kizlar merhaba, uzun zamandir giremedim. takip edemiyorum neler olup bitiyor, insallah bir cogunz hamissinizdir. dualarim sizlerle. Size sadece sunu soyleyeyim, Allahtan isteyin, sadece ondan...secdeye gittiginizde Allahim senden istiyorum deyin. Hayirlisiyla ver diyin. o vermeyi istemeseydi istemeyi vermezdi. Yumurtlama testi, gun asiri iliski vs. gercekten bizleri yipratan seyler. dua edin! ben aylarca Allahtan istemeyi unutmusum, Allah affetsin. sanmisim ki kendim sunu bunu denersem hamile kalacagim. ama yok oyle birsey. O na teslim olun ve herseyi akisina birakin. biliyorum insanin aklindan cikarmasi cok zor, sonucta insaniz. ama aklimiza gelirken bile Allahim senden istiyorum diyip tovbe edin. Hamilelik bir mucize, Allahin size emaneti, nimeti, hediyesi... verse de sabir vermese de... bu topigin basinda guzel guzel dualar var, onlari okuyun, her zaman okuyun. dilinizden dusurmeyin, kalbinizi ferah tutun ve umutlu olun. Daha once demistim esinizi sevin, sarilin... evde huzur olsun ki eve huzur dolsun. Simdi bazilariniz bunu okuyunca belki 'ne bilmis' diyip kizacaklar bana, ama bildigim bu. testler, kurler, zamanlama bunlarin hepsi bizi strese sokuyor ve hamile kalsak da Allahtan oldu dememizi engelliyor. Dusunsenize ovulasyon testi kullandiniz hamile kaldiniz, demiycek misiniz testle hamile kaldim diye... Allah yanlis seyler soylememizi istemiyor cunku o bizi seviyor. Sadece teslim olmak, dua etmek, guzel nimetlerden yemek, sevmek... insallah hamile kalmak isteyenler hayirlisiyla kalir, kalanlarda hayirla saglikla evlatlarina kavusur. duamdasiniz.