• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kendini frenleyemiyosan hiç bulaşmican kuzum.bende de tatlı konusunda frenler tutmuyo o yüzden kilo verirken yapmamaya özen gösterdim.sevmediğim tatlıları yaptım genelde o da eşim yesin diye
dün işyerinde bir arkadaş irmik helvası getirdi. herkes yedi ben yemedim. çünkü biliyorum azcık da olsa yersem (çok seviyorum :olamaz:) evde devamını yapar oturur yerim. o nedenle yemedim bir lokma bile. şimdilik sadece 1 er dilim ekmek yiyorum. o da beni tatmin ediyor :işsiz:

dün işyerinde bir arkadaş irmik helvası getirdi. herkes yedi ben yemedim. çünkü biliyorum azcık da olsa yersem (çok seviyorum :olamaz:) evde devamını yapar oturur yerim. o nedenle yemedim bir lokma bile. şimdilik sadece 1 er dilim ekmek yiyorum. o da beni tatmin ediyor :işsiz:
senin o ekşi ekmeklerin beni benden alıyo zaten:KK45:

Yaaaa üüüffff çıldırıcaaamm şekerli şeyler istiyor canım adet kapıda ondandır ama nasıl bir sinir yapıyor anlatamam :110:

Çok mutsuzum çoooookkkkk:110::110:
tarçınlı süt iç :eğlence:bu saatten sonra bişey yeme sakın:sinirli:
yarın da tatlı krizi tutarsa hurmayla ceviz ye bikaç tane:lülülü:

aman allah korsun olmasın zaten bişey :nazar: allaha emanet :dua:
Amin canım aynen
arden32 arden32 çok geçmiş olsun miniğe kuzum iyi inşallah şimdi:anne:
  • Tşk ederiz kaptanim iyi şükür kapak o biçim kırılınca çok korktum
Yaaaa üüüffff çıldırıcaaamm şekerli şeyler istiyor canım adet kapıda ondandır ama nasıl bir sinir yapıyor anlatamam :110:QWERTY

Çok mutsuzum çoooookkkkk:110::110:
hurma felan varsa yesen canım veya tarçınlı süt

senin o ekşi ekmeklerin beni benden alıyo zaten:KK45:
yemek istersem ekmeği öğünlerde 1 dilimle sınırlamaya karar verdim. biliyorsun pınar daha önce tamamen kesmeyi beceremedim. kestiğim anda patlama yaşadım. o yüzden böyle iyi. 1 er dilim ekmekle de kilo veriliyor. gerçi akşamları yenmese iyi ama yeniyor.

hepfitin dünkü menüsü
Kuzu menümü vereyim
08:30 1 haşlanmış yumurta 1 kase domates salatalık biber 6 tane yeşil zeytin
12:30 Izgara tavuk (avuç içi kadar) 1 tabak taze fasulye
18:00 1 bardak süt 3 hurma 10 adet yerfıstığı
kahvaltı güzel
öğlen de güzel
akşam da hafif olmuş
su yok su nerde:sinirli:
spor yok rahatsızsın biliyom:KK60:
güzel menü kuzucum
hepfit hepfit

hepfitin dünkü menüsü
Kuzu menümü vereyim
08:30 1 haşlanmış yumurta 1 kase domates salatalık biber 6 tane yeşil zeytin
12:30 Izgara tavuk (avuç içi kadar) 1 tabak taze fasulye
18:00 1 bardak süt 3 hurma 10 adet yerfıstığı
kahvaltı güzel
öğlen de güzel
akşam da hafif olmuş
su yok su nerde:sinirli:
spor yok rahatsızsın biliyom:KK60:
güzel menü kuzucum
hepfit hepfit
mapusda iyi beslemisler heyy

yemek istersem ekmeği öğünlerde 1 dilimle sınırlamaya karar verdim. biliyorsun pınar daha önce tamamen kesmeyi beceremedim. kestiğim anda patlama yaşadım. o yüzden böyle iyi. 1 er dilim ekmekle de kilo veriliyor. gerçi akşamları yenmese iyi ama yeniyor.
tamam işte akşamları yeme gündüzkileri geçtik :KK62:

Back