Kuzum Allah büyük dua edelim inşallah açıktır tüplerin, testlerini herşeyini yaptır tabi ama umutsuzluğa düşme olur muBu ay da hiç umudum yok zaten dr tüplerin kapanmş olabilir dedi rahim filmi istedi hormon testleri filan adet olduktan sonra onları yaptrcam bakalm inşallah öle bi durum yoktur
Canım iyiyiz çok şükür bugün evde büyük temizlik yaptım ondan giremedim anca girdim
İnsallah canm benimKuzum Allah büyük dua edelim inşallah açıktır tüplerin, testlerini herşeyini yaptır tabi ama umutsuzluğa düşme olur muüzülüyorum bende
Rabbim hayırla sağlıcakla tez vakitte hamiş haberini duyursun bana
ve tüm topiğin
Hayırlı cumalar canim inşallah doktordan hayirli haberlerle dönersin bizimle de paylas merakta birakma tatliskomcanım benim
Amin cümlemizin mutluluğu huzuru daim olsun inşallahAllah dua eden dillerinden razı olsun ve hayırlı dualarımızı kabul eylesin canım, nasibimizde ne varsa onu yaşıyoruz
inşallah yarın görürüz bebişi sağlıcakla hayırlı haberler ile gelirim umarım
ve sizleinde hayırlı haberlerini alırım inşallah AMİN AMİN AMİN ECMAİN
Bu gece dua vakti Rabbim hayırlı dualarını kabul eylesin Dualarda buluşmak dileğiylesıkı sıkı sardımmmm dualarıma seni ve tüm topiğimi
Amin canim hayırlı cumalarHAYIRLI CUMALAR DUALARIM SİZİNLE
RABBİM tez vakitte hayırlısıyla hamile kalmayı nasip etsin sizlere
SLM KUZUM HAYIRLI CUMALAR BÜTÜN ARKADAŞLARA EVET KIRMIZILAR YOK NASİP KISMET BEKLİYORUM GELMEMESİNİ 4 GÖZLE
bugünle birlikte 2 gün geçti hadi gelmesin inşallah Allah'ım hayırla ve sağlıcakla nasip et nolurSLM KUZUM HAYIRLI CUMALAR BÜTÜN ARKADAŞLARA EVET KIRMIZILAR YOK NASİP KISMET BEKLİYORUM GELMEMESİNİ 4 GÖZLE
RABBİM BU MÜBAREK GÜNDE HERKEZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN
AMA DİKKAT ETMELİSİN BU DÖNEM TATLIMCanım iyiyiz çok şükür bugün evde büyük temizlik yaptım ondan giremedim anca girdimbugün hiç yemek yiyemedim bütün iştahım yok oldu yaa
çok memnun oluurm bende öyle bir liste arıyordum kendimeAMA DİKKAT ETMELİSİN BU DÖNEM TATLIM
AĞIR İŞ YAPMA LÜTFEN VE YORMA KENDİNİ SAKIN
BEBİŞLERİMİZİN TAM TUTNMA ZAMANI HAYIRLA VE SAĞLICAKLA İNŞALLAH
GEÇEN HAFTAYA GÖRE BENİMDE BU HAFTA İŞTAHIM KAPALI NEDENSE
AMA YEMELİYİZ BEBİŞ İÇİN DOKTOR EN AZ 1500 KALORİ DEDİ
LİSTE VERDİ ATAYIM SANA DA İSTERSEN
amin kuzumm inşallahhhhbugünle birlikte 2 gün geçti hadi gelmesin inşallah Allah'ım hayırla ve sağlıcakla nasip et nolur
Doktora geldim muayene oldum hicbir sknti yok dedi birsuru vitamin verdi kan pihtilasmasi oldugundan demir cinko vs vs birsuru ilac kullancam. Iki ay sure verelim sana olmazsa adetliykeb gel dedi. Simdi kan ve idrr testi istedi inun sonuclarini gostercem. Cok sukur kist falan yok kafaya da takmazsam olacak insallah....bi de fitil verdi bu fitil ne ise yarar bilen varmi iltihabin varmi die sordu bilemiyorum dedim
Bitanem benimmm mutluluktan dolsun gözlerimiz hep inşallah
Allah razı olsun
7 rakamı hayatımın tam orta göbeği olmuş ve beni hep mutluluktan ağlattı tıpkı dün gibi
Umut ettim bu tevafuk hayır olsun dedim dua ettim ve şükürler olsun nasip etti rabbimiz
umutsuzlukta oldu tabi insan nasıl emin olabilir ki minicik bir umutla başladı herşey
AMİN AMİN AMİN ECMAİN...
SAĞOLUN VAROLUN GÜZEL DUALARINIZ VE DİLEKLERİNİZ İÇİN
Allah razı olsun canım benim
tamamen bir tevafuk... ve nasip
çok şükür bin şükürdaha erken ama sana test için dur bakalım inşallah olur
bol bol duacınızım inşallah
bebiş dolsun bu topic inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?