7 aylık evliyim boşanma davası açtım lütfen okuyun

Korkmanız gereken tek kişi o eş kişisi olacak insan.

Bu adamı bu kadar çekecektin madem diğerindrn niye ayrıldın adam hastalıklı gibi sende her defasında git olmaz ki böyle.

Ahh çookk uzunnn. Parça parça okudum.

Eşiniz dediğiniz adam zaten hasta olduğunu baştan belli etmiş. Siz de gözlerinizi kapatmışsınız evlenmişsiniz. Bile bile lades. Bu kadar mı çaresizdin. Apar topar evlendin.

Eşinizin takıntıları var. ve ya okb ya da neyse psikiyatriye gidip tanı alması lazım. Muhakeme yeteneği kalmamış.

Sizin de iyi olduğunuzu düşünmüyorum. Sanki ikinizi dağın yanacından atmışlar da böyle çarpa çarpa yuvarlana yuvarlana sürükleniyorsunuz.

Böyle bir hayatın içinde ne işin var çık ordan bi iş bul. Boşan evini barkını ayır hayatın bi sakinlesin. Nasıl bi yokluk bu niye böyle çaresizsin. Kendine güven. Baştan başla.

sor bakalım ona o kaçıncı elmiş. tövbe tövbe yaa kendinizi bu kadar ezdirmeyin Allah aşkına bak ne güzel sahip çıkan bir ailen var bir daha o adamın adını ağzına bile alma kurtuldum diye birilerine sadaka ver

Noktalama işaretleri değil ki mevzu. Anlatım, olay örgüsü okadar karışık anlatmış ki. Konudan konuya atlanmış.yoksa biz de her yazdığımızın ünlemine virgülüne dikkat etmiyoruz.

Asker kesin bu. Dengesizliği den ve silahından anladım.

Bu arada ben mühendisim çok kitap okumuşumdur. Çok haklısınız okuma anlama kabiliyeti için kitap okumak şart. Daha çok okuyun. Kimin kime ne dediğini daha rahat kavrarsınız böylelikle
Anlıyoruz anlıyoruz da, başımıza ağrılar giriyor o vakte kadar. Şunu ilkokul mezunu biri yazsa anlarım, yazabileceğiniz halde düzgün yazmıyorsunuz, kendinize saygınız yok bari insanlara olsun.

Noktalama işaretleri değil ki mevzu. Anlatım, olay örgüsü okadar karışık anlatmış ki. Konudan konuya atlanmış.yoksa biz de her yazdığımızın ünlemine virgülüne dikkat etmiyoruz.
Ben şu alintiladigim mesajla birlikle diğer yorum yapan kişinin yorumunu düşünerek yazdım
Ama yorumlara baktım ki konu sahibi düzgün üslupla cevap vermemiş. Diyebilirdi evet acele yazdım kafam dağınık farkında değilim vs vs tabi ki de 2 üniversite okuyan birinin anlatımı daha düzgün olmalı
Kızım 4 e gidiyor, noktalama işaretlerini öğretiyorum, ne kadar önemli olduklarını şimdi anladım. İlkokul 3 terksiniz galiba.

Galiba bana yazdınız. Konuları okurken ya da yazarken bende Türkçe sınavına girer gibi değilim. Ancak fark ederseniz konuda hiç noktalama yok, cümle nerede başlıyor, nerede başlıyor belli değil. Ben şahsen sonunu okurken başını unutuyorum. Diğer yorumcular nasıl anlayıp yorum yazmış hayret ettim. Demek ki sıkıntı bende

Sıkınti sizde değil konu sıkıntıli uzun ve cümleler hep bir birini tekrarladigi için karmaşık geliyor haklısınız bu konu da ben aslında genelleme yaparak yazdım birçok konu da denk geliyorum böyle olunca burda da iki tane yorum görünce yazmak istedim

Kızım 4 e gidiyor, noktalama işaretlerini öğretiyorum, ne kadar önemli olduklarını şimdi anladım. İlkokul 3 terksiniz galiba.
Türk Dili ve Edebiyatı mezunu olarak ben forumda ne okunmayan yazılar gördüm bu en okunabiliri en azından ve belli hızlıca yazıldığı çok da şey yapmayın

Anlıyoruz anlıyoruz da, başımıza ağrılar giriyor o vakte kadar. Şunu ilkokul mezunu biri yazsa anlarım, yazabileceğiniz halde düzgün yazmıyorsunuz, kendinize saygınız yok bari insanlara olsun.
Ne saçmalamışsınız öyle. İnsanın kendisine olan saygısı ne zamandır yazdıklarıyla ölçülüyor. Siz lütfen anlayabiliceğiniz konulara dönün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…