70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hosgeldin canim. Napalim sessiz sessiz oturuoz bizde :) Agir spor yapmiyoruz elbette canim sadece egzersiz biraz yuruyus.. vucut hareketsiz kalinca selulit ve basen olusuyor malesef.

iyi geceler ikimiz varız sanırım. bende şu işlerimi biterirsem haftaya falan inşallah tekrar spora başlayacağım

hosgeldin canim. Napalim sessiz sessiz oturuoz bizde :) Agir spor yapmiyoruz elbette canim sadece egzersiz biraz yuruyus.. vucut hareketsiz kalinca selulit ve basen olusuyor malesef.
tabiki cnm kilo verme dönemnde hareketsizlikde olmaz..
bende herqün yarım saat falan müzik açıp kıvırıyorum
vücudum ter dökene kadar.. ama onu spordan sayamam

iyi geceler ikimiz varız sanırım. bende şu işlerimi biterirsem haftaya falan inşallah tekrar spora başlayacağım

bende 1 hafta sonra falan başlamayı düşünüorm cnm
1 haftaya kadar dişimi sıksam 1-2 kilo veririm zaten
63-62 yi bi qörsem varsa çok pis qaza bascam zaten

ewet bugün ki menümü yazıyyorum
sabah biber 2 dilim peynir 5 zeytin 1 dilim ekmek 1yumurta(peynirimle yumurtamı yağsız omlet yaptım)
ara öğün 10 fındık
aerobik yaptım 45 dkka
2.ara öğün 2 grisini 1 bardak ayran
akşam 16:45 de yarım kase yoğurt çorbası ve 6 kaşık ıspanak yemeği 1 dilim ekmek salata ve yoğurt
17:10da 1 10 dkka yürüyüş
2,5ltre su elma karısımım
veeee az öncede yarım saat egzersiz yaptım basen ve karın hareketi
su içmeye devam ediyorumm

ben bu yavaşlıkla 69 u bir görsem yer yerinden oynayacakta. şimdide annemler burda oooo mide bayram ediyor ama durumum vahim. bu hafta artı olmasam ona bile şükredecem.
:18::18::18: ama şu ailem gitsin ödev de bitsin artık bahanem kalmıyo eeeeee yaz da geldi yeniden şu michellenin programına başlayacağım o çok iyi spor olarak
aynen şeker bendee oldum ama yanlış topikte değilmişim hoşgeldiniz aramıza yeni katılanlar
evet zenginleşmişiz ne güzel yaz geliyor gitsin yağlar gelsin çıtırlaaaaaaaaaar

sen yinede kendine dikkat etmeye çalış cnm yediklerine :26:
inşallah biran önce 6 lı rakamları qörürsün meraklanma

sen yinede kendine dikkat etmeye çalış cnm yediklerine :26:
inşallah biran önce 6 lı rakamları qörürsün meraklanma

sağol canım ama suçlu benim 3 gün diet 2 gün azıtma ile bir türlü veremedim gitti ama artık yeter ya bir yoluna koyacam bu işi yada pes edeceğim yeter artık değil mi ki yaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84:

sağol canım ama suçlu benim 3 gün diet 2 gün azıtma ile bir türlü veremedim gitti ama artık yeter ya bir yoluna koyacam bu işi yada pes edeceğim yeter artık değil mi ki yaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84:

3 qün diyet 2 qün azıtma yaparsan
olduğun yerde sayarsın almazsın belki ama vermezsinde :26:

iyi akşamlar kızlar menüm
bir bardak ılık limonlu ballı su

9.30 nesfit

13.30
yarım çorba
3 kş yoğurt
salata
3 kaşık bulşgur üzeri notut

16.30 ir avuç leblebi

19.30
çorba
2 dilim kek
iyi gidiyordum bozdum regl hafta geldi çok tatlı istiyor canım
2 lt su 2 kupa soğan suyu

bir an yanlış topiktemiyim dedim yav bir sürü yabancı nick var. ,hoşgeldiniz yeni gelen hanımlar
blackımmmm canım napıyonnnnnnnnnn
yeni kısçeler gelmiş evet bende gördüm
hoşgelmişler sağlıkla zayıflasınlar inşallah
sabah selam verdim yeni kısçeler vardı cleoptra da vardı ama kimse cvp yazmadı alındım hıhhh
bende kaçtım girmedim
kimse yoktu ara ara bakındım
nerde bu kısçelerrrr

3 qün diyet 2 qün azıtma yaparsan
olduğun yerde sayarsın almazsın belki ama vermezsinde :26:
biliyorum canım bu diet işleri heç bana göre değil açlığı hiç dayanamıyorum hemen başım ağrımaya başlar. diet menülerine de uymakta zorkanıyorum bir acayip durum benimki
ne zaman canım görmedim ki bugün yeni girdim kız öğlen bir merhaba yazıp çıktım geçmişte okumadım valla çok birikmiş hiç halim yoktu. yoksa slm vermem mi canım benim

Gezmekteydim.
Diyetim sabote edildi.
Ama neyse yarın yeni bir gün
Proteine başlıyorum.

yok canım sen yoktun zaten yabancı kişiler vardı bide tanıdık clepatra vardı dedim bekliyim o ses verir oda vermedi bende tüstüm tostum çıktımmmm
İyi akşamlar kızlar ben geldim.

selam pötüşüm hoşgeldin
ben çok yedim regl haftasına giriyom frenliyemiyom kendimi
krizim tuttu bugün canım acayip kek istedi üşenmeden 5 dk da onu yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…