7 aylık evliyim boşanma davası açtım lütfen okuyun

Yani ne diyim bilemedim kaç kez yaşamışsın gitmişsin geri dönmüşsün yani sende ilk kavga da biraz daha kararlı olup dönmeseydin bunlar olmazdı. Ama artık ne yapılır bilemedim adam psikopat gibi Allah yardımcın olsun

Ben okurken bilr yıprandım siz düzelir mi diye soruyorsunuz. Bunun gibi bir sevgilim vardı hala şükrederim kurtuldum diye. Düzelmiyor asla da düzelmez önce ona cevap vereyim, o değişmez ama siz baya değişirsiniz bak onu da bilin. Günden güne psikolojiniz bozulur kendinizi tüm bu olanlara layık bulmaya başlarsınız.

Sizin dediğiniz gibi bu bir eşya değil, aynı şekilde sizin hayatınız da bir eşya değil. Gelinlik giymek için kefen giyme ihtimalini mi göze alacaksınız yani? adam size oturacağıniz evin fotoğraflarını değil tekerlekli sandalye fotoğrafı atıyor bi titreyip kendinize gelin isterseniz?

Yani insanların sizi arayıp düğün ne oldu diye sorması mi daha kötü yoksa felç kaldığınız için geçmiş olsun dileklerini iletmek için araması mı ya da ailenizi baş sağlığı için araması mi daha acı bir şey bence bunu biraz düşünün ve bir zahmet kararinizdan dönmeyin.

Hayır hanımefendi iki üniversite mezunuyum. Kusura bakmayın insan derdinin arasına nokta virgül sığdıramıyor
iki üniversite mezunu bir insanın tüm bu yaşadıklarına rağmen hala bunlar düzelecek mi diye sormasına bir anlam veremedim. Boş yere okumuşsunuz ne diyeyim.

Ayrıl yüzüne bile bakma sorman hata bu kadar hakarete sana da günah işinde varmış numaranı değiştir.
Gerekirse başka yere taşının kimse bilmesin.
Hakaret var, sakat bırakırım diyor.
Adam asla değişmez stresten ölür gidersin ben sinir oldum şuan

Sürekli böyle bir yazım tarzıyla ve uslupla yaşıyorsanız demek, hemen şıp diye anlamanız normal. Kusura bakmayın suç bizde.
Çok merak ettiysen söyleyim tam tersi canım gayet düzgün insanlarla yaşayıp,çalışıyorum sizin gibi insanların dertlerine üzüleceğinize,yazım yanlışlarına kafa yoracak kadar da vaktim yok.

Kendini layık gördüğün adam bu. Bence geri dön. Bu olmazsa başka bir çukura gireceksin nasılsa.

Ne kadar güzel açıklamışsınız.
Teşekkür ederim çok haklısınız

iki üniversite mezunu bir insanın tüm bu yaşadıklarına rağmen hala bunlar düzelecek mi diye sormasına bir anlam veremedim. Boş yere okumuşsunuz ne diyeyim.
Üniversitelerde ilişkiler ve evlilikler üzerine dal var da ben mi bilmiyorum ?
Nasıl bir bağlantı kurdunuz tam olarak ?

Üniversitelerde ilişkiler ve evlilikler üzerine dal var da ben mi bilmiyorum ?
Nasıl bir bağlantı kurdunuz tam olarak ?
Yani şöyle bir bağlantı kurdum.Üniversite okuyan bir insanın ufku genişlemiştir.En azından birkaç ortam görüp birkaç insan tanımıştır hiçbirşey yapmasa bile birkaç kitap okumuştur ve belirli bir zeka düzeyindedir.Bu kadar yapılanı farkedip en azından kendini bu durumdan kurtarmayı becerebilir.Hala düzelecek mi diye sormaz en azından nerede bitmesi gerektiğini bilir çünkü kendine saygısı vardır.Buradan kurdum canım bağlantıyı.

Çeyiz için önerilerin olduğu bir sayfadaydım en son. Ne ara buralara geldim anlamadım. Sırf size cevap vermek için kayıt oluşturdum. Aradan bayağı zaman geçmiş ama yine de yazmak istedim. Umarım bu toksik ilişkiyi bitirmiş ve boşanma için sağlam bir adım atmışsınızdır. Resmen aylarca psikolojik şiddete maruz kalmıssınız. Bakın ben bir avukatım ve eğer maddi durumunuz iyi değilse, bulunduğunuz ildeki baroya adli yardım talebinizi içerir bir dilekçe yazmanız için size yardım edebilirim. Adli yardım talebiniz kabul olunduğu taktirde boşanma davanızı yürütmek için size ücretsiz olarak avukat atanıyor. Lütfen hiçbir şey için geç değil. Boşanma sürecinde uzaklaştırma kararı ve bir avukat desteği size sağlam adımlar atmanız için gerekli olan tüm kararlılığı temin edecektir.

Konuya nereden geldim bilmiyorum. Umarım tedavi olup kurtulmuşsunuzdur saçma sapan düşüncelerinizden ve eş müsbettesinden.

Öyle ha denince boşanılmıyor ama sizin durumunuz çok farklı..
Bu adam rengini defalarca belli etmiş ve gerçekten yaşadıklarınız normal değil..
Ailenizde öğrenmiş her şeyi nasıl yüz yüze bakacaklar?
Hadi onları geçtim size bunca hakaret eden, hırsızlık yapan bir adamın siz nasıl yüzüne bakacaksınız?
Bu adamdan nasıl çocuk yapacaksınız?
Yarın bir gün bir sinirli anında çocuğunuza kim bilir ne hakaretler edecek senin annenle başlayan?
Bazen oluyor ki aldatmanın bile affı daha makul gelebiliyor ama bu adamın durumu ondan çok çok daha çirkin..

Yazıktır yakmayın kendinizi..

Bu adam seni öldürür sonra öylece bırakır kaçar, bakın gömmeye veya saklamaya bile gerek duymaz. Mahkemeye de başka adamlarla beraber oldu benle evliyken nefsi müdafaa der elini kolunu sallaya sallaya gezer, sende öldüğünle kalırsın. Allah muhafaza. Aklını başına al ve 2 üniversite bitirmiş bir insan gibi davran.

Düzeltmek kelimesi bu anlattıklarınızdan sonra asla olumlu anlamda kullanılmamalıydı.

Boyle adamlar eslerini ölduruyor ya kacin uzaklasin ordan. Ne buyuk sans ki cocuk yok ortada. Duzelmez bu adam nasil duzelsin

Ya siz ne yaşadığınızı bilmiyorsunuz ya da bizi konu açarak oyalamaya çalışıyorsunuz Ben sizden hiçbir şey anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…