iç iç. cildinde güzelleşio hem
yaşın kac bu arada
dışarda daha cok kalori yakılıyormuş aslında
ay inşallahhhhhhhhhh
3cm uzunsun benden
26 yaşım benimde
Ne güzel oldu ya yaşlarımız da yakın. Hedeflerimiz deCidden diyet arkadaşlığı benim kilo vermeme fayda sağlıyor. Bazen vazgeçecek gibi olduğumda arkadaşımı yarı yolda bırakamam diyorum tekrar diyete sarılıyorum. Ama eğer tek başınaysam pes edebiliyorum. Senin r diyet günlüğün var mı KarKralicesi?
Evet. hem hırsda olur dahada güzel veririz inşallah beraber
günlüğüm yok. bugün kesin olarak başladım zaten diyete...
günlükte tutarım burayada yazarım günlüğümü
Tabiki yaz canım.
Şİmdi ben çizelge gibi bi şey yapayım diyorum. Şimdiki kilon 67 hedef kilon 60 kg olarak mı yazayım?Uygun mu
yapmışın cizelgeni... hadi bakalım ras gele
yok bir tane de tablo yapıyorum ikimizin kilosuyla ilgili onu sormuştum canım
Bende.katilmak istiyorum bende 68 kiloyum
Merhaba askzor. Elbette katıl ben de sevinirim Yaşın kaç boyun kaç hedef kilon kaç ? Bugün mü başlıyorsun diyete nasıl bir diyet uyguluyorsun
kızlar merhaba öncelikle hepinize. ben de sizinle beraber hedefime ulaşmak istıyorum beni de aranıza alır mısınız? boyum 1.69 kilom 67 benımde hedefim 55 kg olabilmek aslında ben geçen sene 15 kg verdim 79 kgdım ama bazı nedenlerden dolayı verdiğim 4 kgyi geri aldım ama pes etmek yok aldıklarımı ve daha fazlasını vererek hedefime ulaşmak istıyorum ne dersınız?Merhaba askzor. Elbette katıl ben de sevinirim Yaşın kaç boyun kaç hedef kilon kaç ? Bugün mü başlıyorsun diyete nasıl bir diyet uyguluyorsun
kızlar merhaba öncelikle hepinize. ben de sizinle beraber hedefime ulaşmak istıyorum beni de aranıza alır mısınız? boyum 1.69 kilom 67 benımde hedefim 55 kg olabilmek aslında ben geçen sene 15 kg verdim 79 kgdım ama bazı nedenlerden dolayı verdiğim 4 kgyi geri aldım ama pes etmek yok aldıklarımı ve daha fazlasını vererek hedefime ulaşmak istıyorum ne dersınız?
Hepberaber birbirimize destek olup fıstık gibi olalım
Olalım valla cok fena gaza geldim bu isi bubyaz halletmem lazım yarım birakamam :) simdi nasıl bi yol izleyeceğiz?
kızlar merhaba öncelikle hepinize. ben de sizinle beraber hedefime ulaşmak istıyorum beni de aranıza alır mısınız? boyum 1.69 kilom 67 benımde hedefim 55 kg olabilmek aslında ben geçen sene 15 kg verdim 79 kgdım ama bazı nedenlerden dolayı verdiğim 4 kgyi geri aldım ama pes etmek yok aldıklarımı ve daha fazlasını vererek hedefime ulaşmak istıyorum ne dersınız?