7 aylık evliyim boşanma davası açtım lütfen okuyun

Merhabalar..
Eşimle evlenmeden önce başka biriyle nişanlıydım birlikteliğimiz oldu. nikahımıza bir ay vardı dış çekim için gelinliğim bile hazırdı bana el kaldırdığı için nişanı nişanı attım. sonra pişman oldu çok ama hiç dönüp bakmadım. Ayrıldıktan sonra teyzemlere gittim şehir dışına. Kısa bir süre sonra eşimle tanıştım hiç şeyi saklamadan tüm geçmişimi paylaştım birlikte olduk. bana evlenme teklifi etti kabul ettim. kimseye haber vermeden nikah yaptık. sürekli benim geçmişime takıldı telefonumu karıştırmaya başlad.ı bende onunkine baktığımda engellenenlerde iki ay öncesinde mesajları gördüm. ikimizde 25 yaşındayız kız 32 yaşındaymış. eşimin fotoğraflarıyla tehdit etmiş ailesine bile atmış mecburiyetten olduğunu söyledi para için birlikteymiş sözde. zaten evlenmeden çnce de beni kandırmış çok yalan söylüyo herkese ayrı konuşuyo her şeyi inkar ediyo. ben beni aldattığını düşündüm. eşim kızı aradı kız bana köpek gibi aşıktın o evindeki koltukları bile benim için aldın dedi cüzdanımdan paralarımı çalmadın mı dedi .ben tabi şok oldum eşimin kız kardeşiyle konuşmak istemiş kız. mesaj atıyo ben aradım. evli olduğumuzu rahatsız etmemesini söyledim. bir hafta sonra annemlere geldik ellerini öpmeye affetmeleri için. bir gün sonra eşimin ailesi geldi isteme ve söz yapıldı. nişan gecemde kız tekrar mesaj attı görüntülü aradık bir daha rahatsız etmiyceğini söyledi. ev tutmak için geri döndük .eşim sürekli huzursuzluk çıkardı. sana başka birinin dokunmasına katlanamıyorum diye. sürekli kıyasladı. kendini odaya kilitleyip telefonumu karıştırıyordu en sonunda telefonu kırdım. 2 gün sonra bana telefon aldı. bir kavgamızda sen hiçbir şeyi haketmiyosun bu koltukları da o kız için aldım en güzellerini en yenilerini onun için alcam. telli duvaklı kırmızı kuşağını bağlayıp evden çıkarıcam sen ikinci elsin mendil gibi kullanıp atmışlar başkalarının altından kalkıp geldin kime aitsen ona git seni hiç kabulenmedim dedi. ben evde ne var ne yoksa kırdım döktüm vurdum eşlarımı topladım .telefonu ben aldım diye hattımı söktü .ayağımdaki pantalonumu kulağımdaki küpemi bile çıkarttı .eniştemler beni almaya geldi ailemin yanına döndüm bir süre hiç görüşmedim sonra geldi yalvardı özür diledi. geri döndüm yine aynı o mu daha güzel yapıyo ben mi onunki mi daha büyüktü bu mu diye her gün ağlattı beni. benim yatağıma başka adamları mı düşünüyosun dedi. yemek yemeye çıktığımzda sen hayatında böyle yerlerin önünden geçebildin mi bu markaları giyebildin mi diye küçümsemeye başladı bende sen beni köyden mi getirdin ben hiçbir şeyi sende görmedim diyince belli seni çok gezdirmişler diye sürekli laf söyledi. ben yine terk ettim bu sefer her şeyi anlattım aileme boşanmaya karar verdim düğünüm bile yapılmamıştı zaten. gece ağlayarak beni aradı amcası vefat etti yalvardı yanında olmam için kalktım gittim uçakla. elimden geldiğince destek oldum iki gün sonra yine başladı. akrabalarının yanında benim aldığım eşyalarda oturcak almıyorum bir şey dedi. düğün salonu bakmaya gittik beğenmedim diye sen kim köpeksin ben yapıyorum benim istediğim için gibi olcak yoksa yapmıyorum dedi .nişanda takılan bir bileziğim bir de nikahta taktığı setim vardı onları aldı kaçtı geri getird.i yine kavga ettik ben eve geri döndüm bir hafta sonra işim için bulunduğu şehre gittim. sürekli görüntülü arıyo nerdesin sen erkek sesi geliyo bir daha o işin yüzünü göremiceksin diye. olayda oluyorum her zaman açamıyorum burnumdan getirdi. haftasonu geldi aldı eve döndüm beni eve kilitledi polisi arıycam diye telefonumu aldı .yine bi kaç gün sonra işteyken bana tekerlikli sandalye fotoğrafı attı sakat bırakırım seni ayrılamazsın diye ben uzaklaştırma kararı aldım .telefonla arayıp gelinlikle giren kefenle çıkar demeye başladı sen bana gelinlik mi giydirebildin kefene mi düşünüyosun dedim. ailenden kimsede kalmaz piyasada dedi aç köpek baban sana bi tabak mı aldı orospu teyzen gibi olcaksın sende diye bir sürü hakaret. ben hepsini ses kaydı alıp şikayetçi oldum silahına al konulmuş. annemlerin yanına geri döndüm boşanma davası açtım. iki ay oldu uzaklaştırmanın bittiği gün kardeşiyle gelmişler .babam rahatsız kardeşi eve geldi konuşmak istediğini abisinin çok pişman olduğunu mahvolduğunu söyledi .yasaktan dolayı gelemediğini söyledi kabul etmedim asla. tekrar uzaklaştırma aldım bir hafta önce gece ağlayarak beni aradı. çok pişman olduğunu bensiz yapamadığını affetmemi her şeyi düzelteceğini söyledi. bir daha ararsan gözünün yaşına bakmam yakarım seni o çok övündüğün mesleğinden olursun dedim. diğer günlerde üç dört kez daha aradı açmadım ne yapmalıyım tüm hayallerim mahvoldu herşeyim yarım kaldı nasıl geçicek bunlar
Yani ne diyim bilemedim kaç kez yaşamışsın gitmişsin geri dönmüşsün yani sende ilk kavga da biraz daha kararlı olup dönmeseydin bunlar olmazdı. Ama artık ne yapılır bilemedim adam psikopat gibi Allah yardımcın olsun

