ay olur bak benim gözler uzağı görmüyo zaten iki cızdırıverlazer vereyim ablama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay olur bak benim gözler uzağı görmüyo zaten iki cızdırıverlazer vereyim ablama
bugün de yedim ama hiç ara yapmadım. onu zamanla ayarlamaya çalışıcam canım.tamam işte akşamları yeme gündüzkileri geçtik
tarçınlı süt iç bu saatten sonra bişey yeme sakın
yarın da tatlı krizi tutarsa hurmayla ceviz ye bikaç tane
3 defa içtim süt kuzu geçmiyor sabahtan beridir elim titriyor var ya ama yemicen merak yok gaptan ama ağlicam o kesin kocam da gitmiş bissürü çikolata almış ye hayatım bayılacaksın diyeeeee ben kendimi nerelere atsamAmin canım aynen
hurma felan varsa yesen canım veya tarçınlı süt
- Tşk ederiz kaptanim iyi şükür kapak o biçim kırılınca çok korktum
çık balkona az nefes al soluklan sen bu değilsin özge dayanabilirsin bak 99u görmüşüz özge3 defa içtim süt kuzu geçmiyor sabahtan beridir elim titriyor var ya ama yemicen merak yok gaptan ama ağlicam o kesin kocam da gitmiş bissürü çikolata almış ye hayatım bayılacaksın diyeeeee ben kendimi nerelere atsam
aman diyeyim sakın canım sabahki gorecegin eksiyi düşün3 defa içtim süt kuzu geçmiyor sabahtan beridir elim titriyor var ya ama yemicen merak yok gaptan ama ağlicam o kesin kocam da gitmiş bissürü çikolata almış ye hayatım bayılacaksın diyeeeee ben kendimi nerelere atsam
Ana kız dalga geçiyorsun dimitemizlik şirketi
Evet çok bunalınca çocuklarda bunalıyor tabi benim yüzümdenHem sen hem ailen icin, tum beslenme/alisveris tarzinin duzene girmesi elzem kuzum. Aile olarak birbirinize destek oldugunuzda basari ve mutluluk gelir
Hemen yarin Bak ihmal ediyorsun, hafife aliyorsun canisi. Yapma boyle. Al randevunu internetten hemen, yarin uzman bir dr a gorun.
Umarim biran once bulursun. Is guc bir yana, kendine de zaman ayirmaya ihtiyacin var. Mutlu anne, mutlu aile ve cocuklar
Yanindayiz
Masallah
bizde bele ağam
@MiuLego senin kaptanlığında görmedik böyle havalı şeyler
Aha da buldum onu Munzevi Zencefil hurmaları elalise sat kilosunu 100 liradan ikimiz kırışırız
Gecmis olsun canim ben gorene kadar rahatlamışsinız sukur kiKızlar yaa acele cevap verseniz ben küçüğü emzirirken büyük kız tv sehpasina kafayı vurmuş sese geldim baktım ki cam kapı paramparça olmuş azicikta çizilmiş kafadan hemen soğuk koydum ama ne yapmam gerek
En bi sevdiğim kaptan türünden
sen ye sana serbest sen hamişsin
O ne ya öyle 2. Resim
Pisliksin yaO ne ya öyle 2. Resim
Kurtlu balgamlı çikolatalar mı o
Kanlı balgamlı öksürüp sümük atıyorlarmış içine
Tırnak içi pisliklerini atıyorlar
Gönek deliği pamukcuklarını ekliyorlarmış içine
En son da kulak içi o sarımsı yapışkan pislik var ya
İşte ondan koyuyorlarmış kıvam için
Osuruk odalarında şekil verip paketliyorlarmış
Ama
Sen
Bilirsin
Yine de
Ye
Tabi
Tamamdır elalisse 150 yaptım ben onuAha da buldum onu Munzevi Zencefil hurmaları elalise sat kilosunu 100 liradan ikimiz kırışırız
Bu kiza hurma dayanmıyor
Neden ye yaaaPisliksin ya
O ne ya öyle 2. Resim
Göbek deliği pamukcuklarını ekliyorlarmış içine
Ama
Sen
Bilirsin
Yine de
Ye
Tabi
Zaten kahverengi rengi nerden geliyor bilmiyorlar mı kiNeden ye yaaa
Canın çekiyordur senin
Ne sanki içinde azcık pislik varsa
Sonuçta tuvalete girip elini yıkamadan çikolata yapmışlarsa nolmuş
Kocam almış canım yaaaa kötü oldum die napsın yazıkEvde o.kadar çikolatanın ne işi var
O ne ya öyle 2. Resim
Göbek deliği pamukcuklarını ekliyorlarmış içine
Ama
Sen
Bilirsin
Yine de