Seni görünce utanıyorum yediklerimden
arkadaşlar bu resmimi paylaşmak istedim isteyince oluyo yeterki isteyelim. şişko resmim de 85-87 arasıydım 30 kilo vererek 55 olmuştum. 2. resimde ise 60 kiloydum .
Eki Görüntüle 1191523
arkadaşlar bu resmimi paylaşmak istedim isteyince oluyo yeterki isteyelim. şişko resmim de 85-87 arasıydım 30 kilo vererek 55 olmuştum. 2. resimde ise 60 kiloydum .
Eki Görüntüle 1191523
Eki Görüntüle 1191523
Eki Görüntüle 1191523
Ben geldim kızlar sormayın başıma gelenleri 3 gündür misafirden başımı kaldiramiyorum o yüzden yazamıyorum yediklerime dikkat ediyorum ayni zamanda günlük 1 saat yürüyüşümü yapıyorum ama kendimi tam tersine şişmiş gibi hissediyorum ya yorgunluğun ya da reglin etkisi yarında biz iftara davetliyiz bakalım durum ne olacak ? Bugün;
sabah yürüyüşe çıkmadan 2 kayısı 1 küçük kase yoğurt bi kaç lokma tam buğday ekmegi geldikten 4 saat sonra öğlen haşlanmış yumurta domates salatalık biber
Ikindi 3 kaşık patlıcan yemeği ve dolu 1 tabak bulgur pilavı çay bardağı erik kompostosu
Akşam 1 kayisi 1 kepçe Tarhana 1-2 kaşık börülce salatası ve 1 lokma pide.
Ben bu kiloları veremez de kilo alırsam çok uzulecegim biliyorum o yüzden yılmak yok devam ! Yarın menüde degisiklik olmazsa mercimek corbasi bamya karniyarik pilav ve revani varmış bakalım napacagim?iyi geceler !
günaydın kızlar
iftarda
sabitlendik dıhandık birbirimizde
dövme corbası
1dilim cavdar ekmek
1tane kücük kıymalı biber...
şekersiz cay içtim
2-3 tane kepekli bisküvi lifli
1tane salatalık
2kupa bardak 5i bi arada cay
sahur
2-3 kücük parca yine karpuz
3,5 lt yada daha fazla su
sporrrrrrrr gel banaaaaaa banadaaaa gellllllll
Canım başka şeyler de ye bıkacaksın yakında favori çorbanla karpuzdan
bıkmam kız cok seviyorum
O çorba nasıl yapılıyor ☺️☺️
dövmeyi haşlıyosun... göz kararı.
içine yogurt ve buz koyuyorsun. tuz.. nane.
oldumu sana soguk corba.. cok güzel..
hem iftarı acar acmaz hararetini alıo. tokda tutuyo.
Kulağa lezzetli geliyor ☺️☺️
tarhanayı biliyomusunuz...
onun kurutulmamış halini düşünün...
Tabiki. Çok severim yarın yanında üzümle. Anneannem kendisi yapıyor tarhanayı doğall
işte o tarhananın kurutulmamış buzgibi halini düşün