Her defasında sil baştan başlanmıyor. Bu evinizdeki eşyayı değiştirmek kadar kolay bir şey değil. Kaldı ki insan bir eşyayla bile bağ kuruyor. Elinizde yarım kalan hayallerle ne yapıcağınızı bilemiyorsunuz. Gelinlik bile giyemedim bir evim bile olmadı hala tebrik edenler mi ararsın damat nerde düğün ne zaman diye soranları mı teyit etmek değil aslında sizden farklı hiçbir düşüncem yok. belki de korkuyorum bilmiyorum
Ben okurken bilr yıprandım siz düzelir mi diye soruyorsunuz. Bunun gibi bir sevgilim vardı hala şükrederim kurtuldum diye. Düzelmiyor asla da düzelmez önce ona cevap vereyim, o değişmez ama siz baya değişirsiniz bak onu da bilin. Günden güne psikolojiniz bozulur kendinizi tüm bu olanlara layık bulmaya başlarsınız.

Sizin dediğiniz gibi bu bir eşya değil, aynı şekilde sizin hayatınız da bir eşya değil. Gelinlik giymek için kefen giyme ihtimalini mi göze alacaksınız yani? adam size oturacağıniz evin fotoğraflarını değil tekerlekli sandalye fotoğrafı atıyor bi titreyip kendinize gelin isterseniz?

Yani insanların sizi arayıp düğün ne oldu diye sorması mi daha kötü yoksa felç kaldığınız için geçmiş olsun dileklerini iletmek için araması mı ya da ailenizi baş sağlığı için araması mi daha acı bir şey bence bunu biraz düşünün ve bir zahmet kararinizdan dönmeyin.

Hayır hanımefendi iki üniversite mezunuyum. Kusura bakmayın insan derdinin arasına nokta virgül sığdıramıyor
iki üniversite mezunu bir insanın tüm bu yaşadıklarına rağmen hala bunlar düzelecek mi diye sormasına bir anlam veremedim. Boş yere okumuşsunuz ne diyeyim.

