• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kendini frenleyemiyosan hiç bulaşmican kuzum.bende de tatlı konusunda frenler tutmuyo o yüzden kilo verirken yapmamaya özen gösterdim.sevmediğim tatlıları yaptım genelde o da eşim yesin diye
Ya ben tüm tatlıları seviyorum yaaa :olamaz::olamaz: Şerbetli,sütlü her şey kabulüm :ıslık: Ama yemeyince aramıyorum şu 1-2 aydır... Almanca dersinde hepimiz bir Türk yemeği olmuştuk.. Ben neydim pekii....
Fıstıklı baklava :KK70::KK70::KK70: Bir de ilk başka biri seçmiş gittim konuştum dedim baklava ben olucam :KK70::KK70:

Ya ben tüm tatlıları seviyorum yaaa :olamaz::olamaz: Şerbetli,sütlü her şey kabulüm :ıslık: Ama yemeyince aramıyorum şu 1-2 aydır... Almanca dersinde hepimiz bir Türk yemeği olmuştuk.. Ben neydim pekii....
Fıstıklı baklava :KK70::KK70::KK70: Bir de ilk başka biri seçmiş gittim konuştum dedim baklava ben olucam :KK70::KK70:
:olamaz::olamaz::olamaz:
bi de gitmiş konuşmuş :D :D

Serbest günlere bi açıklık getirsek iyi olucak
Cuma-Cumartesi -Pazar;istediğiniz bir günde aynı öğünde başka bi karbonhidrat olmaması şartıyla,
  • Lahmacun(standart boy 1 tane yenebilir)yanında bol salata,cacık ya da ayranla
  • Kısır (3-4 yemek kaşığı yenebilir)
  • Çiğ köfte(2-3 adet yenebilir)
  • İçli köfte(fırında ya da haşlama,2 adet yenebilir)
  • Mantı(tb unundan yapılmışsa 4-5 yemek kaşığı yenebilir)
  • Tb makarna(yarım tabak yenebilir)
Mantıyı önermiyorum ama çok canınız çekiyosa alternatif olsun diye ekledim.
Dediğim gibi yukardakilerden herhangi birini hafta sonu yiyebilirsiniz ama yanında kesinlikle başka bi karbonhidrat grubu yenmemesi şartıyla.
Öneriler dikkate alınacaktır.
arden32 arden32
koza16 koza16
@neslihan165
Elalis Elalis
@hepfit
@Fatimasevket
@Gulbe seker
@furkanlipek45
@Zumrud_u anKa
Bonus Bonus
@kaRamMell