Sabah
Çoban salatası
Zeytin
1 Dilim ekmek
ara
Yarım albeni
Bi kase üzüm
2 kurabiye
Akşam
3 Yk pirinç pilavı
1 Karnıyarık
Domates çorbası
Fanta
1150Kalori oldu toplamda Spor yapamıyorum bu aralar. 2-3 Gün sonra günde 2 saat yüzmeye çalışacağım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sahurda
Sadece karpuz yedim
Aksam kacirdim biraz :)
Adana kebap ekmeksiz yedim tabi bol salata ve bol su tukettim.
Belli rahatsizliklarimdan dolayi spor yapamıyorum . Doktor yasakladi.
kızlar aranızda spor salonuna giden veya etrafında gidenler var mı işe yarıyomu ? spor salonuna gidenler ayda kaç kilo veriyo acaba bi bilginiz var mı ?
hiç Aktif değil bizim grup
ramazandan sonra gitmek istiyorum da soruyum dedim
bilgilendirdiğin için teşekkür ederim canım
Arkadaşlar merhaba arnıza katılabilir miyim bende 58 kiloya düşmek istiyorum hatta 56 beraber birbirimizi gaza getirelim
Sahurda
-domates
-salatalık
-yeşil biber
-peynir yedim ekmeksiz.
İftarda :
-Bamya
-makarna salatası
-dondurma
sporumu yapıp bol su içmeyi düşünüyorum
Dışardan geç geldim. Geldikten sonra da Ulan İstanbulu izledik kardeşimle netten kaçırdığımız bölümü tamamladık hemencecik . Ancak girebildim. Herkese iyi geceler
5. Gün İftar ve sahur menüm ,
Sahur , 4 yk meyveli yoğurt , 3 yk yulaf , 1 armut
İftar 1 hurma , Et sote , 1 dilim tam buğday dilim ekmeği , 6 yaprak sarma, 4 yk domates salatası
İftardan sonra orta şekerli Türk kahvesi , 2 kare badeiml bitter çikolata
Su 2 litre . Spor YOK :26: İftardan sonra yemek yediğimiz mekandan eve kadar 10 dk yürüdük o kadar
cok güzel canım
spor yapamıyorum ben ya... iftar sonrası hiç halim kalmıyor
canım gidiyo.. sporla ben iyi veriyorum
bu arada haftaya pazartesimi-pazar mı? tartılıcaz
Spora ramazandan sonra başlarız artık şekerim yaaa. Ben de yapamıyorum sona ramazanda doğru gidiyoruz zaten kendimi de zorlamak istemiyorum. Haftaya pazartesi tartılıcaz. Senle benim diyet 1 haftayı geçmiş olucak gerçi ama yeni katılan arkadaşlar için bir hafta dolmuş olur. Her pazartesi tartılırız. Umarım iyi rakamlar görürüz bu pazartesi
Günde ortalama kaç kalori alıyorsunuz?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben hiç sanmıyorum
sporsuz ben kg veremiyorum pek
ama sporla 2kğ verdigim oluyo 1 haftada.
ramazan bi an önce git... allahım sen günah yazma ama :)
ben geldim :) dün aniden iftara misafir geldi onun için tüm gun ayaktaydım ama buna rağmen gece 1 saat yürüyüş yaptıımmyorgunluktan ölüyorum hatta sabah yürüyüşüme de uyanamamışım bu yüzden akşam telafi edeceğim inşallah artık :) dün yediklerim: sabah 2 kayısı 1 küçük kase yoğurt çeyrek dilim tam buğday ekmeğiyle ara:2 küp tahin helvası öğlen bi tabak bamya yemeği bir dilim pideyle akşam 1 kepçe tavuk çorbası 3-4 yk sebzeli tavuk sote 3 yk pirinç pilavı. arada da yeşil çay ve kiraz sapı çayı içtim su ve maden suyuna da devam.
ben geldim :) dün aniden iftara misafir geldi onun için tüm gun ayaktaydım ama buna rağmen gece 1 saat yürüyüş yaptıımmyorgunluktan ölüyorum hatta sabah yürüyüşüme de uyanamamışım bu yüzden akşam telafi edeceğim inşallah artık :) dün yediklerim: sabah 2 kayısı 1 küçük kase yoğurt çeyrek dilim tam buğday ekmeğiyle ara:2 küp tahin helvası öğlen bi tabak bamya yemeği bir dilim pideyle akşam 1 kepçe tavuk çorbası 3-4 yk sebzeli tavuk sote 3 yk pirinç pilavı. arada da yeşil çay ve kiraz sapı çayı içtim su ve maden suyuna da devam.
Hoşgeldin duygucan .. İftara aniden misafir gelir mi ya şokkk :18::18::18: yine de yürümüşsün ne güzel . Hem kayısı hem kiraz saplı çay iyi geldi mi sana yoksa hala şişkinlik var mı ?
sorma öldüüm mahvoldumm ! eh işte biraz iyi geldi sayılır şükür rahatlattı sayılır ama çok kötü bi durum ya düzelmiyor maalesef bende kilo vermeye başladıktan beri