Ayrıl yüzüne bile bakma sorman hata bu kadar hakarete sana da günah işinde varmış numaranı değiştir.
Gerekirse başka yere taşının kimse bilmesin.
Hakaret var, sakat bırakırım diyor.
Adam asla değişmez stresten ölür gidersin ben sinir oldum şuan
Merhabalar..
Eşimle evlenmeden önce başka biriyle nişanlıydım birlikteliğimiz oldu. nikahımıza bir ay vardı dış çekim için gelinliğim bile hazırdı bana el kaldırdığı için nişanı nişanı attım. sonra pişman oldu çok ama hiç dönüp bakmadım. Ayrıldıktan sonra teyzemlere gittim şehir dışına. Kısa bir süre sonra eşimle tanıştım hiç şeyi saklamadan tüm geçmişimi paylaştım birlikte olduk. bana evlenme teklifi etti kabul ettim. kimseye haber vermeden nikah yaptık. sürekli benim geçmişime takıldı telefonumu karıştırmaya başlad.ı bende onunkine baktığımda engellenenlerde iki ay öncesinde mesajları gördüm. ikimizde 25 yaşındayız kız 32 yaşındaymış. eşimin fotoğraflarıyla tehdit etmiş ailesine bile atmış mecburiyetten olduğunu söyledi para için birlikteymiş sözde. zaten evlenmeden çnce de beni kandırmış çok yalan söylüyo herkese ayrı konuşuyo her şeyi inkar ediyo. ben beni aldattığını düşündüm. eşim kızı aradı kız bana köpek gibi aşıktın o evindeki koltukları bile benim için aldın dedi cüzdanımdan paralarımı çalmadın mı dedi .ben tabi şok oldum eşimin kız kardeşiyle konuşmak istemiş kız. mesaj atıyo ben aradım. evli olduğumuzu rahatsız etmemesini söyledim. bir hafta sonra annemlere geldik ellerini öpmeye affetmeleri için. bir gün sonra eşimin ailesi geldi isteme ve söz yapıldı. nişan gecemde kız tekrar mesaj attı görüntülü aradık bir daha rahatsız etmiyceğini söyledi. ev tutmak için geri döndük .eşim sürekli huzursuzluk çıkardı. sana başka birinin dokunmasına katlanamıyorum diye. sürekli kıyasladı. kendini odaya kilitleyip telefonumu karıştırıyordu en sonunda telefonu kırdım. 2 gün sonra bana telefon aldı. bir kavgamızda sen hiçbir şeyi haketmiyosun bu koltukları da o kız için aldım en güzellerini en yenilerini onun için alcam. telli duvaklı kırmızı kuşağını bağlayıp evden çıkarıcam sen ikinci elsin mendil gibi kullanıp atmışlar başkalarının altından kalkıp geldin kime aitsen ona git seni hiç kabulenmedim dedi. ben evde ne var ne yoksa kırdım döktüm vurdum eşlarımı topladım .telefonu ben aldım diye hattımı söktü .ayağımdaki pantalonumu kulağımdaki küpemi bile çıkarttı .eniştemler beni almaya geldi ailemin yanına döndüm bir süre hiç görüşmedim sonra geldi yalvardı özür diledi. geri döndüm yine aynı o mu daha güzel yapıyo ben mi onunki mi daha büyüktü bu mu diye her gün ağlattı beni. benim yatağıma başka adamları mı düşünüyosun dedi. yemek yemeye çıktığımzda sen hayatında böyle yerlerin önünden geçebildin mi bu markaları giyebildin mi diye küçümsemeye başladı bende sen beni köyden mi getirdin ben hiçbir şeyi sende görmedim diyince belli seni çok gezdirmişler diye sürekli laf söyledi. ben yine terk ettim bu sefer her şeyi anlattım aileme boşanmaya karar verdim düğünüm bile yapılmamıştı zaten. gece ağlayarak beni aradı amcası vefat etti yalvardı yanında olmam için kalktım gittim uçakla. elimden geldiğince destek oldum iki gün sonra yine başladı. akrabalarının yanında benim aldığım eşyalarda oturcak almıyorum bir şey dedi. düğün salonu bakmaya gittik beğenmedim diye sen kim köpeksin ben yapıyorum benim istediğim için gibi olcak yoksa yapmıyorum dedi .nişanda takılan bir bileziğim bir de nikahta taktığı setim vardı onları aldı kaçtı geri getird.i yine kavga ettik ben eve geri döndüm bir hafta sonra işim için bulunduğu şehre gittim. sürekli görüntülü arıyo nerdesin sen erkek sesi geliyo bir daha o işin yüzünü göremiceksin diye. olayda oluyorum her zaman açamıyorum burnumdan getirdi. haftasonu geldi aldı eve döndüm beni eve kilitledi polisi arıycam diye telefonumu aldı .yine bi kaç gün sonra işteyken bana tekerlikli sandalye fotoğrafı attı sakat bırakırım seni ayrılamazsın diye ben uzaklaştırma kararı aldım .telefonla arayıp gelinlikle giren kefenle çıkar demeye başladı sen bana gelinlik mi giydirebildin kefene mi düşünüyosun dedim. ailenden kimsede kalmaz piyasada dedi aç köpek baban sana bi tabak mı aldı orospu teyzen gibi olcaksın sende diye bir sürü hakaret. ben hepsini ses kaydı alıp şikayetçi oldum silahına al konulmuş. annemlerin yanına geri döndüm boşanma davası açtım. iki ay oldu uzaklaştırmanın bittiği gün kardeşiyle gelmişler .babam rahatsız kardeşi eve geldi konuşmak istediğini abisinin çok pişman olduğunu mahvolduğunu söyledi .yasaktan dolayı gelemediğini söyledi kabul etmedim asla. tekrar uzaklaştırma aldım bir hafta önce gece ağlayarak beni aradı. çok pişman olduğunu bensiz yapamadığını affetmemi her şeyi düzelteceğini söyledi. bir daha ararsan gözünün yaşına bakmam yakarım seni o çok övündüğün mesleğinden olursun dedim. diğer günlerde üç dört kez daha aradı açmadım ne yapmalıyım tüm hayallerim mahvoldu herşeyim yarım kaldı nasıl geçicek bunlar

