• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aynen canım

Ben listede iken zaten böyle şeyler yemedim yemem de ama list e dışı olsaydım sanırım yerdim

Liste beni çok tutuyor bu bir gerçek..
Canım bişey desem inanirmisin ben diyete başladım kurabiye tatlı pasta hepsini bıraktım kolay olmadı birden bırakmak en son listeye yeni girmiştim biseyi sadece ucundan yarına baktım acayip canım çekti çünkü yemesem göğsum sisiyor oymuş ilk ve son oldu mezun olsam kirkta bir yersem belki yemezsem oda yok

Ca

CaNim listede iken yiyebiliyor muyuz perşembe sonrası öyle bi sansimiz varsa bilelim canım da biz de yiyelim olmaz mi hani 1 tane bol yeşillikli ayranlı siindan
cuma cumartesi pazar bu günlerin herhangi birinde yiyebilirsin kuzum bi tane,yanında da bol salata ayran :kk77:

Valla bebişim şekli hoşuma gitti ben de aldım muskat ama nerde kullanılıyor bilmiyorum:deli:

Cnm sakın bunu kullanırken çok dikkat et fazlası halisunasyona sebep oluyor ben genelde beşamelli ve gazlı yiyeceklere bi tık rendeeden geçiyorum karınca tanesi kadar bile değil ama kokusu lezzeti guzel

şu tv de ardanın mutfağı vardı ya. oradaki abi her şeye ekliyordu bu muskatı rendeleyip:confused:

Aman ölçüye dikkat cnm bir yerde okumuştum çünkü;)

Benimki bayadir diyor yap diyede anca yarına sakladım

Afiyet olsun cnm bir ara tarif isterim:)

Canım bişey desem inanirmisin ben diyete başladım kurabiye tatlı pasta hepsini bıraktım kolay olmadı birden bırakmak en son listeye yeni girmiştim biseyi sadece ucundan yarına baktım acayip canım çekti çünkü yemesem göğsum sisiyor oymuş ilk ve son oldu mezun olsam kirkta bir yersem belki yemezsem oda yok

Valla ben dayanamıyorum hele hamur işi tatlı kurabiye vaz gecemediklerim olduğu için kilo alıyordum zaten bundan sonra da korumada dikkat ederim daha bilinçlendim

cuma cumartesi pazar bu günlerin herhangi birinde yiyebilirsin kuzum bi tane,yanında da bol salata ayran :kk77:

Tmm cnm yersem listede görürsün cnm ams henüz değil sadece aklımda alternatif olsun

hurma ya da incir varsa içine ceviz koy ye iki tane hemen keser:rapci:
Bayılırım:kk77: bana göre her tatlıdan güzel badem koyunca da :rolleyes:
O sayede verdin ya 8 yaşındaki çocuk kadar kiloyu :KK55::KK60:

Sen 50 li kilolardasın sus :KK67:

Hem sen hem ailen icin, tum beslenme/alisveris tarzinin duzene girmesi elzem kuzum. Aile olarak birbirinize destek oldugunuzda basari ve mutluluk gelir:KK200:

Çay içme iyi gelmez midene dedi ablam dinlemedim ölüyorum ağrıdan ya tam hafifledi derken yine oluyo.

Midemide bulandırdı çay nane limon yapayım.

Bi dr gitmem lazım da ne zaman.

Hemen yarin:KK19: Bak ihmal ediyorsun, hafife aliyorsun canisi. Yapma boyle. Al randevunu internetten hemen, yarin uzman bir dr a gorun.

Ben çocuklarla iş yapamıyorum. Kadın da bulamıyorum iyice bunalım takılıyorum

Umarim biran once bulursun. Is guc bir yana, kendine de zaman ayirmaya ihtiyacin var. Mutlu anne, mutlu aile ve cocuklar:KK37:

Temiz gün 1
Temizim temiz kalacagimEn Büyük KK

Yanindayiz:KK9:

Oyyy oyyy bugun ofiste tatlılar kurabiyeler geçti de önümden yemedim yemem yemezler cnmmm koklaamıyorum bikere pis şeyleri:anne::deli::bicak::KK50:
Masallah:KK73:

Back