68den 58e iniyorum. Diyet arkadaşı arıyorum.

3cm uzunsun benden
26 yaşım benimde

Ne güzel oldu ya yaşlarımız da yakın. Hedeflerimiz de Cidden diyet arkadaşlığı benim kilo vermeme fayda sağlıyor. Bazen vazgeçecek gibi olduğumda arkadaşımı yarı yolda bırakamam diyorum tekrar diyete sarılıyorum. Ama eğer tek başınaysam pes edebiliyorum. Senin r diyet günlüğün var mı KarKralicesi?

Evet. hem hırsda olur dahada güzel veririz inşallah beraber
günlüğüm yok. bugün kesin olarak başladım zaten diyete...
günlükte tutarım burayada yazarım günlüğümü

Evet. hem hırsda olur dahada güzel veririz inşallah beraber
günlüğüm yok. bugün kesin olarak başladım zaten diyete...
günlükte tutarım burayada yazarım günlüğümü

Tabiki yaz canım.

Şİmdi ben çizelge gibi bi şey yapayım diyorum. Şimdiki kilon 67 hedef kilon 60 kg olarak mı yazayım?Uygun mu

Hedeflerimizle ilgili tablo.
Düzenlenme Tarihi 10 Temmuz 14

Son düzenleme:
Ben aslında daha büyük bir tablo yapmak istemiştim ama ilk sefer için bu kadar oldu .

Bende.katilmak istiyorum bende 68 kiloyum

Bende.katilmak istiyorum bende 68 kiloyum

Merhaba askzor. Elbette katıl ben de sevinirim Yaşın kaç boyun kaç hedef kilon kaç ? Bugün mü başlıyorsun diyete nasıl bir diyet uyguluyorsun

Merhaba askzor. Elbette katıl ben de sevinirim Yaşın kaç boyun kaç hedef kilon kaç ? Bugün mü başlıyorsun diyete nasıl bir diyet uyguluyorsun

20 yaşındayım 162 boy hedef 58 porsiyon küçülttum simdilik.tatlı çok severdim yemiyorum filan öyle

kızlar merhaba öncelikle hepinize. ben de sizinle beraber hedefime ulaşmak istıyorum beni de aranıza alır mısınız? boyum 1.69 kilom 67 benımde hedefim 55 kg olabilmek aslında ben geçen sene 15 kg verdim 79 kgdım ama bazı nedenlerden dolayı verdiğim 4 kgyi geri aldım ama pes etmek yok aldıklarımı ve daha fazlasını vererek hedefime ulaşmak istıyorum ne dersınız?

Hepberaber birbirimize destek olup fıstık gibi olalım

Olalım valla cok fena gaza geldim bu isi bubyaz halletmem lazım yarım birakamam :) simdi nasıl bi yol izleyeceğiz?

Ben porsiyon küçülttum çoook sevdiğim tatlılardan vazgeçtim. Çalıştığım için spor yapmak zor oluyo malum ramazan bide. Bugün çok susadm dilim damagim birbirine yapıştı yarım saat kaldı şükür

merhaba duygu pes etmeyecek arkadaşlara ihtiyacımız var. beraber başaralım

İyi geceler

Bugün yediklerimi yazayım dedim. Misafirlikte olmam nedeniyle ancak girdim.

İftar yarım kase mercimek çorba
3 yk barbunya 3 yk pirinç pilavı
3 yk közlenmiş patlıcanlı biberli salata
Yemekten 1 sonra 1 dilim güllaç (üstünde ceviz parçacıkları vardı )
Sanırım 1.5 lt su içtim sahura kadar 2 ye tamamlarım.

Sahurda 2 çavdar ekmeğine kaşarlı tost yapacağım + Çay

Bu da güncel listemiz olsun. Şimdilik birbirimizi tanımaya ve diyetimizle ilgili detayları mümkünse günü gününe birbirimizle paylaşmaya çalışalım , yeme içme , spor, su miktarı vs. KarKralicesiyle konuşmuştuk ramazandan sonra bir spor çizelgesi de oluşturmayı düşünüyoruz. Haftanın belli bir günü tartılırsak faydalı olacağını düşünüyorum. Siz ne dersiniz? Hepimize kolay gelsin şimdiden.
Eki Görüntüle 1185347

Eklentiler

• $IMG956-1.jpg
    22,8 KB · Görüntüleme: 63
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…