1,5 ayda 80 kilodan 72 kiloya indim cnm sonra diyeti uzun süre bıraktım...
74 kilo olunca tekrar diyete başladım yine 1,5 ayda 64 kiloya inmiştim..
ancak yine diyeti bıraktım 64ü qörünce5 aydır falan toparlanmaya çalışıyodum
ama buraya qelmeyince insan diyetine sadık kalmıyor..
şimdi tekrar başladım inşallah 58 olmadan qitmeyi düşünmüyorum
ne kadar güzel kilo veriyormussuninşallah hedefine ulaşırsın.bende bir dönem 95 olmustum cok dengesiz bişekilde 85 düştüm uzun bir zamandırda bu kloda takıldım kaldım.ama hiç dikkat etmedim hep hamur işleri zararlı ne varsa yedim baktım olacak gibi değil bir gün karar verdim diyetisyenin yolunu tuttum.1 ay 12gün oldu şimdi 74 küsüratlı rakamlardayım. demekki sende hızlı kilo verebiliyorsun:13:
Ben bu kiloyu 5 ay da felan verdim cunki umursamayarak yaptim diyeti :) fazlada su icmedim kilomu korudum biraz ayni kiloda kaldim sonra devam ettim 73 ten geri. Ama simdi kararliyim vericem hepsinide. Sen kac kilo vermeyi dusunuyosun
Masallahya yinede cok iyi vermissin umarim bende becerebilirim benim toplamda yirmi kilo vermem lazim ama ben simdi su on kiloyu verip bi 70 lsam epey rahatlarim insaallah dua edin kizlar inss veririrm
Verirsin tabiki sen kararli baslarsan gerisi geliyo inan 1 kilo bile vermenin verdigi mutlulugu anlatamam her gun tartiya cikma haftada 1 kez cik o zaman daha guzel motive olursun.. Tabi merak edipte cikmazsan :) Basladinmi peki spora ve diyete ?
Evet cok mutlu eder insani heralde de benim tarti yanlis herakde bi 80 tartiyor baska yerde 81 insan merak eder ama hafta icinde ne verdiginide ama ben tartilmiyim ins ...spora baslamadim yeni basladigim icin biraz kilo verip kilo verimi durunca spora baslamak lazim diyenler var ama bazilarida diyetle birlikte hemen basliyor hangisi dogru bilmiyorum ama ben daha nce denedim cok az az da yesem spor yapmayin ca kilo falan veremiyorum en azindan oryantal oynicam cunku oynamak cok kalori harcatiyor bence ...
Bilinçsizce yemenin tuzaklarına düşmemek için bazı pratik öneriler aşağıda verilmiştir:
* Hergün duş alıp, beğendiğiniz giysilerinizi giyin. Evde oturuyor olsanız da kendinize ve vücudunuza saygı duymalı, kendinizle barışık olmalısınız.
* Her yemekten sonra kesinlikle dişlerinizi fırçalayın. Bu yemeğin bittiğini size hatırlatacak en önemli şeylerdendir.
* Susandığında yapılan en büyük hata sudan başka şeyler içilmesidir. Kahve, gazlı içecekler içilmemeli, kesinlikle su içilmelidir. Diğer maddeler acıktırıdır ancak su açlığını bastırmak için ideal bir yöntemdir.
* Alkol ve ilaç kullanımından kaçının. Alkol ve ilaçlar konsantrasyonu bozar ve odaklandığımız amaçtan bizi saptırır. Fiziksel ve psikolojik olarak iç durumunu bozar.
Bu yazı zayiflamacilegi.com sitesi için hazırlanmıştır.
* Haftada en az iki kere sadece kendinize vakit ayırın. Belki yüz bakımı, belki masaj yada sevdiğiniz herhangibir gevşeme yöntemi ile kendinize ne kadar önem verdiğinizi hatırlayın.
* Tıbbi olarak bir sakınca yoksa düzenli olarak yürüyün.
* Zaman zaman kendinize güzel birşeyler satın alın. Takı, aksesuar, parfüm ya da ne isterseniz..
* Fazla kilonuz olmadığında neler yapmak istediğinizi listeleyin ve bunları teker teker deneyin. Kilo verdiğinizde başarabileceklerinizi görün.
Bu yazı zayiflamacilegi.com sitesi için hazırlanmıştır.
* Düzenininizi asla bozmayın. Tatiller, iş değişiklikleri, yolculuk ya da hormonal değişiklikler en önemli tuzaklardır. Bunlar sizi amacınızdan uzaklaştırmamalı. Aksine amacınıza uygun olarak kullanmayı öğrenmelisiniz.
Kızlar ben neden ifadeleri kullanamıyorumBulamadım bi türlü...