Ya ben tüm tatlıları seviyorum yaaakendini frenleyemiyosan hiç bulaşmican kuzum.bende de tatlı konusunda frenler tutmuyo o yüzden kilo verirken yapmamaya özen gösterdim.sevmediğim tatlıları yaptım genelde o da eşim yesin diye
Ya ben tüm tatlıları seviyorum yaaaŞerbetli,sütlü her şey kabulüm Ama yemeyince aramıyorum şu 1-2 aydır... Almanca dersinde hepimiz bir Türk yemeği olmuştuk.. Ben neydim pekii....
Fıstıklı baklavaBir de ilk başka biri seçmiş gittim konuştum dedim baklava ben olucam
iyi hissediyorum evet sadece gözüm açSen de detoksçu oldunGerçi hurma yemek çok zevkli.. Ders çalışmasam yapardım kesin
anlaşıldı kaptanımSerbest günlere bi açıklık getirsek iyi olucakCuma-Cumartesi -Pazar;istediğiniz bir günde aynı öğünde başka bi karbonhidrat olmaması şartıyla,
Mantıyı önermiyorum ama çok canınız çekiyosa alternatif olsun diye ekledim.
- Lahmacun(standart boy 1 tane yenebilir)yanında bol salata,cacık ya da ayranla
- Kısır (3-4 yemek kaşığı yenebilir)
- Çiğ köfte(2-3 adet yenebilir)
- İçli köfte(fırında ya da haşlama,2 adet yenebilir)
- Mantı(tb unundan yapılmışsa 4-5 yemek kaşığı yenebilir)
- Tb makarna(yarım tabak yenebilir)
Dediğim gibi yukardakilerden herhangi birini hafta sonu yiyebilirsiniz ama yanında kesinlikle başka bi karbonhidrat grubu yenmemesi şartıyla.
Öneriler dikkate alınacaktır.
arden32
koza16
@neslihan165
Elalis
@hepfit
@Fatimasevket
@Gulbe seker
@furkanlipek45
@Zumrud_u anKa
Bonus
@kaRamMell
@mimu88
@eflalim
@igdedalı
@cakil80
@ozgemsiii
@ilkduyansenol
@masum
@hergaf
@Whiteblacklife
@begum75
@nehirnil111
@matematik61
@Floweroflife
@Portakal Sulu Ordek
@Kajupi
@D3S1R3
@60kiloyum
@MiuLego
uyku hali var mı,ya da kusmaYağmur yağıyor canım babası gelmedi daha gidememki
çok tatlısın sen yaaaBir de ilk başka biri seçmiş gittim konuştum dedim baklava ben olucam
şimdi bunlar da cazip gelmez artık sana bitter gibianlaşıldı kaptanım
sen ye sana serbest sen hamişsinBayılırımbana göre her tatlıdan güzel badem koyunca da
O sayede verdin ya 8 yaşındaki çocuk kadar kiloyu
biraz oldu canım uyku uyutmadim zaten uykusuda vardı oyuna dalınca iyi oldu şimdi yemek yediriyomuyku hali var mı,ya da kusma
Cok gecmis olsun canimyaKızlar yaa acele cevap verseniz ben küçüğü emzirirken büyük kız tv sehpasina kafayı vurmuş sese geldim baktım ki cam kapı paramparça olmuş azicikta çizilmiş kafadan hemen soğuk koydum ama ne yapmam gerek
sağolasın balım bugün dışarıda ikisinide acayip sevdiler malum benim kızında gözleri yakıyor işte diğeride gülücük ativerdi durdu nazara geldik okuyamadimdaCok gecmis olsun canimya
Ortamda biri baklava olacaksa bu ben olmalıydım çünküüü
bi de gitmiş konuşmuş
napıyoruz baklavayı unutuyoruzOrtamda biri baklava olacaksa bu ben olmalıydım çünküüü
afiyet olsun kuzucummalipina kaptanim menüye ek olarak bı bardak tarçınlı süt ictim
afiyet olsun kuzucum
yediğin dayaktan sesi kısılan bonus
ay hiçbirini çekmiyo zaten canım öylesine hıı dedim yiyecek olursam diyeşimdi bunlar da cazip gelmez artık sana bitter gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?