Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kendini frenleyemiyosan hiç bulaşmican kuzum.bende de tatlı konusunda frenler tutmuyo o yüzden kilo verirken yapmamaya özen gösterdim.sevmediğim tatlıları yaptım genelde o da eşim yesin diye
dün işyerinde bir arkadaş irmik helvası getirdi. herkes yedi ben yemedim. çünkü biliyorum azcık da olsa yersem (çok seviyorum ) evde devamını yapar oturur yerim. o nedenle yemedim bir lokma bile. şimdilik sadece 1 er dilim ekmek yiyorum. o da beni tatmin ediyor

senin o ekşi ekmeklerin beni benden alıyo zaten

Yaaaa üüüffff çıldırıcaaamm şekerli şeyler istiyor canım adet kapıda ondandır ama nasıl bir sinir yapıyor anlatamam

Çok mutsuzum çoooookkkkk
tarçınlı süt iç bu saatten sonra bişey yeme sakın
yarın da tatlı krizi tutarsa hurmayla ceviz ye bikaç tane

aman allah korsun olmasın zaten bişey allaha emanet
Amin canım aynen
arden32 çok geçmiş olsun miniğe kuzum iyi inşallah şimdi
  • Tşk ederiz kaptanim iyi şükür kapak o biçim kırılınca çok korktum
Yaaaa üüüffff çıldırıcaaamm şekerli şeyler istiyor canım adet kapıda ondandır ama nasıl bir sinir yapıyor anlatamam QWERTY

Çok mutsuzum çoooookkkkk
hurma felan varsa yesen canım veya tarçınlı süt

senin o ekşi ekmeklerin beni benden alıyo zaten
yemek istersem ekmeği öğünlerde 1 dilimle sınırlamaya karar verdim. biliyorsun pınar daha önce tamamen kesmeyi beceremedim. kestiğim anda patlama yaşadım. o yüzden böyle iyi. 1 er dilim ekmekle de kilo veriliyor. gerçi akşamları yenmese iyi ama yeniyor.

hepfitin dünkü menüsü
Kuzu menümü vereyim
08:30 1 haşlanmış yumurta 1 kase domates salatalık biber 6 tane yeşil zeytin
12:30 Izgara tavuk (avuç içi kadar) 1 tabak taze fasulye
18:00 1 bardak süt 3 hurma 10 adet yerfıstığı
kahvaltı güzel
öğlen de güzel
akşam da hafif olmuş
su yok su nerde
spor yok rahatsızsın biliyom
güzel menü kuzucum
hepfit

mapusda iyi beslemisler heyy

tamam işte akşamları yeme gündüzkileri geçtik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…