Bana bi gün önce geldi o his pek karıştırmayınhis öenmli biliyosunacilen hissettttt
Selam tatlım nasılsınslm kuzum ben regli olmadım artık bu sefer şaşırmıyorum bakalım bekliyorum
öyle kuzum nasipse rabbim ol dediyse olr bakalım artık
Canm listede ekliyim zaten 21 aralık batHayırlı haberlerini bekliyoruz canım benim, hakkında nasıl hayırlı ise öyle olsun inşallah
Canım yabu ara benim kafa fora hayırla ol ki çalışmalara başla bebeğim
nerelerdesin sen bakimmmsağol tatlım duacınızım daha çok inşallah
sizlerinde hayırlı bol bol bebiş haberlerini bekliyorum
Selam tatlım ben seni listede ekli sanıyordum baktım yoksunBat Kaç kuzum
Hadi bu olcak inşlalh hayırla ve sağlıcakla gelsin bebişin ve bizde musmutlu olalım icanım dualarımdasınız inşallah
Günaydın pınarım
Amin canım benim seninde hayırlı haberini lacağız bu ay inşlalh
sende köylerde dikkat et üşütme
Topiğimin duacısı fındıksın sen
fındık anne
Canm listede ekliyim zaten 21 aralık bat
Olsun kuzum sorun degil ;-)
hamilelik yaramadı banasabah göremedim gerçekten
şimdi gördüm kuzum düzelttim
Listemizin son güncel hali hatunlar
yeni gelen ve atladığım var ise beni uyarsın lütfenbirde batlar hep boş kaldı ekleyin bakim BAT larıııı
kimmimmm bebeğim yarın BAT senin
hadi hayırlı haberini bekliyoruz inşallah bitanem
Günaydın kıslaaaarrrBana bi gün önce geldi o his pek karıştırmayın
Aminnnn canım benim Allah razı olsuncanımm RABBİM İNŞALLAH SAĞ SALİM kucağına almayı nasip etsin . allah razı olsun bizide eksik etmediğin için dualarında . tez vakitte bizde sana yetişiriz inşallah hayırlısıyla.
benim batım yazmıştım ama tekrar yazıyım eklermisin. yaş : 27 , bat 2.ocak .2016 :) 16.ay deneme :)
Günaydın şekerimGünaydınkızlar bende çok şey hissediyorum yine olumsuz bir ayı daha bitirdim yeni bat 10 ocak
Günaydın şekerparemGünaydın kıslaaaarrr
Ben yine bişey hissetmiyorum
Günaydın canımmm nasılsınGunaydin hatunlar dun ovulasyon testim geldi sabirsizlikla kullanmayi ve yumurtlama günümü öğrenmeyi bekliyorum
İyiyim annekerin en guzeli en temiz kalplisi cocuklarima ders vermeye gidiyorum inşallah ocak ayi hepimize ugurlu gelur ce gayirku haberlerimizi paylasirizGünaydın şekerparem
takılma hislere oluruna bırak duanı oku olucak inşallah bu ay bebeğim
Günaydın canımmm nasılsın
hadi hayırlısı inşallahbende senin hayırlı haberin için sabırsızlanıyorum öğretmenim
Hayirli haberlerimizi diyecektimİyiyim annekerin en guzeli en temiz kalplisi cocuklarima ders vermeye gidiyorum inşallah ocak ayi hepimize ugurlu gelur ce gayirku haberlerimizi paylasiriz
Günaydın kızlar bu ara iştahmda bi azalma var ve sabahları bulantım oluyo psikolojik sanırım :)
İyiyim annekerin en guzeli en temiz kalplisi cocuklarima ders vermeye gidiyorum inşallah ocak ayi hepimize ugurlu gelur ce gayirku haberlerimizi paylasiriz
Canim benim agzindan bal damliyor İnşallah yuce rabbim de görür emeklerimizi de bizi de sevindirir.Kişiden kişiye değişiyor balım biz inşallah belirtidir diyelim ama dikkat et kendine olur mu
hamiş olmazsan yakın tarihte seni yicem bak ona göre İyi dersler olsun inşallah sizlerin hakkı nasıl ödenir ne güzel bir mesleğin var hemde türkçe öğretmeni Okuttğn öğrettğn yetiştirdiğn çocuklar üzerindeki haklar adına İnşallah rabbim Ocak ayı nasip etsin bebişini sana canım benimmmm hayırla ve sağlıcakla inşallah
bu arada biz iyiyiz şimdilik arada bir ağrılar oluyor akşam olmadı şükür ama insan olmayınca da üzülüyor ve hamiş olduğuu unutuyor, babamızda şoku atlattı detay konulara geçti
yarın doktora gidiyoruz nasipse bakalım hayırlısı dualarımdasın sende bize dua et olur mu şemsime teyzesi
Bu ay da hiç umudum yok zaten dr tüplerin kapanmş olabilir dedi rahim filmi istedi hormon testleri filan adet olduktan sonra onları yaptrcam bakalm inşallah öle bi durum yokturKişiden kişiye değişiyor balım biz inşallah belirtidir diyelim ama dikkat et kendine olur mu
hamiş olmazsan yakın tarihte seni yicem bak ona göre İyi dersler olsun inşallah sizlerin hakkı nasıl ödenir ne güzel bir mesleğin var hemde türkçe öğretmeni Okuttğn öğrettğn yetiştirdiğn çocuklar üzerindeki haklar adına İnşallah rabbim Ocak ayı nasip etsin bebişini sana canım benimmmm hayırla ve sağlıcakla inşallah
bu arada biz iyiyiz şimdilik arada bir ağrılar oluyor akşam olmadı şükür ama insan olmayınca da üzülüyor ve hamiş olduğuu unutuyor, babamızda şoku atlattı detay konulara geçti
yarın doktora gidiyoruz nasipse bakalım hayırlısı dualarımdasın sende bize dua et olur mu şemsime teyzesi
Canim benim agzindan bal damliyor İnşallah yuce rabbim de görür emeklerimizi de bizi de sevindirir.Yuvanizda tatli bir telas baslamistir eminim gelecege dair hayaller planlar allah mutlulugunuzu hic bozmasin tatlim ben de sizin icin dua ediyorum rabbim saglikli sorunsuz bir hamilelik verdin inşallah asil ben seni ve teyzesinin kuzusunu yerim Maşallah size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?