz artık
:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:
kızlar cevap verin bana

slm kızlar:KK3:
geçmişe bakem dedim içinden çıkmadaım vazgeçtim nabersiniz

ben öğlen ne güzel tonlu salata yiyecektim arkadaşlar geldi işyerime
gelirken kurupasta ve kola almışlar
yarım bardak kola ve 3 kuru pasta yedim:KK17:
öğlen yemek yemedim
salatamıda saat 6 gibi yiyip günü kapatmayı düşünüyorum

hoşbulduk canım :)

ayy bu ay bende hem gec hem agrılı regl oldum öldüm öldümmm doğum yapsam

olmazdı o kadar sancım neysekı bugun iyiyim 4. gunu reglın :) baya baya ıyılestım :)

ağrı fena canım çok gecmsolsn sana da :)

X