70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Nasil canim ya 42 40 falan olman gerekmiyo mu
Tatlim spor yapiyo musun:26:
Benim boy 174 kg 80 de ben 44-42 giyiyorum

ya 42 de oluyo ama kalıba qöre deişio işte :26:
benim sadece basenim var başka biyerim öle çok sırıtmıyo zaten :KK5:

Haftasonu ne kadar boş oluyormuş topik yaa :KK17:

Bende bu haftasonu full plansız evdeyim, çok sıkıldıım amaaa :KK31:

merhaba arkadaşlar.benide aranıza alın lütfen.3 yıl ara ile iki doğum yapmış biri olarak fazlalıklarım mevcut neyazıkki.9 ay önce 85 kilo ile doğuma gittim.1 nisanda diyete başlama kararı aldığımda 74 kiloydum.kafama göre yediklerimi azaltarak ve evde bisiklete binerek 2 kilo vermiş durumdayım.şu anda 72 kiloyum.ama ideal kilom 60.önümüz yaz ve ben bi an önce bu kilolardan kurtulmak istiyorum.sizin yazdıklarınız bana motivasyon olduki bu bence şart.yalnız ben şu anda emziriyorum kızlar.bebeğim gündüzleri fazla emmiyor neyseki.ama geceleri 3-4 defa emmek için uyanıyor.boş boş emmesin istiyorum.ama kararlıyım.az ve sık yiyerek,bol su içerek yola devam...:26:

Haftasonu ne kadar boş oluyormuş topik yaa :KK17:

Bende bu haftasonu full plansız evdeyim, çok sıkıldıım amaaa :KK31:

evet bomboşş bende çok sıkılıyorum
oğluşumda uyuyo tek başıma sessiz bir ortam...:KK31:
regl olcam yarın falan fenayım zaten bozdum diyetide ne yediğimi sölemicem:KK52:

merhaba arkadaşlar.benide aranıza alın lütfen.3 yıl ara ile iki doğum yapmış biri olarak fazlalıklarım mevcut neyazıkki.9 ay önce 85 kilo ile doğuma gittim.1 nisanda diyete başlama kararı aldığımda 74 kiloydum.kafama göre yediklerimi azaltarak ve evde bisiklete binerek 2 kilo vermiş durumdayım.şu anda 72 kiloyum.ama ideal kilom 60.önümüz yaz ve ben bi an önce bu kilolardan kurtulmak istiyorum.sizin yazdıklarınız bana motivasyon olduki bu bence şart.yalnız ben şu anda emziriyorum kızlar.bebeğim gündüzleri fazla emmiyor neyseki.ama geceleri 3-4 defa emmek için uyanıyor.boş boş emmesin istiyorum.ama kararlıyım.az ve sık yiyerek,bol su içerek yola devam...:26:

hoşqeldin cnm..
umarım hedefine hayırlısyla biran önce ulaşırsın :KK16:

evet bomboşş bende çok sıkılıyorum
oğluşumda uyuyo tek başıma sessiz bir ortam...:KK31:
regl olcam yarın falan fenayım zaten bozdum diyetide ne yediğimi sölemicem:KK52:

Hemen söyleiceksin hanımefendi :KK19:

Çabuk ne yedin len tatlı yedin di mi :KK15::KK15:

Kızlar yardım! 73 kiloyum ve Mayısın sonuna kadar (yani 1.5 ayım var) en az 65 e düşmem gerekiyor :KK43: Sizin zayıflamanıza yardımcı olan pratik bilgilerinizi ğrenebilir miyim? Binlerce sayfa var ne yazık ki hepsini okuyamıyorum :)

Spor olarak sadece aşağıda ki linkte olan hareketleri yapıyorum. Aslında sadece göbeğimin gitmesini istiyorum...
10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube Bu linki burdan bulmuştum.

Yemek konusunda çok kural koyamıyorum kendime :KK43: Ama artık eskisi gibi cipsler kolalar yok tabi ki..

