68den 58e iniyorum. Diyet arkadaşı arıyorum.

Seni görünce utanıyorum yediklerimden

Oyle deme lutfen amaa. Spor yapsam bu kdar az yemem bende ama spor yapamadıgim icin dengelemem gerekiyor.

Ve sana tavsiyem princ pilavi yeme bulgur tuket onun yerine. Cok fazla kalorisi var tatlim :)

Ben geldim kızlar sormayın başıma gelenleri 3 gündür misafirden başımı kaldiramiyorum o yüzden yazamıyorum yediklerime dikkat ediyorum ayni zamanda günlük 1 saat yürüyüşümü yapıyorum ama kendimi tam tersine şişmiş gibi hissediyorum ya yorgunluğun ya da reglin etkisi yarında biz iftara davetliyiz bakalım durum ne olacak ? Bugün;
sabah yürüyüşe çıkmadan 2 kayısı 1 küçük kase yoğurt bi kaç lokma tam buğday ekmegi geldikten 4 saat sonra öğlen haşlanmış yumurta domates salatalık biber
Ikindi 3 kaşık patlıcan yemeği ve dolu 1 tabak bulgur pilavı çay bardağı erik kompostosu
Akşam 1 kayisi 1 kepçe Tarhana 1-2 kaşık börülce salatası ve 1 lokma pide.
Ben bu kiloları veremez de kilo alırsam çok uzulecegim biliyorum o yüzden yılmak yok devam ! Yarın menüde degisiklik olmazsa mercimek corbasi bamya karniyarik pilav ve revani varmış bakalım napacagim? iyi geceler !

diyetimin 9. günü

sahur:
-1 dilim pizza bir dilim bile sayılmaz

iftar:
-yayla çorbası
-kuru fasülye
-0 ekmek
-2 tane baklava
-2.5 litre su

bugün dışardaydım o yüzden geç geldim eve spor yapamadım yarın telafi etcem.

arkadaşlar bu resmimi paylaşmak istedim isteyince oluyo yeterki isteyelim. şişko resmim de 85-87 arasıydım 30 kilo vererek 55 olmuştum. 2. resimde ise 60 kiloydum .

Merhabaaaaa Diyette ilk haftam bitti.

Yediklerimi yazayım.

Sahur , 1 kase yeşil mercimek çorbası 1 dilim kepekli ekmek 3 yk yoğurt

İftar , 1 kase mercimek çorbası, 4 yk tavuklu pirinç pilavı , 1 kase mevsim salata

Yemekten sonra 2 yk karadutlu dondurma

Bugün 2.5 km yürüyüş yaptım Sonunda iftardan sonra harekete geçmeyi başardım.

Zayıflayınca hem daha güzel olmuşsun uz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın kızlar

iftarda
sabitlendik dıhandık birbirimizde
dövme corbası
1dilim cavdar ekmek
1tane kücük kıymalı biber...

şekersiz cay içtim
2-3 tane kepekli bisküvi lifli
1tane salatalık
2kupa bardak 5i bi arada cay

sahur
2-3 kücük parca yine karpuz

3,5 lt yada daha fazla su
sporrrrrrrr gel banaaaaaa banadaaaa gellllllll

arkadaşlar bu resmimi paylaşmak istedim isteyince oluyo yeterki isteyelim. şişko resmim de 85-87 arasıydım 30 kilo vererek 55 olmuştum. 2. resimde ise 60 kiloydum .

Eki Görüntüle 1191523

Süpersin canım çok güzelleşmişsin kesinlikle tekrar yapmalısın. Boyun nasıl

iPhone5s Cihazın' den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın arkadaşlar

Aman revaniden uzak dur duygu Ramazanda misafir yoğunluğu zor oluyor dün bizde de vardı misafir ben de geç girdim. Misafir olmasına rağmen yediklerine dikkat etmişsin

Canım başka şeyler de ye bıkacaksın yakında favori çorbanla karpuzdan

dövmeyi haşlıyosun... göz kararı.
içine yogurt ve buz koyuyorsun. tuz.. nane.
oldumu sana soguk corba.. cok güzel..
hem iftarı acar acmaz hararetini alıo. tokda tutuyo.

Kulağa lezzetli geliyor ☺️☺️

iPhone5s Cihazın' den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…