7 aylık evliyim boşanma davası açtım lütfen okuyun

merhaba canım.öncelikle sehir değiştir biliyorum zor ama.bunu yap.ve asla dönme..sakın dönme kimse değişmez yaşın kaç bilmiyorum ama kimse değişmez yıllarını harçama

Geri dönersen bu sefer o evden çıkamayacağın şekilde seni sakat bırakır emin ol, sakın ama sakın aklını başına devşir daha genceciksin önünde uzun bir hayat var sakın bu adama kanma zaten her seferinde döndüğü için hepten abartmış işi, bu adam psikolojik rahatsız, narsist bir tip ve çok ileriye gidiyor, senin de bir yığın hatan var ama oralara hiç girmeyeceğim uzak tut bunu hayatından

Konunun neresinden tutsak elimizde kalır
Bir yandan ne istediğini bilmeyen ruh hastası bir adam
Bir yanda hiç akillanmayan acaba düzelir mi daha düğün yapmadık diyen bir kadın
Sırf düğün olsun 2 oynayayım 5 saat gelinlik giyeyim diye siz affedip geri döner sonrasında çocukla yine baba evine dönersin .
Ayrıca neden önce birlikte olup sonra evlenme yollarına giriyordunuz .
1.de hadi hata idi eee 2.dede aynı şeyler olmuş.
Nikah basıp evlenip 1 hafta sonra el öpmeye gidip sonrasında söz nişan ne alaka
Sizin olaylarin sıralamasi karışmış

İntihar etmeyi düşünüyorsan ya da mazoşist biriyim, biri gelsin günnaşırı sadistlik yapsın, işkence etsin, bir sır verdim önemsiz olsa da benim taktığımı bildiği için, onun üzerinden manas destanı yapsın ve bunları kendi kendine yapamayacağım, gideyim biri silahla vursun diyorsan git.

Ben anlamadim sen bu adamla ne zaman tanistinda hemen gittin evlendin. Tanimadan yapmissin bir hata ve adam ruh hastasi cikmis. Bosan gitsin bundan bir halt olmaz.

Konu eskiymis.
Yinede ne akilsizmis konu sahibi. Yarisini okumaya zor dayandim. Yoksa baska baska seyler dusunurdum

bana el kaldırdığı için nişanı nişanı attım sonra pişman oldu çok ama hiç dönüp bakmadım.
öteki daha indirmemişken sadece el kaldırmışken terk ediyorsunuz, bu kişi sizi ve ailenizi 'ölümle' tehdit ediyor sakat bırakmakla tehdit ediyor o aldattığı kadını hiç söylemiyorum bile siz hala dönüp gelinlik hayali kuruyosunuz üstüne düzelir mi diyosunuz nedir nikah olunca böyle mi oluyor beyin devre dışı mı?

Oh olsun sana, her önüne gelenle daha tanımadan yatarsan, marketten elma alır gibi birlikte olursan böyle hayatını cehenneme çevirirler, sonra gelip burda akıl alırsın, senin gibi olan hiçbir kıza acımıyorum hepiniz beter olun, erkeklere zaten nefretim vardı şimdi bunları okudukça pek nefretim de kalmıyor.

Nedense şaşırmadın erkek ile evlenmeden cinsel ilişkiye giren kızlar bunu iyi okumalı ,kızlar kendilerini
Hemen teslim etmesinler ,sonrasında erkek kısmı böyle çirkefleşiyor ,
Geneli böyle neden şaşırılıyor ki kadınlarımız ,ananelerimiz,kültürümüz bunu uygun değil ,sonrası göz yaşlarına
Kızlarımız hazır olsun ,
Ne kadar bir kadın kendinden ödün vermezse o kadar değerli oluyordur ,
Adamlar el değmemiş kızlarla evleniyor
Veya ell değmiş olanlardan hemen ayrılıyor aşkın büyüsü bozulduğu için ,istediğini aldıktan sonra terk ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…