- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
Son durumun nedir :)Eet tatlm ya kimsecikler kalmams
Hey millet nerelerdesiniz
Noldunuz var mi bebis haberleri
Benim adete 6 gun kaldi ama tatlm senin belirtilerin neydi Forever07
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son durumun nedir :)Eet tatlm ya kimsecikler kalmams
Hey millet nerelerdesiniz
Noldunuz var mi bebis haberleri
Benim adete 6 gun kaldi ama tatlm senin belirtilerin neydi Forever07
Maşallah ne güzel darisi bizim basimiza artik: ))merhaba kızlar,
bebişime radyasyon gelmesin diye evde pc ye oturmuyodum :) malum işyerinde bilgisayar,elimizde telefon.. Biraz ara verdim pc ye döndüm:) umarım herkesin keyfi yerindedir. Benim fasulyem 12 haftalık oldu:) geç döllenmeden dolayı 2 hafta geriden geliyoruz.. Maşallah ne kusma yaptı annesine ne bulantı arada halsizlik vuruyor o kadar. Onun dışında rabbime şükürler olsun herşey yolunda. Geçen hafta fasulyemi görmeye gittik ve artık eli,kolu,kafa yapısı daha net oluşmuş durumda. Mart gibide cinsiyeti belli olur inşallah. Dileyen herkese tez vakitte nasip eyler Allah ım inşallah.
:)) yaş 33. 5 aylık evliyim gecen ay 6 haftalik kimyasal dusugum oldu hevesim kursağımda kaldi nasipse denemeye devam ediyoruz bakalim Rabbim hayirli zamanda verecek inşallahamin canım Sabirsiz61 .. Ne kadardır deniyorsunuz,yaş kaç?
Maalesef adetim geldiSon durumun nedir :)
Moral bozmak yok vakti var demekki Rabbim hakkimizda herseyin hayirlisini versin inşallahMaalesef adetim geldi
Amin guzelm sende bseyler var miMoral bozmak yok vakti var demekki Rabbim hakkimizda herseyin hayirlisini versin inşallah
Yumurlama donemindeyim nasipse olacak :)))Amin guzelm sende bseyler var mi
Ay hadi insallah bnde doktr kontrolunde yumurta takibi yaptiriyrm ins olacak :)Yumurlama donemindeyim nasipse olacak :)))
Bende dr kontrolundeyim bir yandab ovulasyon testide yapiyorum :) yarin gidicem randevum var yumurta yarın catlar herhalde bakalim :)) inşallah hayirli haberler aliriz bu ayAy hadi insallah bnde doktr kontrolunde yumurta takibi yaptiriyrm ins olacak :)
Forever07 bat listesinde guncelle bakalim beni hatun :)) 1 mart olarak
Oy maşaAllah size iyi olmanıza çok sevindim, cinsiyet tahmini var mımerhaba kızlar,
bebişime radyasyon gelmesin diye evde pc ye oturmuyodum :) malum işyerinde bilgisayar,elimizde telefon.. Biraz ara verdim pc ye döndüm:) umarım herkesin keyfi yerindedir. Benim fasulyem 12 haftalık oldu:) geç döllenmeden dolayı 2 hafta geriden geliyoruz.. Maşallah ne kusma yaptı annesine ne bulantı arada halsizlik vuruyor o kadar. Onun dışında rabbime şükürler olsun herşey yolunda. Geçen hafta fasulyemi görmeye gittik ve artık eli,kolu,kafa yapısı daha net oluşmuş durumda. Mart gibide cinsiyeti belli olur inşallah. Dileyen herkese tez vakitte nasip eyler Allah ım inşallah.
vayyy sizi watsapçılarcanm regl oldum bugn bat 19 mart işte :)) bilytosun yaz baklm
Sen bile 1 haftada gordun yazdigimi millet niye yazsin
kanka gelen giden yok olmuş
tamam senin ki aklımda
baksana kimse yazmıyor
Sen bile 1 haftada gordun yazdigimi millet niye yazsin
Ohooooooo :)) mazerette hazir girme öldür topigi sonra sizlan :))
ne vuruyon be kız bildirim gelmedi ki
bi gireyim topiğime dedim, ses veren var mı bakem dedim
hadi lenOhooooooo :)) mazerette hazir girme öldür topigi sonra sizlan :))