7 aylık evliyim boşanma davası açtım lütfen okuyun

Ay hala bir de düzelir mi diye yazmışsınız. Düzelir tabii, sizi mezara yollarsa düzelir. Adam tam psikopat.
Yediremediğim için bugün bu noktadayımdır belki ? Ne dersiniz
Boşanmayı mı yediremiyorsunuz? Ölmekten iyidir.

Hayretler icinde okudum. Amcasi degil butun sulalesi gebersin gitmem. Niye bu kadar degersizlestirdin kendini. Bosan tabi ki duzelir mi bu

Tüylerim ürperdi bu turk erkekleri cok sıkıntıli ya. Nasil bir arsız adam bu. Kendileri vurup kirar hakaret eder uçan kaçan kim varsa yatar sonra kadinlari da kendi gibi zannederler. Çogunun kıskancligi paranoyakligi bu yuzden çunkü nefes alan herşeye yavşiyorlar siz yokken. Bulaşmışsın bir kere fakat kac kurtul yabanci ülkeye falan git cinayetlerin öyküsü hep bu şekilde basliyor uzuluyorm türk kadiniña

Yakınlarda haberlere konu olmak istemiyorsan arkana bakmadan uzaklaş..

Sakin geri donme. Oncelikle bu kendine saygisizlik olur. Sana onca laf eden adam yine aynisini yapmayacak mi zannediyorsun? Adam hasta ve iyilesmez. Lutfen sonunuzun kotu olmasini istemiyorsaniz o adama(hayvana) geri donmeyin

Adam bariz ruh hastası. Allah korusun bu adam seni öldürse o katil, sen cinayet kurbanı zavallı kadın olursun. Tek bir tokatla nikahına bir ay kala nişan atacak erdeme, akla, ruha sahip o kadınla bu adamın elinde kendini oyuncak eden kadın aynı kadın mı?

Bende 9 aylık evliyim senin yaşadığın herseyi yaşadım 4 kere evden kovuldum ama beni sindirdigi için ozguvenimi elimden aldığı için hicbisey yapamiyordum 1 2 haftadan beri eski benligime geri döndüm ondan şikayetçi oldum ve bosanma davasını açacağım onu tanıdığım güne lanet ettim hiç kimse senden daha önemli ve değerli değil bu hayatta sen varsan varsın bir insani düzeltmek istiyorsan ilk önce kendinden başla başkasını bosver o adam düzelmez benim kocamda duzelmicek buna eminim hayat benim hayatım kim ne derse desin diyip geçeceksin kendini sev gerisi boş

Madem bu kadar şeyi kabul edip katlanacaktınız, o zaman ilk nişanlinızla evlenseydiniz....

Sonuna kadar okuyamadım. Fakat ana fikri anladığımı düşünüyorum.
İlk nişanlınızdan size el kaldırdığı için arkanıza bile dönüp bakmadan ayrılmışsınız. Şu an ki evliliğinizde de yenilir yutulur şeyler yaşamamışsınız, söylediği laflar çok ağır. Sadece dayak yok diye bu lafları sineye mi çekeceksiniz?

Hemen cocuk yapin. Cocuk olunca duzelir. Hele erkek olursa kesin duzelir cunku onlarin sihirli degnegi oluyo dogustan.
Ne alaka ya , ülkede böyle zihniyetlerin olmasından utanıyorum , geçinemiyorsunuz kardeşim sonra olan çocuğa oluyor , biten evliliğinizi kurtarmak için kullandığınız EVLADINIZZZZ , enkazın altında kalıyor

tam bir umutsuz vaka senin esin.bu saatten sonra duzelmez.kac kere gel git olmus o evliligin hayrimi kalir.eski nisanlindan bir tokat atti diye ayrilmissin.ama suanki seni dovmemis ama ettigi laflar dayaktan betermis ve yine umutlaniyorsun.gozlerini ac

Hemen cocuk yapin. Cocuk olunca duzelir. Hele erkek olursa kesin duzelir cunku onlarin sihirli degnegi oluyo dogustan.
ya ne erkegi. bu acilari kadina yasatanda bir erkek sonucta.kesinlikle boyle bir adama cocuk yapilmaz o cocugun pskoloji ne durumda olur kim bilir.

Çok kötü bir insan bu, hakaretler, tehditler havada uçuşuyor. Kesinlikle geri adım atmayın. Daha çok gençsiniz. Aklı başında bir adamla sağlıklı bir ilişki kurup yine evlenirsiniz.

ya ne erkegi. bu acilari kadina yasatanda bir erkek sonucta.kesinlikle boyle bir adama cocuk yapilmaz o cocugun pskoloji ne durumda olur kim bilir.

Okudugunu anlamak buyuk nimet gercekten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…