68den 58e iniyorum. Diyet arkadaşı arıyorum.

Kızlar şu an 6 kişi olduk . Mevcut kilolarımız ve hedeflerimiz şu şekilde;
Kilo / Hedef Kilo/
hnd_ 68 / 58
KarKralicesi 67 / 59
askzor 68 / 58
duygunesil 67 / 55
mutlukız 67 / 55
kbr0804 65.4 / 55

Haftanın belli bir veya iki günü tartılalım diyorum . Sizce kaç kez , hangi gün olsun? :44::44::44: Fikirlerinizi bekliyorum. İyi geceler

Son düzenleme:

21 yaşındayım 2 ayda vermek istiyorum. 4 sene önce 3 ayda 30 kilo vermiştim şimdi de o zamanki yolu izliycem. ekmeği bıraktım kızartma abur cubur pilav vs şeyleride bıraktım. akşamlar 1 saat egzersiz yapıyorum ve 15 dk zıplıyorum. alkali suyla da yağların erimesini sağlıyorum genel bilgi bu kadar.

bu arada bende teşekkür ederim canımmmm

Pazarları tartılabiliriz bence

vay be 3 ayda 30 kilo mucize gibi. sadece ekmeği kızartma abur cubur pilavı keserek mi oldu. bu alkali su etkili bir şey mi gerçekten?

vay be 3 ayda 30 kilo mucize gibi. sadece ekmeği kızartma abur cubur pilavı keserek mi oldu. bu alkali su etkili bir şey mi gerçekten?

bütün yağlı yemekleri kesmiştim yemeklerden 1 saat önce zayıflama macunu yiyodum 1 kaşık. akşamda spor ve 15 dk zıplayıp form çayımı içiyodum.
o dönemler alkali su içmiyodumm yeni öğrendim onu. etkisini bilmiyorum işte yeni başladım bakalım

Canım sıkılınca yemek yiyorum ne yapıcam nasıl engel olucam kendime

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım sıkılınca yemek yiyorum ne yapıcam nasıl engel olucam kendime

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Malesef bazen ben de yapıyorum bunu.Sıkıntıdan yemek yerine başka bir şeylerle ilgilen. Bitki çayı iç , limonlu soda falan iç. Aman ha sıkıntıdan abur cubur yeme . Onca uğraşacaksın zayıflamak için sağlıksız beslenme unutma ki fazladan bir şeyler yemek hiç bir sıkıntımızı çözmeyecek hatta kilo vermemize engel olup daha da üzülmemize yol açacak. Dans et , müzik dinle, egzersiz yap ,seni motive edecek fotoğraflara bak. Hep giymek isteyip giyemediğin kıyafetleri düşün. Ne var mesela hep isteyip bana yakışmaz deyip giymediğin?

Çok teşekkür ederim önerilerin için. Gerçekten motivasyon çok çok önemli. Umarım tek başıma veremediğim kiloları bu şekilde vereceğim.

Birinci günüm(13.07.2014)
sabah :
galeta,1y.k marmelat,1 yumurta,yarım dilim tam buğday ekmeği,8 zeytin
Ara öğün:
1 bardak yarım yağlı süt
1 Dilim karpuz
Akşam:
2.5 tane ızgara köfte
Nohutlu çorba
toplamda 755 kalori oldu.

Sahurda hiç birşey yemedim sadece su.

İftarda :
-1 posiyon mercimek çorbası
-1 porsiyon pirzola
-normal salata
-semiz otu salatası
-dondurma

2 saat sonra egzersizimi yapıp günü sonlandırcam

Bende size katılabilir miyim ? :)
Boyum 168 kilom 66 :/ hedefim 55
60 kilo iken bazi ilaclardan dolayı 75 e cikmistim. Simdi zayıflama cabasi icerisidneyim. Bana destek olacak motive edecek diyet arkadaslarina ihiyacim var :)

60 kilo iken bazi ilaclardan dolayı 75 e cikmistim. Simdi zayıflama cabasi icerisidneyim. Bana destek olacak motive edecek diyet arkadaslarina ihiyacim var :)

aramıza hoş geldin canım

canım merhaba hedeflerimiz aynı nerdeyse. ölçülerimiz de. şuan kesin birşey söyleyemicem 1 haftadır diyetteyim ben de ama regl dönemindeyim :S başarabilirsin azimli gördüm seni. ara sıra ben de buraya ugramayı düşünüyorum

Çok güzel Bol su içmissindir umarım

Sahurda hiç birşey yemedim sadece su.

İftarda :
-1 posiyon mercimek çorbası
-1 porsiyon pirzola
-normal salata
-semiz otu salatası
-dondurma

2 saat sonra egzersizimi yapıp günü sonlandırcam

Şu egzersizden bana da bulaştır kbrcim biraz Malesef orç nedeniyle evdeyim hep bir yere gidersem de arabayla. Hareketim baya azaldı.

hd merhaba. biz şu ana dek 6 kişiydik. 7 olalım senle.zaten baya kilo vermişsin umarım kalan 11 kilonu birbirimizi hem motive edip hem arkadaş olarak veririz. yediklerimizi suyumuzu ve yapmışsak sporumuzu düzenli olarak yazmaya çalışıyoruz. belli bir gün tartılalım dedik ama güne henüz karar veremedik. beraberce zayıflayacağız işte.
bu arada verdiğin 12 kiloyu nasıl verdin ne kadar sürede verdin bi ara bizlerle paylaşırsan çok sevinirim.

Ben 5. günde ne yedim.
Sahur 1 kase yeşil mercimek çorba , 1 dilim çavdar ekmeği , 3 yk ev yapımı yoğurt

İftar Mercimek çorba ,fırında patatesli 3 köfte , salata , 4 yaprak sarma

İftardan sonra 1 armut
Sanırım suyu 2 lt ye tamamladım. Hareket bakımından pasiftim bugün.

Çok teşekkür ederim canım umarım başarabiliriz hepimiz . Regl döneminde karın bölgesinde ölçüler fazla çıkabilir. Diyetinde başarılar. Her zaman uğra :130::130:

Son düzenleme:
Arkadaşlar , gruba hd arkadaşımızı ekliyorum.

Kızlar 7 kişi olduk . Mevcut kilolarımız ve hedeflerimiz şu şekilde;
Üye Adı / Kilo / Hedef Kilo/
hnd_ 68 / 58
KarKralicesi 67 / 59
askzor 68 / 58
duygunesil 67 / 55
mutlukız 67 / 55
kbr0804 65.4 / 55
hd_ 66 / 55

Hangi gün tartılalım diye sordum ama mutlukız dışında gören olmadı sanırsam :26::26: . Pazar olsun mu?Aslında hafta sonu bitince tartılmak mantıklı çünkü genelde hafta içi herkes diyetine sadık kalıyor fakat hafta sonu kaçamaklar artıyor. Yani ben cuma zayıflama yarışmasındayken hep öyle oluyordu. O nedenle pazartesi olabilir diyorum ben. Pazartesi olsun mu ?Sizin için fark eder mi? Özellikle soruyorum çünkü tartılma gününde hepimizin kilosunu yazması ve her hafta kaç kilo verebildik bakmamız bence bizi motive edecek .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…