Beyaz ekmek.Bi de çayı şekerli içiyorum ama sanki bugün normale göre azıcık daha tatlıydı.
Normalde bende öyle düşünüyordum ama nora ayrıntıları sorunca yanlış olduğunu fark ettim.kahvaltın qüzel dicektim ama şimdi bunu okuyunca fikrim deişti
olmamşşş
Yavrum
Bütün iltifatları geri alıyorum, bugün ilk ödevin eve tam buğday ekmek veya çavdar ekmeği alıyorsun tamam mı len
Ve zorla da olsa çayı şekersiz iç, çünkü yaşil çay ve form çayları içmeye başladığın zaman da çok zorlanırsın..
Ve şeker tatlı şeyler direk göbek ve bel çevresinde yağ yapıyor olmaz böyle
Normalde bende öyle düşünüyordum ama nora ayrıntıları sorunca yanlış olduğunu fark ettim.
Kahretsin ki çok açık sözlüyüm.En çok korktuğum şey mi olacak şimdi? Şekersiz çay. Zaten hergün çay içmem ki, çok sevmem. arada sırada sadece. Yapmayın etmeyin Neyse ne diyosanız uyucam. Çay bundan sonra şekersiz...
Ben 1 kupaya 5 şeker atardım bak sana yemin ediyorum..
Şimdi 1 küp şeker atsınlar içemiyorum
Sen ne ekersen onu biçersin, vücudun ve damak tadın ona uyum sağlar beybi
Normalde bende öyle düşünüyordum ama nora ayrıntıları sorunca yanlış olduğunu fark ettim.
Kahretsin ki çok açık sözlüyüm.En çok korktuğum şey mi olacak şimdi? Şekersiz çay. Zaten hergün çay içmem ki, çok sevmem. arada sırada sadece. Yapmayın etmeyin Neyse ne diyosanız uyucam. Çay bundan sonra şekersiz...
Ben 1 kupaya 5 şeker atardım bak sana yemin ediyorum..
Şimdi 1 küp şeker atsınlar içemiyorum
Sen ne ekersen onu biçersin, vücudun ve damak tadın ona uyum sağlar beybi
sende bayağı şekerli içiomussun kız :26:
ben normaldede çok şekerli sevmem çayı
büyük çay bardağına 1 tane küp şeker atıdum
ince belli bardaklarda yarım küp şeker..
ama zaten çayı çok sevmem öle kalabalık takahvaltı yaparsam anca o zaman içiodum
slm kızlaaaaaaar nasılsınız evde misafir olunca giremiyorum geçmişide okuyamadım öptüm hepinizi
ay cnm yaa dün benim eşmde tutturdu
illa içli köfte yapalm beraber
akşamın bi vakti kalkıp içli köfte yapıcakmışız
zor caydırdım valla.. adam hem zayıflamamı istio hemde köstek oluo :26:
form çayı al diorm
- yok o kanser yapıomuş.. dio
form çayıda almıo bana artık
dün bende aklına qirdim bak sağlığımız için yemeyelm verelim vs
yarım saat konusma yaptım nasıl qaz verdiysem soluğu koşu bandında aldı
içli köftede ne yenir amacaydırmakla iyi yapmıssın.benim eşim destekçide etrafımdaki insanlar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim insanlar ne konusduklarını bilmediği için can sıkıntısından kime saracaklarını bilmiyorlar
yok canım yaaa çizelgeme bakma sen..
ben hala kendimi duba qibi hissediyorum :26:
vermem gereken daha çok kilo var..
İnsallah gonlunce olur tatlim ama zoru basarmissin masallah..
Beni de dov kis tutayim girtlagimiYemek atakları hepimizde oluyoo kızıııım, ben öyle bii anımda eğer yersem sonra nasıl bi halde olacağımı düşünüyorum...Ve yemiyorum..Çünü moralim çok bozulcak ve bu bütün haftamı etkileyecek
Asabiyete gelince de, bende de çok oluyordu özellikle ilk aylarda, ama şimdi olmuyor pek.. Zamanla hem miğden hem beynin alışıyor canım sağlıklı beslenmeye..
O uğruna öleceğin cıssları elinle itiyorsun
Sevdiceğim yanımda olsaydı , nasıl olurdu bilmiyorum , 3 mayısta yanımda hep eskisi gibi o zaman görcez
DİPNOT: Dilek beni döve döve yetiştirdi ben herkese öyle davranıyorum hep onun yüzündeen
evet çok şükür kilomun beni çok rahatsız eden kısmını attım çok şükür
10 kilo daha versem mükemmel olcak..
darısı başına inşallah
Sagol canim insallah..
Kiz senin boyun kac goblinlere donmeyesin 55 kg olup
1,66 boyum canım
kısa deilim ama çok uzunda sayılmam