Sürekli böyle bir yazım tarzıyla ve uslupla yaşıyorsanız demek, hemen şıp diye anlamanız normal. Kusura bakmayın suç bizde.
Çok merak ettiysen söyleyim tam tersi canım gayet düzgün insanlarla yaşayıp,çalışıyorum sizin gibi insanların dertlerine üzüleceğinize,yazım yanlışlarına kafa yoracak kadar da vaktim yok.

Kendini layık gördüğün adam bu. Bence geri dön. Bu olmazsa başka bir çukura gireceksin nasılsa.

Ben okurken bilr yıprandım siz düzelir mi diye soruyorsunuz. Bunun gibi bir sevgilim vardı hala şükrederim kurtuldum diye. Düzelmiyor asla da düzelmez önce ona cevap vereyim, o değişmez ama siz baya değişirsiniz bak onu da bilin. Günden güne psikolojiniz bozulur kendinizi tüm bu olanlara layık bulmaya başlarsınız.

Sizin dediğiniz gibi bu bir eşya değil, aynı şekilde sizin hayatınız da bir eşya değil. Gelinlik giymek için kefen giyme ihtimalini mi göze alacaksınız yani? adam size oturacağıniz evin fotoğraflarını değil tekerlekli sandalye fotoğrafı atıyor bi titreyip kendinize gelin isterseniz?

Yani insanların sizi arayıp düğün ne oldu diye sorması mi daha kötü yoksa felç kaldığınız için geçmiş olsun dileklerini iletmek için araması mı ya da ailenizi baş sağlığı için araması mi daha acı bir şey bence bunu biraz düşünün ve bir zahmet kararinizdan dönmeyin.
Ne kadar güzel açıklamışsınız.
Teşekkür ederim çok haklısınız

iki üniversite mezunu bir insanın tüm bu yaşadıklarına rağmen hala bunlar düzelecek mi diye sormasına bir anlam veremedim. Boş yere okumuşsunuz ne diyeyim.
Üniversitelerde ilişkiler ve evlilikler üzerine dal var da ben mi bilmiyorum ?
Nasıl bir bağlantı kurdunuz tam olarak ?

Üniversitelerde ilişkiler ve evlilikler üzerine dal var da ben mi bilmiyorum ?
Nasıl bir bağlantı kurdunuz tam olarak ?
Yani şöyle bir bağlantı kurdum.Üniversite okuyan bir insanın ufku genişlemiştir.En azından birkaç ortam görüp birkaç insan tanımıştır hiçbirşey yapmasa bile birkaç kitap okumuştur ve belirli bir zeka düzeyindedir.Bu kadar yapılanı farkedip en azından kendini bu durumdan kurtarmayı becerebilir.Hala düzelecek mi diye sormaz en azından nerede bitmesi gerektiğini bilir çünkü kendine saygısı vardır.Buradan kurdum canım bağlantıyı.

