canım sabah aç karnına wc den sonra tartılacaksın asıl kilon o oluyormuş diye biliyorum ben ama yine cevaplar ne olucak kızların bakalım:44::44:
sabah wcye çıktıktan sonra aç karnına ve cıbıl tartılıyoruz canım
gün içinde yediklerimiz içtiklerimiz fazla çıkarır kilonu
evet dileğim kızlar benm diyetimi sabote ettiler
bende uydum şeytana
selam kızlar ne zamandan 2 günden beri doğru dürüst giremedim
girsem bile çok az durup hemen çıkmak zorunda kaldım
yemek konusuna gelince valla öğünler sapıttı ,çok yemedim hatta tartıda baya şok edici rakamlar dahi gördüm ama sağlıklı beslenmedim hiç hep 2 öğünle geçiştirdim +su fazla içmedim +kola falan içtim vb.bunları yaptığım halde kilo almadım şükürler olsunki
ama bu akşam birazdan nesfit yerim +bol bol su tüketmeye çalışçam kociş gelinceya kadar(gece 12 de gelicek)+birde elma ile kayısılı bitki çayı içeceğim yarından itibaren kesinlikle düzene sokuyorum kendimi kızlarr söz veriyorum :18::18::18::18:
merhaba kızlar
bugün protein diyetine basladım.umarım faydası olur dilekcim 3 gün sonunda ortalama kaç kilo verebiliyorsun bu diyetle .birde bi tane elma yedim.birşey olur mu kiiii:26::26::26::26::26::26:
sabah
2 dilim peynir
5 dilim salam
1 bardak nescafe sekersız
domates
salatalık
ara dısardaydım yapamadım
öğle
1 adet şinitzel
3 yk.yoğurt
ara
elma
akşam
1 adet şinitzel
bol salata
2 kupa yeşil çay,3 lt su,1 kupa form çayı
herkese ıyı aksamlar......
bugünkü menüm
doymak bilmedim valla
sabah(7.30)
1 dilim çavdar ekmek
2çay kaşığı reçel
1 bardak light süt
öğlen (11.30)
çorba
2.5 köfte
az patates
komposto
öğleden sonra hiç bu kadar aç olmamıştım
1 avuç leblebi,3 ceviz,3 kuru kayısı kesmedi :122:
1.5 dilim çavdar ekmek,2 dilim light peynir,2 zeytin,yarım domates,çok az saltalık
akşam (19.30)
5 yemek kaşığı mısır gevreği
yarım bardak light süt
ara
acıkırsam belki az meyve
2.5 litre su
2 kupa yeşil çay
evttt ögleden sonra kıler
st00 yarım yesıl elma,10 tane sarıleblebi 1hurma(toktututugu ve bolsu ıcırdıgını soyledı ark.onun ıcın yedım
st,13:45 ile 15:30 arasında bolyuruyuss ve beledıyenın spor aletlerıyle hasır nesırdım:)))
bayagı ıyı oluyoryaaaa
sonra geldım yemek yaptımm
su ana kadar 1,5lt su ıcebıldım:))
st00 1tabak zeytın yaglı pırasa 3 kasık suzme yogurt(annemgonderdıde:)
1 brdk su 1dılım kepek ekmegii
aksamada 1kasecorbadusunuyormm tabıı yersemm oda
allah bağışlasın oğlunu canım,bende seni büyük sanıyodum,niye baştan tanıtmadın bakiim kendini,şok etkisi yarattı bende,
bu arada bende 4.5 yıllık evliyim ne güzel aynıyız,fakat tek fark var ben 4.5yıla 2tane gebelik 2tane doğum ve 2tane çocuk sığdırdımherkez çok hızlısın,daha çok gençsiniz siz hangi ara dere yaptınız 2çocuğu demiyolarmı yazık geçen kadın utana bozara ben 15yıllık evliliğe 1tane çocuk anca sığdırdım dedi kafasını öne eğerek
benim eşimle 2yaş var aramızda,eygamberimiz diyomuşki,eşinizle aranızda 1 en fazla 2yaş aranız olması geerkiyor,fazlası veya azı günahbende yeni öğrendim,ama neyseki gocuncak bişeyim yok 2yaş sınırdayız yani ben tam denkimi bulmuşum
Uymaa şeytanaa uymaaaa Cuma geliyor bak
Selam pıtırcık.
