68den 58e iniyorum. Diyet arkadaşı arıyorum.

yani bilemedim ki yediğin bir şey sebep oluyo desem menün de sakin. bence ilk hafta bitince geçecek dayan !

yok canım ben bu problemi 2 yıldır çekiıyorum kilo vermeye başladığımdan beri yani maalesef bi çözümünü de bulamadım ailecek bağırsak tembelliği var bizde yediklerim yeterince lifli gelmiyor anca ekstra destek yaparak aşmaya çalıişıyorum

Senin bu çorban benim yeşil mercimek gibi favori çorban fark ettim lezzetli ve sağlıklı bi çorba İftar menün güzel. Sahurda ne yesek aç susuz uyanıyoruz zaten o yüzden fazla yemeye gerek yok .

aynen bendede öyle. vücut bile istemiyo bi yerden sonra kalorili şeyleri :)
ay inşallahhhhh
cok iyi yaparsın.
bende akşamları yapıcam 45 dkka yürüyüş 20dkkada hareket yaparım

Senin bu çorban benim yeşil mercimek gibi favori çorban fark ettim lezzetli ve sağlıklı bi çorba İftar menün güzel. Sahurda ne yesek aç susuz uyanıyoruz zaten o yüzden fazla yemeye gerek yok .

tok ve serinletiyo içimi seviyorum o yüzden
buzlu falan yaptıgımız için.
sahura kalkıp bişiler yemek bile bana zulum gibi gelio. cünkü yiyip yatıyoruz ya ondan ötürü.

bol su iç..
hatta bak
sabah uyandıgında kahvaltıdan önce
3tane erigi(kurumuş esmer erigi)
göz kararı suda kaynatıp. marmelat şeklinde ye. cok güzel oluo. ve güzel bagırsak calıştırıyor

Hadi ya .. İki senedir çekiyo musun Arkadaşım bağırsak sorunu bende de var.Kilo vermeyi de zorlaştıran bir rahatsızlık çok zor. Bol su içmeye arada yürüyüşlere devam et. Onları da yapmasan daha fena olacaksın demek ki. Dediğin gibi lifli beslen. Form çayı falan olur ya onlardan denedin mi?

bol su iç..
hatta bak
sabah uyandıgında kahvaltıdan önce
3tane erigi(kurumuş esmer erigi)
göz kararı suda kaynatıp. marmelat şeklinde ye. cok güzel oluo. ve güzel bagırsak calıştırıyor

denerim onu da denerim alıştım nasılsa her şeyi denemeye :) sağol bu arada

Hangisini kullanıyorsun?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sinameki çayı iç. Çok işe yarıyor

kızlar aranızda verdiğini hisseden var mı ? hemen gitsin istiyorum şu kiloların psikolojim bozuldu

kızlar aranızda verdiğini hisseden var mı ? hemen gitsin istiyorum şu kiloların psikolojim bozuldu

Ben az yediğim günlerde genelde daha ince hissediyorum . Mesela şu an tartılsam 67 kilo küsürümdür ama iftardan sonra baya şişiyorum 68 e geri çıkıyorum . haftaya pazartesi bi iki kilo eksilsek hiç fena olmaz
sen zayıflamış hissediyor musun?

izniniz olursa bende aranıza katılmak istiyorum. Boyum 172 2 ay gibi bir sürede 68 kilodan 62 kiloya düştüm ve hedefim 58

izniniz olursa bende aranıza katılmak istiyorum. Boyum 172 2 ay gibi bir sürede 68 kilodan 62 kiloya düştüm ve hedefim 58

Merhaba .Bize katılabilirsin.Günlük ne yedik ne yaptık yazıyoruz, pazartesi günleri de tartılıp kilo vermiş miyiz yazıcaz. 2 ayda 6 kilo verdiğine göre ıstıkrarlı bir programın var tebrikler

Son düzenleme:
Merhaba .Bize katılabilirsin.Günlük ne yedik ne yaptık yazıyoruz, pazartesi günleri de tartılıp kilo vermiş miyiz yazıcaz. 2 ayda 6 kilo verdiğine göre ıstıkrarlı bir programın var tebrikler

Teşekürler canım. Kilo vermiş olmam çok güzel günde iki öğün yiyorum. Mümkün olduğunca ekmek ve pirinçten uzak duruyorum. Ama son zamanlarda kendimi çok halsiz, hasta hissediyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hoşgeldin aramıza :sly: nasıl bi program uyguluyosun ?

Hoşbuldum canım. Aranızda olmak güzel. Günde 2 öğün yiyerek zayıfladım. Ara öğün atıştırmalıklar ve tabi abur cuburu hayatımdan çıkardım. 4 gündür de jillian 30 day yapmaya çalışıyorum pek başarılı değilim ama :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…