7 aylık evliyim boşanma davası açtım lütfen okuyun

Ne saçmalamışsınız öyle. İnsanın kendisine olan saygısı ne zamandır yazdıklarıyla ölçülüyor. Siz lütfen anlayabiliceğiniz konulara dönün..
Yooo, kendine yaşattıkları ile ölçülüyor. İnsanlara olan saygısızlığınız da şu yazım şekliniz ile ölçülüyor. Benim nereye döneceğim de sizi hiç ilgilendirmez.

Düzgün üslupla cevap vermemiş demişsiniz. Biri ilkokul terk mi diye sormuş biri kitap okuyun demiş diğeri de kendinize saygınız yok insanlara olsun demiş. Bunu açıklamaya gerek mi var aceleyle yazıldı tabii ki. Ben hayret ettim doğrusu konunun amacından çıkıp imlaya gelmesine

Okurken bile sinirlerim bozuldu. Nasıl dayandın sahi bu adama? O zaten suçlu ama senide haklı bulmuyorum maalesef ki. Tekrar tekrar niye affediyorsun? En iyisi ayrılmak öyle birinden adam olmaz, koca olmaz, baba olmaz. İğrenç resmen .

Yooo, kendine yaşattıkları ile ölçülüyor. İnsanlara olan saygısızlığınız da şu yazım şekliniz ile ölçülüyor. Benim nereye döneceğim de sizi hiç ilgilendirmez.
Bundan sonra sizin de başınıza gelmemesi için çok dua edin.
Ne garip insanlarsınız cidden konuşsan iki kelimeyi bir araya getiremiycek insanların burda böyle bir konu üzerine yazım dersi vermesi ne komik
Faydanız yok zamanımı bari almayın

Üslup yanlış yine diyorum bunu . Burada insanlara dogrulari söyleyince böyle haddini bilmeden saçma sapan yorumlar yapabiliyor sizde onlardan birisiniz onca kötü olay yasamissiniz halende ders almamışsiniz burda size uzun uzun anlatsak bile ders almasıniz birazdan kalkıp
Kadın kadının düşmanı vs cümleler kuracaksınız tıpkı beddua niteliğinde ki inşallah başınıza gelmez dua edin cümleniz gibi...

Gelmez benim başıma merak etmeyin. İki kelimeyi bir araya getiremeyen de siz oluyorsunuz şu durumda, millet uzun uğraşlar sonucu anlayabildi derdinizi, beni anlayamayan bi Allah 'ın kulu olmadı henüz burda.

Ben sizin zihniyetlerinizle baş edemem gerçekten. Kahkaha attım okurken

Okurken midem bulandı bu insan görünen varlığa bir şans daha vermeyin sakın.

Neler yasamissiniz o nasıl laflar oyle ..

Basın tekmeyi gönderin gitsin kendinizi daha deneyimli daha donanımlı görün ve hayatınıza bakın

Gerçekten iğrenç bir hayat

Mühendis olduğunu iddia eden hanımefendi bi zahmet hiç yoktan anlaşılır yazsın. Kız whatsapp grubu değil burası, herkese açık bir platform.
valla ben bir okumada anladım anlatmak istediğini, o seninle alakalı bir durum, insanlar dertlerini anlatıp,yardım bekliyor sizin saçma sapan eleştirilerinizi duymak için yazmamıştır derdini

valla ben bir okumada anladım anlatmak istediğini, o seninle alakalı bir durum, insanlar dertlerini anlatıp,yardım bekliyor sizin saçma sapan eleştirilerinizi duymak için yazmamıştır derdini
E maşallah size ne diyelim. İnsanların kafasında bin tane şey var, herkes bir kerede çözecek diye bir şey yok. Anladıysanız konu sahibine yazın, benle ne uğraşırsınız?

Eşiniz ikinci kez arayıp özür dilediği zaman yelkenleri suya indirmeyecektiniz geç olmuş ama sonunda anlamışsınız birdaha beraber olamayacağınızı

Sürekli böyle bir yazım tarzıyla ve uslupla yaşıyorsanız demek, hemen şıp diye anlamanız normal. Kusura bakmayın suç bizde.

Hem kendi de sizinle evlenmeden birlikte olup hem de utanmadan bunları nasıl size söyleyebiliyor. Ahlak kadına ait kavram mı sadece erkeğin ahlakı namusu yok mu, terbiyesiz adam! yok kırmızı kuşatmış yok bekaretmiş böyle hödüklerin soyu tükense keşke. Geri adım atmayın böyle pisliklere pirim vermeyin !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…