Birde bu imza kısmında ki kilo verme bannerları nasıl yapılıyor ? Bence çok motive edici bişey olmuş onlar.

Hoşgeldin canım gel tabi aramıza, hergün yediklerini bize yaz tamam mı :KK31:

Sabah / ara / öğlen / ara / akşam / (acıkırsan ara/ şeklinde beslen ve menülerini bize yaz canım.. :21:

Bol kalorili, yağlı, çok tatlı, çok tuzlu şeyleri mümkün olduğu kadar tüketme :KK36:

evt topic haftasonu ıssız

:KK34:

maydonuz suyunu kaynatıp içtin mi hiç nası bi etkisi var biliyomusun nora

Aaayy bebeğim valla çok etkisi var diyolar ben bu hafta akşamları içicem şahsen :KK23:

Pazartesiden cumaya bakalım sonuç ne olucak :21:

Denemkten zarar gelmez, zaten monotonlaştı beslenmem biraz değişik şeyler denicem :KK31:

Aaayy bebeğim valla çok etkisi var diyolar ben bu hafta akşamları içicem şahsen :KK23:

Pazartesiden cumaya bakalım sonuç ne olucak :21:

Denemkten zarar gelmez, zaten monotonlaştı beslenmem biraz değişik şeyler denicem :KK31:

bende dün çok yağlı yedimde midem bi kendine gelsin eski haline geri dönsün istiyorum :KK9:
ondan içicem birazdan :KK51:
sen içmediysen ben içince etkisini yazıyım artık :KK31:

Kızlar yardım! 73 kiloyum ve Mayısın sonuna kadar (yani 1.5 ayım var) en az 65 e düşmem gerekiyor :KK43: Sizin zayıflamanıza yardımcı olan pratik bilgilerinizi ğrenebilir miyim? Binlerce sayfa var ne yazık ki hepsini okuyamıyorum :)

Spor olarak sadece aşağıda ki linkte olan hareketleri yapıyorum. Aslında sadece göbeğimin gitmesini istiyorum...
10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube Bu linki burdan bulmuştum.

Yemek konusunda çok kural koyamıyorum kendime :KK43: Ama artık eskisi gibi cipsler kolalar yok tabi ki..

Birde bu imza kısmında ki kilo verme bannerları nasıl yapılıyor ? Bence çok motive edici bişey olmuş onlar.

Aaaayy hoşgeldin canım ne çok katılan oldu aramıza çok mutlu oluyorum :KK52:

Öncelikle şunu söylemek isterim ki, kafasın belirli bi tarih ve belirli bir kilo olan herkes motive düşüklüğü yaşayıp , hedefine ulaşamıyor , ondan bi vazgeç önce :KK31:

Biz burada menülerimizi paylaşıyoruz hergün ! Her cuma da tartı günümüz :KK23:

Buraya düzenli olarak vakit ayırdığında hemen uyum sağlayıp kilo vermeye başlıyorsun emin ol :KK76::KK8:

bende dün çok yağlı yedimde midem bi kendine gelsin eski haline geri dönsün istiyorum :KK9:
ondan içicem birazdan :KK51:
sen içmediysen ben içince etkisini yazıyım artık :KK31:

Kız bi kere içmeyle hemen faydası olmaz bence :KK31:

Ben yeşil çayın çok etkisini görüyordum vücut alıştı herhalde bu aralar pek etkisini görmüyorum o yüzden hergün maydanız suyu içicem 1 kupa :KK17:

Peki vazgeçiyorum o zaman zaman ve kilo limitimden hem daha fazla zayıflasam da fena olmaz zaten :KK70:

Menüyü o zaman sabah erkenden bilmek gerekiyor sanırım. Ben bi gözatayım bugün ki menülere. Zaten şuan sadece kahvaltı yaptım. Başka bişey yemedim.

Umarım herkes başarılı olur :)

X