Tam turk standartlarindasin yahu ne olsun...
İyi o zaman 55 tam citir olursun
evet canım şuanda 44 bedenim inşallah 36-38 beden olurum
55de manken qibi olurum yaa offff düşündükce hırslanıyorum
Nasil canim ya 42 40 falan olman gerekmiyo mu
Tatlim spor yapiyo musun:26:
Benim boy 174 kg 80 de ben 44-42 giyiyorum
ya 42 de oluyo ama kalıba qöre deişio işte :26:
benim sadece basenim var başka biyerim öle çok sırıtmıyo zaten
Olsun canim benim de can simidim var basimin belasi mikrop sey
İstedigin kg a ulasinca mukemmel goruncgne eminim
Beni de dov kis tutayim girtlagimi
Haftasonu ne kadar boş oluyormuş topik yaa
Bende bu haftasonu full plansız evdeyim, çok sıkıldıım amaaa
merhaba arkadaşlar.benide aranıza alın lütfen.3 yıl ara ile iki doğum yapmış biri olarak fazlalıklarım mevcut neyazıkki.9 ay önce 85 kilo ile doğuma gittim.1 nisanda diyete başlama kararı aldığımda 74 kiloydum.kafama göre yediklerimi azaltarak ve evde bisiklete binerek 2 kilo vermiş durumdayım.şu anda 72 kiloyum.ama ideal kilom 60.önümüz yaz ve ben bi an önce bu kilolardan kurtulmak istiyorum.sizin yazdıklarınız bana motivasyon olduki bu bence şart.yalnız ben şu anda emziriyorum kızlar.bebeğim gündüzleri fazla emmiyor neyseki.ama geceleri 3-4 defa emmek için uyanıyor.boş boş emmesin istiyorum.ama kararlıyım.az ve sık yiyerek,bol su içerek yola devam...:26:
evet bomboşş bende çok sıkılıyorum
oğluşumda uyuyo tek başıma sessiz bir ortam...
regl olcam yarın falan fenayım zaten bozdum diyetide ne yediğimi sölemicem
merhaba arkadaşlar.benide aranıza alın lütfen.3 yıl ara ile iki doğum yapmış biri olarak fazlalıklarım mevcut neyazıkki.9 ay önce 85 kilo ile doğuma gittim.1 nisanda diyete başlama kararı aldığımda 74 kiloydum.kafama göre yediklerimi azaltarak ve evde bisiklete binerek 2 kilo vermiş durumdayım.şu anda 72 kiloyum.ama ideal kilom 60.önümüz yaz ve ben bi an önce bu kilolardan kurtulmak istiyorum.sizin yazdıklarınız bana motivasyon olduki bu bence şart.yalnız ben şu anda emziriyorum kızlar.bebeğim gündüzleri fazla emmiyor neyseki.ama geceleri 3-4 defa emmek için uyanıyor.boş boş emmesin istiyorum.ama kararlıyım.az ve sık yiyerek,bol su içerek yola devam...:26:
Haftasonu ne kadar boş oluyormuş topik yaa
Bende bu haftasonu full plansız evdeyim, çok sıkıldıım amaaa
evt topic haftasonu ıssız
maydonuz suyunu kaynatıp içtin mi hiç nası bi etkisi var biliyomusun nora
Aaayy bebeğim valla çok etkisi var diyolar ben bu hafta akşamları içicem şahsen
Pazartesiden cumaya bakalım sonuç ne olucak
Denemkten zarar gelmez, zaten monotonlaştı beslenmem biraz değişik şeyler denicem
Kızlar yardım! 73 kiloyum ve Mayısın sonuna kadar (yani 1.5 ayım var) en az 65 e düşmem gerekiyorSizin zayıflamanıza yardımcı olan pratik bilgilerinizi ğrenebilir miyim? Binlerce sayfa var ne yazık ki hepsini okuyamıyorum :)
Spor olarak sadece aşağıda ki linkte olan hareketleri yapıyorum. Aslında sadece göbeğimin gitmesini istiyorum...
10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube Bu linki burdan bulmuştum.
Yemek konusunda çok kural koyamıyorum kendimeAma artık eskisi gibi cipsler kolalar yok tabi ki..
Birde bu imza kısmında ki kilo verme bannerları nasıl yapılıyor ? Bence çok motive edici bişey olmuş onlar.
bende dün çok yağlı yedimde midem bi kendine gelsin eski haline geri dönsün istiyorum
ondan içicem birazdan
sen içmediysen ben içince etkisini yazıyım artık