- 2 Haziran 2015
- 6.636
- 15.363
- 248
Oo süper Afiyet olsunben de yarın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oo süper Afiyet olsunben de yarın
Cidden hüzünlendiriyor insanı çokbiz de ağladık az önce kızlarla
Çok geçmiş olsun Bir doktora mı gitseniz acaba?Kızlar yaa acele cevap verseniz ben küçüğü emzirirken büyük kız tv sehpasina kafayı vurmuş sese geldim baktım ki cam kapı paramparça olmuş azicikta çizilmiş kafadan hemen soğuk koydum ama ne yapmam gerek
Yağmur yağıyor canım babası gelmedi daha gidememkiÇok geçmiş olsun Bir doktora mı gitseniz acaba?
Anladım Şişlik vs var mı ? Buz koymaya devam edin bence.. Bir de çok kocakarı yöntemi ama ben de bir kaç kere işe yaramıştı.. Ekmek içini ezip şiş yere koymak.. Belki şişmesini engellerYağmur yağıyor canım babası gelmedi daha gidememki
Sen de detoksçu oldun Gerçi hurma yemek çok zevkli.. Ders çalışmasam yapardım kesin
Şişlik yok canım çizik var küçük parmak yarisi kadar buz koydum bakalım içinde cam olmasindaAnladım Şişlik vs var mı ? Buz koymaya devam edin bence.. Bir de çok kocakarı yöntemi ama ben de bir kaç kere işe yaramıştı.. Ekmek içini ezip şiş yere koymak.. Belki şişmesini engeller
Miuuuummm Hoşgeldin mapustan Bir daha gitmeTamam malim
kötü mü olmuşTamam malim
Tamamdır kaptaniçemSerbest günlere bi açıklık getirsek iyi olucakCuma-Cumartesi -Pazar;istediğiniz bir günde aynı öğünde başka bi karbonhidrat olmaması şartıyla,
Mantıyı önermiyorum ama çok canınız çekiyosa alternatif olsun diye ekledim.
- Lahmacun(standart boy 1 tane yenebilir)yanında bol salata,cacık ya da ayranla
- Kısır (3-4 yemek kaşığı yenebilir)
- Çiğ köfte(2-3 adet yenebilir)
- İçli köfte(fırında ya da haşlama,2 adet yenebilir)
- Mantı(tb unundan yapılmışsa 4-5 yemek kaşığı yenebilir)
- Tb makarna(yarım tabak yenebilir)
Dediğim gibi yukardakilerden herhangi birini hafta sonu yiyebilirsiniz ama yanında kesinlikle başka bi karbonhidrat grubu yenmemesi şartıyla.
Öneriler dikkate alınacaktır.
arden32
koza16
neslihan165
Elalis
hepfit
F Fatimasevket
@Gulbe seker
furkanlipek45
@Zumrud_u anKa
Bonus
@kaRamMell
mimu88
@eflalim
@igdedalı
cakil80
@ozgemsiii
ilkduyansenol
M masum
hergaf
Whiteblacklife
begum75
nehirnil111
matematik61
Floweroflife
@Portakal Sulu Ordek
Kajupi
D3S1R3
60kiloyum
@MiuLego
Nasıl gidemem çocuğa bisey olsa babası gelmedi mi diyeceksin. Ben anlayamadım esin evden çıkmana mi izin vermiyor başka bir sebepten mi Allah esirgesin ciddi bisey olsaYağmur yağıyor canım babası gelmedi daha gidememki
Ciddi değil şükür hafif çizik yağmur yağıyor kucukle beraber nasıl gideyim canım güvenilir komsumda yok küçüğü bıraksam buz koyunca geçti babasida gelecek birazdan giderizNasıl gidemem çocuğa bisey olsa babası gelmedi mi diyeceksin. Ben anlayamadım esin evden çıkmana mi izin vermiyor başka bir sebepten mi Allah esirgesin ciddi bisey olsa
ohoo onlar taş gibi oluyo o bozulana kadar neye küstüğünüzü unutursun bileTabiki bisiklet bozulana kadar affettim bozarsa bozusurum
Ben 2 3 'le fren yapım yok ki yokuş aşağı gidiyorum. Bir öğün öyle yesem diğer gun 500 kalori alsam tüm gun olur mu 2 günün ortalama kalorisi olur. Ben 2 gündür çok açlık çekiyorum uyku da çok yoğun gören çok kilo verdim sanır sadece 1 kilo ama sanki 10 kilo vermiş gibi ezildi içimSerbest günlere bi açıklık getirsek iyi olucakCuma-Cumartesi -Pazar;istediğiniz bir günde aynı öğünde başka bi karbonhidrat olmaması şartıyla,
Mantıyı önermiyorum ama çok canınız çekiyosa alternatif olsun diye ekledim.
- Lahmacun(standart boy 1 tane yenebilir)yanında bol salata,cacık ya da ayranla
- Kısır (3-4 yemek kaşığı yenebilir)
- Çiğ köfte(2-3 adet yenebilir)
- İçli köfte(fırında ya da haşlama,2 adet yenebilir)
- Mantı(tb unundan yapılmışsa 4-5 yemek kaşığı yenebilir)
- Tb makarna(yarım tabak yenebilir)
Dediğim gibi yukardakilerden herhangi birini hafta sonu yiyebilirsiniz ama yanında kesinlikle başka bi karbonhidrat grubu yenmemesi şartıyla.
Öneriler dikkate alınacaktır.
arden32
koza16
neslihan165
Elalis
hepfit
F Fatimasevket
@Gulbe seker
furkanlipek45
@Zumrud_u anKa
Bonus
@kaRamMell
mimu88
@eflalim
@igdedalı
cakil80
@ozgemsiii
ilkduyansenol
M masum
hergaf
Whiteblacklife
begum75
nehirnil111
matematik61
Floweroflife
@Portakal Sulu Ordek
Kajupi
D3S1R3
60kiloyum
@MiuLego
Öyle olunca doktor bize gece 12 ye kadar uyumasın demişti tatilde çocuk düştü bide senden savunma alıyorlar çocuğa bisey mi yaptın diye. 12 ye kadar oyun oynamıştık ozamana kadar bisey olmazsa sorun yok demişti. Ondan hep korkarımCiddi değil şükür hafif çizik yağmur yağıyor kucukle beraber nasıl gideyim canım güvenilir komsumda yok küçüğü bıraksam buz koyunca geçti babasida gelecek birazdan gideriz
kendini frenleyemiyosan hiç bulaşmican kuzum.bende de tatlı konusunda frenler tutmuyo o yüzden kilo verirken yapmamaya özen gösterdim.sevmediğim tatlıları yaptım genelde o da eşim yesin diyeBen 2 3 'le fren yapım yok ki yokuş aşağı gidiyorum. Bir öğün öyle yesem diğer gun 500 kalori alsam tüm gun olur mu 2 günün ortalama kalorisi olur. Ben 2 gündür çok açlık çekiyorum uyku da çok yoğun gören çok kilo verdim sanır sadece 1 kilo ama sanki 10 kilo vermiş gibi ezildi içim
aynen canım uyutmuyorum tamda uyku basti küçüğü uyuttum beraber oynuyor yoksa uyuyacakÖyle olunca doktor bize gece 12 ye kadar uyumasın demişti tatilde çocuk düştü bide senden savunma alıyorlar çocuğa bisey mi yaptın diye. 12 ye kadar oyun oynamıştık ozamana kadar bisey olmazsa sorun yok demişti. Ondan hep korkarım