GÜNAYDIN TOPİĞİMİN ANNE ADAYLARI VE TATLI ANNELERİ
ŞÜKÜRLER OLSUN BUGÜNE CUMA'YA MÜJDE İLE BAŞLADIK
BİZE MÜJDE TEEE UZAKLARDAN ÇİNDEN GELDİ xiexie
MÜTHİŞ ENEJİSİ İLE GELDİĞİ GÜNDEN BERİ SAYFAMIZDA BİZLE OLDU VE HABERİ İLE TOPİĞE RENK GELDİ ÇOK ŞÜKÜR BİN ŞÜKÜR
ŞU MÜBAREK GÜN HÜRMETİNE RABBİM DİĞER ADAYLARA BİZLERE DE NASİP ETSİN HAYIRLISI İLE İNŞALLAH Rabbim cümlemizin gönlündekini nasibine düsürsün. Bizlerin ve isteyen herkesin mutlulugunu minik ellerle percinlestirsin. Bedenimizde 1 den fazla kalp atmasini nasip etsin. Anne olmayi duygusunu tattirsin insallah hayırlısıyla ve sağlıcakla...
BU GÜZEL CUMA VAKTİ AŞAĞIDA Kİ DUAYI OKUYALIM HATUNLAR
ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH Bir gün de biri gelip;
Efendim, çok sıkıntılarım var.
Ne yapayım? diye sordu bu büyük zâta.
Cevâben;
Çok istiğfar oku! buyurdu.
Okuyup, bütün sıkıntılarından kurtuldu adam.
Başka gün, bir genç geldi ve;
Hocam, işlerimde muvaffak olamıyorum. Ne tavsiye edersiniz, dedi.
Cevabında;
Tövbe istiğfar et, buyurdu.
Tövbe edip, muvaffak oldu her işinde.
Bir gün de biri gelip ricâ etti:
Duâ edin, çocuğumuz olsun efendim.
Cevap aynıydı:
İstiğfara devam et!
Adam denileni yaptı.
Her sene çocukları oldu.
Hem de ikiz...
Seyyidül İstiğfar
Okunuşu:
Allahümme ente rabbiy lâ ilâhe illâ ente halâkteniy ve ene abdüke ve ene alâ ahdike ve va’dike mesteta’tü, eûzü bike min şerri mâ sana’tü, ebûuleke binı’metike aleyye, ve ebûu bizenbiy fağfir liy zünûbî, feinnehu lâ yağfirüzzünûbe illâ ente birahmetike yâ erhamerrâhımiyn. Anlamı:
Allâhım! Rabbim sensin, TANRI yoktur. Yanlız sen varsın, beni sen yarattın, şüphesiz senin kulunum ve gücüm yettiği kadar sana verdiğim ahdü vaad üzere sâbitim. (Allâhım) işlediğim kusurların şerrinden sana sığınırım, bana ihsan buyurduğun ni’metini zât-ı ulûhiyyetine îtiraf ederim. Günâhımı da îtiraf ederim. Binâenaleyh günahlarımı bağışla. Çünkü günâhları bağışlamak sana aittir.