az once hamisim yazmistin ama :) hatlar karisti bende ... bende adet olcam gibi hissediyorum ama cok sukur olursam da en azindan adet oluyorum dicem... bazi arkadaslar adet olmayi bile ozluyorlarVAKTİ GELİNCE GELİYOR BEBİŞLER DEMEKKİ DİMİ BALIM
benim de kaldı 4 gün hadi bakalım
çok heycanlı
ama bebim kırmızılar gelcek gibi hiissediom
ya ben seni yemek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmhttp://www.esatorhon.com/?p=406
dun bu yaziyi okudum da cok hosuma gitti :) dogal yasayalim Rabbim zaten hayirli zamanda verir, hayirli degilse de zaten o bizi sever uzulmemizi istemez yine hayirlisini verir :) ohh ne guzel bir elimiz yagda bir elimiz balda elhamdulillah. Adeti gecmeyen arkadaslara nacizane tavsiyem bosverin test yapmayin, Allah zaten test gunu vermis bize :) paralarimizi test e verecegimize bence bir yetime verelim dogacak cocugumuzun sadakasi olsun, alin elinize bir fincan cay, guzel bir kitap gunun keyfini cikarin insallah... ne demisler sabir acidir ama meyvesi tatlidir...tatli tatli meyveler yiyelim insallahhh
ya kuzum şaka yaptımgercekten miiiiicok cok cok sevindim
aminnn güzel yürekli kardeşim benimaz once hamisim yazmistin ama :) hatlar karisti bende ... bende adet olcam gibi hissediyorum ama cok sukur olursam da en azindan adet oluyorum dicem... bazi arkadaslar adet olmayi bile ozluyorlarAllah hepsine sifa versin
yeme yahuya ben seni yemek istiyorummmmmmmmmmmmmmmm
yazı süperdi yasonunda anlamış hatun şükür
Güzel güzel duaşlarına da kocaman amin diyorum bitanem
iyiki bu sayfadasın
estagfrullah, olsun olsn insallah dua niyetine gecerya kuzum şaka yaptım
kız o kadar anlatmış saat fakını ben yine yanlış anlamışım bide üstüne ne dakar zekiyim demişim
o yüzden dedim her naneye belirti diyoruz benim salaklığa da belirti dedim yani
ay herkesşler yanlış anlıycak iyimi
hemde cuma vakti AMİNNN cümlemiz için inşallahestagfrullah, olsun olsn insallah dua niyetine gecer
yeme yahuyersen nasil bebis sahibi olurum :) iyiki bu sayfadayim kesinlikle benim icin super destekci anne adaylarisiniz hepiniz
Aynen dediğin gibi tatlım nasipBen adet oldum kizlar... Nasip pnumuzdeki ay i sallah
Kirmizi guzeldirBen adet oldum kizlar... Nasip pnumuzdeki ay i sallah
cok cok cok sevindim masallah :) darisi basimiza :)darısı isteyen herkesin başına inşallah bol bol dua edicem size canlarım :)
inşallah canım benimcok cok cok sevindim masallah :) darisi basimiza :)
Canimm hayirli olsunnn cok sevindimkızlar sanırım hamileyim ikinci çizgi 5 saniyede belirmeye başladı ve böyle oldu ayyyy
Forever07 bana bu sayfa uğurlu geldi çok şükür yaaa hastayneye gidip kan testi de yapalım da kesinleşsin
Ne güzel bir haber çok sevindim maşallahdarısı isteyen herkesin başına inşallah bol bol dua edicem size canlarım :)
Çook sağol canım benm darısı başına inşallah bi dahaki ay peşimden dökülünCanimm hayirli olsunnn cok sevindim
Çok teşekkür ederim canım sizden de güzel haberler bekliyorum inşallahNe güzel bir haber çok sevindim maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?