Değişiyo canım net bişey diyemem. En az 500 gram diyebilirim ama o da bende ki etkisi.
Kişiden kişiye değişebilir.
Öğleden sonra fazla kaçmış sanırım ama gene de diyeti sabote edicek bişey yeememişsin.
Tam yazarsan menünü urke nin yazdıgı gibi yorumlaması daha kolay olur bizler için
Uymaa şeytanaa uymaaaa Cuma geliyor bak
selam citir adaylariiiii
en son yazdigimdan beri 100 sayfa akmissmasallah diyelimmm degmesin topigimize..topige uzun zaman ugramayinca motivasyonum dagildi:18::18::18: kiymetinizi bir kere daha anladimmm sizi cok severim ben o yuzden bu sarkiyi size armagan ediyorum
[video=youtube;MIJU6TuOwQ0]http://www.youtube.com/watch?v=MIJU6TuOwQ0[/video]
Sen beni severin ben seni severin o beni severin biz onu severin biz gene biribirimizi severin
egitimdeyim bu hafta menulerim fenaaa:18::18::18ersembe duzelicem sozz
canım özel msj attım cevaplarsan sevinirim ayy bu konu hakkında çok sorular var beynimde bir an önce çare bulmam gerek
kuaför ve güzellk salonum var kendime ait canım
sıkıntın nedirki?
07:50
Şekersiz Türk kahvesi
09:00
1 tane domates,
2 dil peynir,
2 tane zeytin,
3 tane sosis,
Ihlamur çayı
11:30
10 tane fındık
13:00
4 tane nugget,
Salata,
Zero
15:30
1 avuç beyaz leblebi
Yeşilçay
17:40
8 tane fındık,
Şekersiz Türk kahvesi
20:00
Kanat ızgara,
Salata,
Zero
3.5 litre su 3 kupa bitki çayı
süper menü oh mis qibi karnın doymuştur kızz
selam citir adaylariiiii
en son yazdigimdan beri 100 sayfa akmissmasallah diyelimmm degmesin topigimize..topige uzun zaman ugramayinca motivasyonum dagildi:18::18::18: kiymetinizi bir kere daha anladimmm sizi cok severim ben o yuzden bu sarkiyi size armagan ediyorum
[video=youtube;MIJU6TuOwQ0]http://www.youtube.com/watch?v=MIJU6TuOwQ0[/video]
Sen beni severin ben seni severin o beni severin biz onu severin biz gene biribirimizi severin
egitimdeyim bu hafta menulerim fenaaa:18::18::18ersembe duzelicem sozz
kuaför ve güzellk salonum var kendime ait canım
sıkıntın nedirki?
özledim kız sizleri nerelerdesiniz sizlerde sankim az girdiniz hafta sonunda arada yazılara baktım hiç yoktu isimlerinizUymaa şeytanaa uymaaaa Cuma geliyor bak
Selam pıtırcık.
Değişiyo canım net bişey diyemem. En az 500 gram diyebilirim ama o da bende ki etkisi.
Kişiden kişiye değişebilir.
Öğleden sonra fazla kaçmış sanırım ama gene de diyeti sabote edicek bişey yeememişsin.
Tam yazarsan menünü urke nin yazdıgı gibi yorumlaması daha kolay olur bizler için
evet cumaya kadar kaçamak yok
sıkı yönetim ilan ediyorum inş sabote eden olmaz çevremde
insallah dilegimagzini yerim
ben kactim geri kizlar oglis geldi kresden onlan ilgileneyim geri usanayim biraz aksam gelmeye calisirim öpüldünüz
Noraaa 100 mesaj sınırlaması yüzünden cevap veremiyorum.
Leeen bi git yaa bu ne
Bu aralar herkesin işi var, mine yok, nilay yok, mona yok, bursa gitti, suzi ve pisi zaten yoğunlar
Afferin hepinize