70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yemeğimi yedim

İkindi : Biber kavurması,kepekli ekmek

Akşam yemek yemeyi düşünmüyorum. Salata yemeye karar verdim. Zaten erken yatıyorum acıksamda çok zorlanmam.

Bende yeniyim sen de hoşgeldin "factotumm"

Gözleme mi

Misafir de kalmak fln bahane canım, başka birşey yok mu evlerinde

olmaz böyle ama küserim ben şahsen

ama baska bişe yemedim ki canan karatay diyetinde lahmacun gözleme gibi ince ekmek kullanılanlarda fazla sorun yokmus yiyin demişti ben mi yanlış biliyom ypksa

afiyet olsun canım
ben akşam öğünleri yapmıyorum.. yani yapıyorum ama yemek yemiyorum..
her akşam saat 06:00 - 06:30 arası 1 kase spichal K yiyorum
öneririm bütün akşam tok tutuyor

ekmeği sabahları yesen daha iyi olur
birde ekmek olarak çavdar ekmek daha doyurucu
bu siteden de okuyabilirsin Çavdar ekmeği acıktırmıyor!

ama baska bişe yemedim ki canan karatay diyetinde lahmacun gözleme gibi ince ekmek kullanılanlarda fazla sorun yokmus yiyin demişti ben mi yanlış biliyom ypksa

evet cnm öğle öğünlerinde ince hamurlu qıdalar tüketebilirsin ama akşam yediğinle denqelemen qerek
öğlen lahmacun veya ince açılmış qözleme yersen akşamı çok hafif qeçiştirmen qerek

Selam kizlar.. Nasilsiniz gununuz nasil geciyor ? Aclikla araniz nasil ? Bende uyumus kalmisim az once bisiler yedim. Simdie yuruyus yapcam bi yarim saat bol bol da su

Evet annem aldığı zaman çavdar alır ama babam aldı ekmeği ve kepekli almış Artık bitene kadar onunla idare edeceğim. Çavdar gerçekten tok tutuyor.

Bide yulaf demişlerdi bi ara. Yoğurtla karıştırıp sabahları yeyince tok tutuyormuş. Kahvaltılık gevrek markalarının var yulafı öyle kutuda.

Akşam yememek çok rahatlatıcı. Sabah uyandığımda rahatsız olmuyorum en azından. Bundan sonra akşamları sadece salata yada karpuz gibi doyurucu meyveler yicem.

selam canlarım
geçmişe hızlı hızlı baktım da yeni gelenler var sanırım
hoşgeldiniz diyorum
bugün başıma dank etti artık ders çalışmam gerektiği kaçgündür boş boş duruyordum
Nora canım şu sirkeli limonlu suyu nasıl yapıyosun:26:
sınav zamanı ya sürekli yüzümle uğraşır oldum gözüme takıldı bazı lekeler:26:

öptüm canlarım hepinizi
ben kadar gece yine uğramaya çalışırım

Maydanoz’un insan sağlığına yararlı etkisi olduğu kadar, suyu da sağlıklı kilo vermenize faydası olacaktır.

Maydanoz, yeşil yapraklı ve damarlı bir bitkidir. Maydanozgiller familyasından olan bu bitkinin tohumları ufak ve esmerdir. Kökünde uçucu yağ, apiin ve musilaj vardır. Bu bitkinin kök ve yaprakları kullanılır. Birçok sayıda faydaları olan maydanozun en önemli yararı zayıflatıcı etkisinin olmasıdır. Maydanoz ödemleri atmak için kullanılan muhteşem bir bitkidir. Bu şekilde vücuttaki zehirli maddeleri atarak, terletir ve idrar söktürür. Ayrıca sindirimi kolaylaştırarak zayıflamaya yardımcı olur.

Zayıflamada maydanoz suyu kullanılmaktadır. Fakat maydanoz suyu tek başına yeterli olmamaktadır. Sadece vücuttan su atar. Zayıflatıcı etkisinden yararlanmak için limon suyu ile birlikte kullanmak gerekir. Yaz mevsimine girdiğimiz bugünlerde sizlere hem yağ yakıcı hem de kilo verdirici güzel bir kür sunuyoruz.

16 tane maydanozun sapını, 2 yemek kaşığı limon suyunu yarım bardak suya katarak mutfak robotunda 1 dakika çekin. 15 gün arayla her sabah yarım bardak bu sudan için. 7 gün ara verin ve tekrar 15 gün boyunca aynı şekilde devam edin. Burada dikkat edilecek husus 15 günden uzun süre yapılmaması. Bu şekilde yaklaşık ayda 4 kilo verebilirsiniz.

Uf sevemedim bu maydonozu bi türlü Bende içtim bi ara ama boş suyunu içmiştim. kokusu tahammül edilemez bişey.

Anlaşılan tekrar başlamak lazım içmeye. Bunu her sabah taze olarak hazırlamak gerekir dimi?

Bide suyunu içmek yerine kahvaltıda yıkayıp yesek domates salatalık falan beraber.

Aynen cnm bende maydonozdan nefret edeim ama zayıflamak için zaten yarım bardak bişey
burnumu tutuk bi dikişte içtim
ama içine limonda sıkılıyor ya tadı kötü deil yaf beklediğimden daha ii

hoşbulduk arkadaşlar,teşekür ederim
bende çizelgemi yaptım.umarım doğru yapabilmişimdir.kızlar ilk işim eve dijital baskül almak.evdeki tartı yanlış tartıyor.bikaç yerde tartıldım,hepsi farklı rakam çıkarıyo.hangisine inancağımı bilemedim.sizlerin evinizde kullanıpta memnun kaldığınız basküllerin markaları neler?yardımcı olursanız sevinirim

cnm ben Arzum'un dıgıtal tartısını kullanıyorum
çok memnunum..
tartılınca vücuttaki yağı,suyu,kası,kilonu hepsini ayrı ayrı qösterior
tavsiye ederim

bugünkü menüm.....

sabah
1 domates
1 yeşil acı biber
1salatalık
2 dilim lıght peynır
1 dilim uno denge ekmeği
1/4 poğça:26::26::26::26::26:
4 zeytin
1 bardak sekersız cay

ara
1 yeşil elma

öğlen

150 gr somon tava
bol yeşil salata
1 bardak zero

ara
yarım elma
yarım portakal

akşam
nesfit +süt

ılave:3,5 lt su 1 bardak form cayı 1 bardak yeşiil çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…