70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım sabah aç karnına wc den sonra tartılacaksın asıl kilon o oluyormuş diye biliyorum ben ama yine cevaplar ne olucak kızların bakalım:44::44:

bende öyle bildiğim için sabah tartılmak daha mantıklı geldi, teşekkür ederim. :)

evet dileğim kızlar benm diyetimi sabote ettiler
bende uydum şeytana

Uymaa şeytanaa uymaaaa Cuma geliyor bak

Selam pıtırcık.

Değişiyo canım net bişey diyemem. En az 500 gram diyebilirim ama o da bende ki etkisi.
Kişiden kişiye değişebilir.

Öğleden sonra fazla kaçmış sanırım ama gene de diyeti sabote edicek bişey yeememişsin.

Tam yazarsan menünü urke nin yazdıgı gibi yorumlaması daha kolay olur bizler için

selam citir adaylariiiii
en son yazdigimdan beri 100 sayfa akmiss masallah diyelimmm degmesin topigimize..topige uzun zaman ugramayinca motivasyonum dagildi:18::18::18: kiymetinizi bir kere daha anladimmm sizi cok severim ben o yuzden bu sarkiyi size armagan ediyorum
[video=youtube;MIJU6TuOwQ0]http://www.youtube.com/watch?v=MIJU6TuOwQ0[/video]
Sen beni severin ben seni severin o beni severin biz onu severin biz gene biribirimizi severin
egitimdeyim bu hafta menulerim fenaaa:18::18::18ersembe duzelicem sozz

gerçekten bilmio muyduuunnnn o kadar muhabbetimiz oldu burda
hç konusu qeçmedi mi kiiii hatırlamıomda

evt kalori sepetinden de baktım almam gereken kaloriden fazlasını yememişim

07:50
Şekersiz Türk kahvesi

09:00
1 tane domates,
2 dil peynir,
2 tane zeytin,
3 tane sosis,
Ihlamur çayı

11:30
10 tane fındık

13:00
4 tane nugget,
Salata,
Zero

15:30
1 avuç beyaz leblebi
Yeşilçay

17:40
8 tane fındık,
Şekersiz Türk kahvesi

20:00
Kanat ızgara,
Salata,
Zero

3.5 litre su 3 kupa bitki çayı

az önce kaynanam qeldi
yarın piknik için pırasalı börek yapcakmışş
offfff napıcam bennn ölüormmmm
qelirkende oğluma kocaman bi paket cips getirmiş
1-2 tanecik attım ağzıma (göz hakkı)
yarın benim diyet kesin qitti kaçışı yok
ama bol bol qörümcemlerle ip atlar top oynarız eritirim yediklerimi
yarınki menümü size bildirmicem ona qöree

Oooo paşamm nerelerdesin sen arkadaşın gitti mi?
Dön artık aramızaa

canım özel msj attım cevaplarsan sevinirim ayy bu konu hakkında çok sorular var beynimde bir an önce çare bulmam gerek

süper menü oh mis qibi karnın doymuştur kızz

Leeen bi git yaa bu ne

Bu aralar herkesin işi var, mine yok, nilay yok, mona yok, bursa gitti, suzi ve pisi zaten yoğunlar

Afferin hepinize

Son düzenleme:

özledim kız sizleri nerelerdesiniz sizlerde sankim az girdiniz hafta sonunda arada yazılara baktım hiç yoktu isimleriniz

nasıl gidiyor bakalım diyet gördüğüm kadarı ile hedefe pür dikkat devam ediliyor
ben sizden ayrı kalınca menüler azaldı yemek yememe olayı oldu yesem bile hep zararlı şeyler yedim
pek bir değişik haftasonu yaşadım yarından itibaren dikkat edeceğim bu kociş benim menü düzenimi hep işi sayesinde bozuyor :113::113::113::113:

kızlar benide alın aranıza 32 yaşındayım 6 yaşında oğlum ve 2 aylık kızım var kilolar yapıştı kaldı....kilom 71 hedefim 55.... dün başladım ben diyete... evde koşu bandında 45 dakika yürüyorum 10 dakika bisiklet çeviriyorum ayrıca ebru şallı ile yarım saat plates yapıyorum... sabah kahvaltı 1 yumurta ve domates felan ekmek yok... öğlen çorba etimek arada etimek krem peynir yada yoğurt... 6 dan sonra yemek yok bol su ve eşil çay bakalım ne olucak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…