Peki vazgeçiyorum o zaman zaman ve kilo limitimden hem daha fazla zayıflasam da fena olmaz zaten
Menüyü o zaman sabah erkenden bilmek gerekiyor sanırım. Ben bi gözatayım bugün ki menülere. Zaten şuan sadece kahvaltı yaptım. Başka bişey yemedim.
Umarım herkes başarılı olur :)
evet bomboşş bende çok sıkılıyorum
oğluşumda uyuyo tek başıma sessiz bir ortam...
regl olcam yarın falan fenayım zaten bozdum diyetide ne yediğimi sölemicem
Kız bi kere içmeyle hemen faydası olmaz bence
Ben yeşil çayın çok etkisini görüyordum vücut alıştı herhalde bu aralar pek etkisini görmüyorum o yüzden hergün maydanız suyu içicem 1 kupa
dünkü menüm
sabah 5 zeytin 1 dilim beyaz peynir,1 dilim kasar,salatalık,bir dilim ekmek
öğle gözleme 1 dilim
aksam gözleme 2 dilim(evde değilşim misafirdeyim yatılı:)
1 avuc karpuz cekirdeği, 1 fincan yesil cay ve arlarda ayran
bugün
sabah 1 yumurta haslanmıs
beyaz peynir
salatalık,domtes
yarım dilim gözleme(dünden kalma)
arada yoğurt
öğle 1 küçük kase güvec ekmeksiz
bol bol su içiyorum..ha bu arada her sabah türk kahves az sekerli
haklısın işte insan aklı anında etki istiyo
Sadece sabırlı ve iradeli insanların sağlıklı hayatları oluyor bebiş
Hemen söyleiceksin hanımefendi
Çabuk ne yedin len tatlı yedin di mi
Kızlar yardım! 73 kiloyum ve Mayısın sonuna kadar (yani 1.5 ayım var) en az 65 e düşmem gerekiyorSizin zayıflamanıza yardımcı olan pratik bilgilerinizi ğrenebilir miyim? Binlerce sayfa var ne yazık ki hepsini okuyamıyorum :)
Spor olarak sadece aşağıda ki linkte olan hareketleri yapıyorum. Aslında sadece göbeğimin gitmesini istiyorum...
10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube Bu linki burdan bulmuştum.
Yemek konusunda çok kural koyamıyorum kendimeAma artık eskisi gibi cipsler kolalar yok tabi ki..
Birde bu imza kısmında ki kilo verme bannerları nasıl yapılıyor ? Bence çok motive edici bişey olmuş onlar.
bende çok sabırlıyımdır aslında
dünkü yediklerimin pişmanalığı sanırım
sen ne zamandır topictesin ne kdr zamanda gitti kilolar
Aaayy bebeğim valla çok etkisi var diyolar ben bu hafta akşamları içicem şahsen
Pazartesiden cumaya bakalım sonuç ne olucak
Denemkten zarar gelmez, zaten monotonlaştı beslenmem biraz değişik şeyler denicem
yok cnm tatlı yemedim yaa..
valla baş dönmem var sebebini bilmiorum ama az yemek yememe bağlıyorum:26:
öğle öğünümde 1 kase çorbamı içtikten sonra 2 tanecikte tuzlu kurabiye yedim
hoşbulduk canım :)Hoşgeldin canım gel tabi aramıza, hergün yediklerini bize yaz tamam mı
Sabah / ara / öğlen / ara / akşam / (acıkırsan ara/ şeklinde beslen ve menülerini bize yaz canım..
Bol kalorili, yağlı, çok tatlı, çok tuzlu şeyleri mümkün olduğu kadar tüketme
kızz sitede maydonoz suyunu sabah için yazıoo
bende buqün başladım tadı kötü deil
O kurabiyeler seni doyurdu mu peki
yoğurt ve salatan olsaydı karnın şişmişti şimdi tokluktan ve moralin bozulmayacaktı
Bi de ev hanımısın şekerim kontrol sendebak annem bugün pizza yaptı evde zor dayandım valla
Ben 1 marttan beri topikteyim canımDaha 2 ay olmadı
Açıkçası her hafta kendimi, cuma gününe endekslediğim için iyi sonuçlar alıyorum, 1 ay sonra kaç kilo olacağımı hesaplamıyorum, çok büyük hata o
Sen ne zamandan beri varsın canım ben görmüştüm seni
Teşekkürler herkese :) Hoşbuldum...Çok beğendim konuyu. Herkes çok motive edici diyet yapmasına rağmen herkes mutlu ne güzel
evet çokta cnm çekio içli köfteyi hee
boşver cnm insanları kafaya takma sen..
bu arada senin nie çizelqen yok :26: