68den 58e iniyorum. Diyet arkadaşı arıyorum.

Canım pazartesi uygun bence diğerleride kabul eder gibi.

bu arada spor çok önemli kilo vermesen bile vucut sıkılaşıyo ve kilo vermiş gibi toparlanıyosun. yavaştan yavaştan başlamalısın bence

Canım pazartesi uygun bence diğerleride kabul eder gibi.

bu arada spor çok önemli kilo vermesen bile vucut sıkılaşıyo ve kilo vermiş gibi toparlanıyosun. yavaştan yavaştan başlamalısın bence

Haklısın canım evde olsa dahi spora başlamam gerek .Leslie falan artık ne yapabilirsem.
Tartılma gününü de bugun de başka bi fikir çıkmazsa Pazartesi yaparız

günaydınlar...
yeni gelenler hoşgeldi

2gün giremedim. buraya. talihsizikler ve can sıkıcı şeylerle ugraştımda...

cumartesi...niyetli değildim.
sabah- yemedim bişey
öğlen-1 dilim ekmek yedim cayla (şekerli )
akşam-1biber dolması,1kase soguk dövme corbası
gün boyu 3 lt içtim sanırım suyu.
spora hala başlıyamadım ben

pazar-niyetli değildim yine.
sabah-yemedim bişey
öğlen-sarelle ekmek yedim
akşam-1tane lahmacun,1 kase soguk dövme corbası, 2-3 kaşık salata...

benim diyet düzenim berbat fark ediyorumda. meyve yiyemiyorum
düzene sokmam lazım kendimi:18:

günaydın kızlaar :) misafirliklerden dolayı giremedim bende kusura bakmayın. benim için pazartesi uygun yalnız dün regl olduğum için tartı sıkıntılı olcak bu seferlik ama yine de sabit gün belirleyip tartılma fikri çok iyi.Ben menümü yazayım o halde:
dün saat 4 te orucumu bozmak zorunda kalınca bir küçük kase naneli yulaflı yoğurt yedim.
iftar saatinde 3-4 kaşık buğdaylı yoğurt çorbası
6 köfteli patlıcan 5yk kaşığı keşkek ve 2 lokma 1 tulumba ! misafirlikte olunca hayır diyemiyorsun işte.
ama ben telafi etmek için bugün sabah 6buçukta yürüyüşe çıktım ve tam bir saatten fazla yürüdüm ve aksilik olmazsa akşam da yürüyeceğim.bugünkü menümü de akşam paylaşırım artık. Bu arada günde 3 lt su ve 1 maden suyuna devam !

Ben de bugun 1 haftalik diyetten sonra reglin etkisiyle kendimi tatlida buluverdim sabah sabah bir buyuk dilim sutlu kadayif yedim. Ama pisman degilim tatli istegim yatisti hemde 1 haftanin ustune odul olmus oldu.ustelik sabah yedigim icin icim rahat simdi diyete devam

Vaaaaay duygucum tatlımı da yerim sporumu da yaparım diyorsun.Bravo Malesef misafirlikte öyle oluyor. Bu akşam ben de dışarda olacağım. Bakalım ne kadar tutabileceğim kendimi.
Ben tatlılar olmasa menünü dengeli buldum.Yoğurt ve sebze içeren menü candır.
Bu arada tartılmaya haftaya başlarız sanırım. Çünkü daha diyete başlayalı 1 hafta olmadı.senin regl etkisi biter o zamana

Canım sen kahvaltı yapmayanlardan mısın? Bence meyveni kahvaltıya koyabilirsin. Çok da sağlıklı olur. Akşam yenen meyveden iyidir. Ben bi ara Karatay Diyeti yaptığımdan fruktoz fobisi var bende Meyveyi genelde öğleden önce yemeye çalışıyorum.
Cumartesi menünü daha çok beğendim. Zamanla düzene girecek

Hedeflediğimiz görüntüye sağlıkla kavuşmanın yolu ; %80 i diyet %20 si spor.

Kendine ödül verdiğine göre tartıda güzel rakamlar gördün. Kaç kg eksilmiş?

kahvaltısız daha iyiyim mutluyum
kahvaltıya koyamam artık bence orucum canım. özel gün bitti malum

karatay diyetini merak etmiştim biraz inceledim ama yapmamıştım.
o nasıldı ?

kahvaltısız daha iyiyim mutluyum
kahvaltıya koyamam artık bence orucum canım. özel gün bitti malum

karatay diyetini merak etmiştim biraz inceledim ama yapmamıştım.
o nasıldı ?

Canım karatay protein ağırlıklı , şekere düşman bir diyet. Karbonhidrat tüketeceksen de sağlıklı olacak , fındık fıstık cevize , bakliyata , et ve yumurtaya izin var. Ama işlenmiş gıdalar paketlenmiş ürünler şekerli besinler ve içecekler ,meyve hatta ekmek bile kaçınmamız gereken besinlerden. Ben kırmızı et sevmeyen biri olarak çok uzun süre yapamadım. Ama az ekmek tüketmeyi bu diyette öğrendim.

Sahurda
-domates
-salatalık
-yeşil biber
-peynir yedim ekmeksiz.

İftarda :
-Bamya
-makarna salatası
-dondurma

sporumu yapıp bol su içmeyi düşünüyorum

Sabah
Çoban salatası
Zeytin
1 Dilim ekmek

ara
Yarım albeni
Bi kase üzüm
2 kurabiye

Akşam
3 Yk pirinç pilavı
1 Karnıyarık
Domates çorbası
Fanta

1150Kalori oldu toplamda Spor yapamıyorum bu aralar. 2-3 Gün sonra günde 2 saat yüzmeye çalışacağım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sahurda
-domates
-salatalık
-yeşil biber
-peynir yedim ekmeksiz.

İftarda :
-Bamya
-makarna salatası
-dondurma

sporumu yapıp bol su içmeyi düşünüyorum

Sahurda nasıl dayandım o kadarcık şeyle?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kendine ödül verdiğine göre tartıda güzel rakamlar gördün. Kaç kg eksilmiş?

yok canım ödül vermedim 1 haftanın üstüne ödülmüş gibi oldu sadece kaçırdıgım için. regliyim o yüzden tartılmıyorum

Sahurda

Sadece karpuz yedim

Aksam kacirdim biraz :)

Adana kebap ekmeksiz yedim tabi bol salata ve bol su tukettim.

Belli rahatsizliklarimdan dolayi spor yapamıyorum . Doktor yasakladi.

kızlar aranızda spor salonuna giden veya etrafında gidenler var mı işe yarıyomu ? spor salonuna gidenler ayda kaç kilo veriyo acaba bi bilginiz var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…