Çeyiz için önerilerin olduğu bir sayfadaydım en son. Ne ara buralara geldim anlamadım. Sırf size cevap vermek için kayıt oluşturdum. Aradan bayağı zaman geçmiş ama yine de yazmak istedim. Umarım bu toksik ilişkiyi bitirmiş ve boşanma için sağlam bir adım atmışsınızdır. Resmen aylarca psikolojik şiddete maruz kalmıssınız. Bakın ben bir avukatım ve eğer maddi durumunuz iyi değilse, bulunduğunuz ildeki baroya adli yardım talebinizi içerir bir dilekçe yazmanız için size yardım edebilirim. Adli yardım talebiniz kabul olunduğu taktirde boşanma davanızı yürütmek için size ücretsiz olarak avukat atanıyor. Lütfen hiçbir şey için geç değil. Boşanma sürecinde uzaklaştırma kararı ve bir avukat desteği size sağlam adımlar atmanız için gerekli olan tüm kararlılığı temin edecektir.

Konuya nereden geldim bilmiyorum. Umarım tedavi olup kurtulmuşsunuzdur saçma sapan düşüncelerinizden ve eş müsbettesinden.

Ben inanmıyorum ki hiçbir kadın yaşadığı zorlukta üzüntüde kırgınlıkta hemen kapıyı çarpıp çıksın evliliğime şans vermem düzelir diye çabalamam ne akılsızlıktan ne de sizin gördüklerinizi görmediğimden siz de hak verirsiniz öyle ha diyince boşanılmıyor
Öyle ha denince boşanılmıyor ama sizin durumunuz çok farklı..
Bu adam rengini defalarca belli etmiş ve gerçekten yaşadıklarınız normal değil..
Ailenizde öğrenmiş her şeyi nasıl yüz yüze bakacaklar?
Hadi onları geçtim size bunca hakaret eden, hırsızlık yapan bir adamın siz nasıl yüzüne bakacaksınız?
Bu adamdan nasıl çocuk yapacaksınız?
Yarın bir gün bir sinirli anında çocuğunuza kim bilir ne hakaretler edecek senin annenle başlayan?
Bazen oluyor ki aldatmanın bile affı daha makul gelebiliyor ama bu adamın durumu ondan çok çok daha çirkin..

Yazıktır yakmayın kendinizi..

Bu adam seni öldürür sonra öylece bırakır kaçar, bakın gömmeye veya saklamaya bile gerek duymaz. Mahkemeye de başka adamlarla beraber oldu benle evliyken nefsi müdafaa der elini kolunu sallaya sallaya gezer, sende öldüğünle kalırsın. Allah muhafaza. Aklını başına al ve 2 üniversite bitirmiş bir insan gibi davran.

Merhabalar..
Eşimle evlenmeden önce başka biriyle nişanlıydım birlikteliğimiz oldu nikahımıza bir ay vardı dış çekim için gelinliğim bile hazırdı bana el kaldırdığı için nişanı nişanı attım sonra pişman oldu çok ama hiç dönüp bakmadım. Ayrıldıktan sonra teyzemlere gittim şehir dışına. Kısa bir süre sonra eşimle tanıştım hiç şeyi saklamadan tüm geçmişimi paylaştım birlikte olduk bana evlenme teklifi etti kabul ettim kimseye haber vermeden nikah yaptık sürekli benim geçmişime takıldı telefonumu karıştırmaya başladı bende onunkine baktığımda engellenenlerde iki ay öncesinde mesajları gördüm ikimizde 25 yaşındayız kız 32 yaşındaymış eşimin fotoğraflarıyla tehdit etmiş ailesine bile atmış mecburiyetten olduğunu söyledi para için birlikteymiş sözde zaten evlenmeden çnce de beni kandırmış çok yalan söylüyo herkese ayrı konuşuyo her şeyi inkar ediyo ben beni aldattığını düşündüm eşim kızı aradı bana köpek gibi aşıktın o evindeki koltukları bile benim için aldın dedi cüzdanımdan paralarımı çalmadın mı dedi ben tabi şok oldum eşimin kız kardeşiyle konuşmak istemiş kız mesaj atıyo ben aradım evli olduğumuzu rahatsız etmemesini söyledim bir hafta sonra annemlere geldik ellerini öpmeye affetmeleri için bir gün sonra eşimin ailesi geldi isteme ve söz yapıldı nişan gecemde kız tekrar mesaj attı görüntülü aradık bir daha rahatsız etmiyceğini söyledi. Biz ev tutmak için geri döndük eşim sürekli huzursuzluk çıkardı sana başka birinin dokunmasına katlanamıyorum diye kavga çıkardı sürekli kıyasladı kendini odaya kilitleyip telefonumu karıştırıyordu en sonunda telefonu kırdım 2 gün sonra bana telefon aldı bir kavgamızda sen hiçbir şeyi haketmiyosun bu koltukları da o kız için aldım en güzellerini en yenilerini onun için alcam telli duvaklı kırmızı kuşağını bağlayıp evden çıkarıcam sen ikinci elsin mendil gibi kullanıp atmışlar başkalarının altından kalkıp geldin kime aitsen ona git seni hiç kabulenmedim dedi ben evde ne var ne yoksa kırdım döktüm vurdum eşlarımı topladım telefonu ben aldım diye hattımı söktü ayağımdaki pantalonumu kulağımdaki küpemi bile çıkarttı eniştemler beni almaya geldi ailemin yanına döndüm bir süre hiç görüşmedim sonra geldi yalvardı özür diledi geri döndüm yine aynı o mu daha güzel yapıyo ben mi onunki mi daha büyüktü bu mu diye her gün ağlattı beni benim yatağıma başka adamları mı düşünüyosun dedi yemek yemeye çıktığımzda sen hayatında böyle yerlerin önünden geçebildin mi bu markaları giyebildin mi diye küçümsemeye başladı bende sen beni köyden mi getirdin ben hiçbir şeyi sende görmedim diyince belli seni çok gezdirmişler diye sürekli laf söyledi ben yine terk ettim bu sefer her şeyi anlattım aileme boşanmaya karar verdim düğünümüz bile olmamıştı zaten gece ağlayarak beni aradı amcası vefat etti yalvardı yanında olmam için kalktım gittim uçakla elimden geldiğince destek oldum iki gün sonra yine başladı benim aldığım eşyalarda oturcak alıyorum bir şey diye düğün salonu bakmaya gittik beğenmedim diye sen kim köpeksin ben yapıyorum benim istediğim için gibi olcak yoksa yapmıyorum dedi nişanda takılan bir bileziğim bir de nikahta taktığı setim vardı onları aldı kaçtı geri getirdi yine kavga ettik ben eve geri döndüm bir hafta sonra işim için bulunduğu şehre gittim sürekli görüntülü arıyo nerdesin sen erkek sesi geliyo bir daha o işin yüzünü göremiceksin diye olayda oluyorum her zaman açamıyorum burnumdan getirdi haftasonu geldi aldı eve döndüm beni eve kilitledi polisi arıycam diye telefonumu aldı yine bi kaç gün sonra işteyken bana tekerlikli sandalye fotoğrafı attı sakat bırakırım seni diye ben uzaklaştırma kararı aldım telefonla arayıp gelinlikle giren kefenle çıkar demeye başladı sen bana gelinlik mi giydirebildin kefene mi düşünüyosun dedim ailenden kimsede kalmaz piyasada dedi aç köpek baban sana bi tabak mı aldı orospu teyzen gibi olcaksın sende diye bir sürü hakaret ben hepsini ses kaydı alıp şikayetçi oldum silahına al konulmuş annemlerin yanına geri döndüm boşanma davası açtım iki ay oldu uzaklaştırmanın bittiği gün kardeşiyle gelmişler babam rahatsız kardeşi eve geldi konuşmak istediğini abisinin çok pişman olduğunu mahvolduğunu söyledi yasaktan dolayı gelemediğini söyledi kabul etmedim tekrar uzaklaştırma aldım bir hafta önce gece ağlayarak beni aradı çok pişman olduğunu bensiz yapamadığını affetmemi her şeyi düzelteceğini söyledi bir daha ararsan gözünün yaşına bakmam yakarım seni o çok övündüğün mesleğinden olursun dedim üç dört kez daha aradı açmadım ne yapmalıyım daha düğünüm bile olmadı o kadar hayal yarıda kaldı ikimizi de hatta hepimizi de perişan etti sizce destek alsa düzelir mi düzeltebilir miyim
Düzeltmek kelimesi bu anlattıklarınızdan sonra asla olumlu anlamda kullanılmamalıydı.

Boyle adamlar eslerini ölduruyor ya kacin uzaklasin ordan. Ne buyuk sans ki cocuk yok ortada. Duzelmez bu adam nasil duzelsin

Ya siz ne yaşadığınızı bilmiyorsunuz ya da bizi konu açarak oyalamaya çalışıyorsunuz Ben sizden hiçbir şey anlamadım

X